Onderwerp: Hallo, hier ben ik weer.

Meer geluk en minder pijn is ieders welzijn.

  Hier ben ik dan weer met de nieuwsbrief van ........
                            AvL Coaching en Pijnreductie.

Hallo hoe gaat het met je? er is al weer een maand verstreken sinds de vorige nieuwsbrief, wat gaat de tijd toch snel! 
Ladies Night

Op 23 juni is het Ladies Night in Berghem en ook ik ben uitgenodigd om mijzelf daar te presenteren. Ik zal daar de snelle pijnreductie gratis uitoefenen en diverse zaken zullen daar met beurskorting worden aangeboden.
Dit zijn onder andere diverse MP3 bestanden, setjes Chakrastenen, Vrijheidskaarten en als nieuw artikel zal ik daar de Sleepphone presenteren. Dit is een haarband met speakers erin en een connector zodat je met je telefoon of MP3 speler de hypnosebestanden 's avonds voor het slapen gaan kunt beluisteren. Deze kun je vanaf het einde van deze maand ook bestellen in de webwinkel.
Nieuwe techniek bij AvL Coaching.

Ik ben steeds in ontwikkeling en zal ook steeds nieuwe zaken blijven ontwikkelen om op een zo breed mogelijk vlak cliënten te kunnen helpen. Of je dit nou op een een-op-een sessie wilt of door middel van geluidsbestanden. Iedereen moet de mogelijkheid hebben om het op de manier te kunnen doen die hem/haar het beste aanspreekt. Blijf de websites dus in de gaten houden maar zeker ook de webwinkel want er komen regelmatig nieuwe producten bij. 
Binnenkort in de webwinkel van AvL Coaching!

Vorige maand schreef ik dat ik mijn aandacht zou richten op het ontwikkelen van behandelopties voor het Prikkelbaar Darm Syndroom. Maar aangezien er onverwacht veel vraag kwam voor afvallen heb ik mijn plannen even gewijzigd. Deze maand is dus in het teken gaan staan van De Virtuele Maagband (VMB) en afvallen. Voor de VMB heeft men de keuze uit drie pakketten Brons, Zilver of Goud. Meer informatie over de inhoud van de pakketten vindt je op de website.
 Voor de "doe het zelver" onder ons ben ik een pakket aan het ontwikkelen van 10 MP3 sessies die ik aan zal kunnen bieden voor € 150,00. Deze is vanaf begin volgende maand in de webwinkel te bestellen. 
Workshops Pijnreductie

De workshop van 7 juli en 8 september:
Leer hoe je een ontspannen zwangerschap en bevalling kunt hebben
De workshop van 11 augustus:
Help jezelf bij spanningshoofdpijn en/of migraine.
Voor meer informatie kun je kijken in de agenda van pijnreductie!
Vanuit AvL Coaching kun je in augustus weer deelnemen aan een lotgenoten meeting voor het verloren kind. Meer info hierover op de website van AvL Coaching!
Wanneer jij iemand kent waarvan je weet dat deze vaak of altijd met pijn te maken heeft, verwijs hem/haar dan naar de website van Pijnreductie. Daar kunnen ze dan zelf kijken of ik iets voor ze kan betekenen. 

Pijnreductie is een onderdeel van AvL Coaching!
Bij AvL Coaching kun je voor van alles terecht wat men nodig kunt hebben om alles weer beter op de rit te krijgen.
Leer hoe je een ontspannen zwangerschap en bevalling kunt hebben
Workshop help jezelf bij spanningshoofdpijn
of migraine

Leer zelfhypnose
als hulp bij diverse
pijntjes of ongemakken

Laanderhof 45, 5351CN, Berghem, Netherlands
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.

Mogelijk gemaakt door:
GetResponse