Onderwerp: Hallo Friend, hier ben ik weer.

Meer geluk en minder pijn is ieders welzijn.

  Hier ben ik dan weer met de nieuwsbrief van ........
                            AvL Coaching en Pijnreductie.

Hallo Friend, hoe gaat het met je? er is al weer een maand verstreken sinds de vorige nieuwsbrief, wat gaat de tijd toch snel! 
Ladies Night

Op 23 juni was het Ladies Night in Berghem en ook ik heb mezelf daar kunnen presenteren. Het was een zeer druk bezocht avond, tussen de 400 en 500 dames! Verschillende mensen kwamen bij me met vragen en er zijn een groot aantal visitekaartjes weggegaan. 

Al met al een gezellige en geslaagde avond waarin ik lekker heb kunnen netwerken en zeker de moeite waard om nog een keer aan deel te nemen.
Het hoeft geen extra tijd of moeite te kosten.

Regelmatig hoor ik van klanten dat gebrek aan tijd het enige is dat hun weerhoud om vol te houden een bepaald geluidsbestand te beluisteren zoals het programma het aangeeft. Maar dat hoeft helemaal niet. Je hoeft er helemaal geen tijd voor vrij te maken. De bestanden kunnen gewoon beluisterd worden als je naar bed gaat.
Val je in slaap dan is dat geen probleem. Ik heb het niet tegen jou maar tegen je onbewuste. En je onbewuste werkt altijd door, ook als je slaapt. En mocht je het hinderlijk vinden om op de oordopjes te liggen dan kun je eventueel de Sleepphone bestellen. Hierin zitten comfortabele platte speakers waarvan je geen last hebt wanneer je er op gaat liggen. Deze zorgen voor waar luisterplezier. Trouwens ook handig voor de sporters onder ons!


ACTIE: wie in week 28 (11 t/m 17 juli) een Sleepphone besteld betaald slechts 
€ 25,00 in plaats van € 30,00. Promotiecode: Slaap2016. Mochten ze uitverkocht zijn stuur dan een e-mail naar info@avlcoaching.nl met vermelding van de promotiecode. Ik stuur je dan een e-mail wanneer ze weer leverbaar zijn.
Binnenkort in de webwinkel van AvL Coaching!

Nu de Ladies Night achter de rug is en de MP3's voor de Virtuele Maagband in de webwinkel te verkrijgen zijn kan ik mijn aandacht weer richten op het verder ontwikkelen van de bestanden voor het Prikkelbare Darmsyndroom. Weet je dat 40% van de bevolking in meer of mindere mate te maken heeft met het Prikkelbare Darmsyndroom?! Hierover volgende keer meer. De MP3 voor darmklachten is reeds in de webwinkel te bestellen. Deze is heel goed bruikbaar voor de lichtere vormen van darmklachten.Ik zal er mijn best voor doen ze nu zo snel mogelijk in de webwinkel aan te kunnen bieden.
Workshops Pijnreductie

De workshop van 8 september en 10 november:
Leer hoe je een ontspannen zwangerschap en bevalling kunt hebben
De workshop van 11 augustus:
Help jezelf bij spanningshoofdpijn en/of migraine.
De workshop van 13 oktober:
Leer zelfhypnose als hulp voor diverse pijntjes en ongemakken.
Voor meer informatie kun je kijken in de agenda van pijnreductie!
Vanuit AvL Coaching kun je in augustus weer deelnemen aan een
lotgenoten meeting voor het verloren kind. Meer info hierover op de website
van AvL Coaching!
Wanneer jij iemand kent die aan heeft gegeven er zelf niet uit te komen, verwijs hem/haar dan naar AvL Coaching of waarvan je weet dat deze vaak of altijd met pijn te maken heeft, verwijs hem/haar dan naar de website van Pijnreductie. Daar kunnen ze dan zelf kijken of ik iets voor ze kan betekenen. 

Pijnreductie is een onderdeel van AvL Coaching!
Bij AvL Coaching kun je voor van alles terecht wat men nodig kunt hebben om alles weer beter op de rit te krijgen.
Leer hoe je een ontspannen zwangerschap en bevalling kunt hebben
Workshop help jezelf bij spanningshoofdpijn
of migraine

Leer zelfhypnose
als hulp bij diverse
pijntjes of ongemakken

Laanderhof 45, 5351CN, Berghem, Netherlands
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.

Mogelijk gemaakt door:
GetResponse