Subject: Nauja mūsų istorija

Jei šis laiškas Jums tinkamai neatsidaro, skaitykite jį internete
NAUJA MŪSŲ ISTORIJA
Naujienlaiškis 
2022 m. gruodžio 22 d.
Nr.24
LEISKITĖS Į KELIONĘ IR PASINAUDOKITE YPATINGAIS PASIŪLYMAIS!
Š. m. gruodžio 1 d. mūsų projektas „Tarpvalstybinė lojalumo programa kultūros ir turizmo skatinimui“ išleido specialią programą keliaujantiems į Daugpilį, Panevėžį, Kupiškį, Biržus ir Rokiškį.
Jums tereikia leistis į kelionę, lankytinose vietose nuskaityti QR kodus per Go4Bonus app programėlę ir pasinaudoti specialiais pasiūlymais, pvz., nemokama ekskursija po Daugpilio tvirtovę!
PROGRAMOS ĮGYVENDINIMAS
Š. m. lapkričio 11 d. buvo paskelbtas naujas Teisės aktas, kurio nuostatos leis Programos institucijoms sėkmingai įgyvendinti Programą. Lapkričio 23-24 dienomis Briuselyje įvyko EKP bendradarbiavimo per sieną programų konsultacijų ir koordinavimo grupės susitikimas, kuriame JTS atstovai aptarė Programos situaciją su Europos Komisijos atstovais.
Gruodžio 20 d. buvo organizuotas Jungtinio stebėsenos komiteto posėdis, kuriame buvo aptarta Programos padėtis ir patvirtinti Programos įgyvendinimo planai 2023 metams.  Nepaisant visų iššūkių, bendruomenė išlieka atspari ir toliau dirba pasienio regionų gyventojų labui.
Lietuvos ir Latvijos paramos gavėjai toliau įgyvendina projektus savo šalyse arba baigia ataskaitų teikimo procedūras. Visos projektų veiklos turi būti baigtos ne vėliau kaip iki 2023 m. gruodžio 31 d.
KVIETIMAI TEIKTI PARAIŠKAS
Stiprių partnerysčių Europos pusėje dėka mūsų projektai tęsiasi. Tuo pačiu, Lietuvos ir Latvijos paramos gavėjams jau pats laikas ieškoti būsimų finansavimo galimybių pagal INTERREG priemonę, remiančią bendradarbiavimo per sieną programas ir projektus. Ja siekiama spręsti bendrus iššūkius sveikatos, aplinkos, mokslinių tyrimų, švietimo, transporto, tvarios energijos ir kt. srityse. Pateikiame informaciją apie artimiausius kvietimus teikti paraiškas pagal skirtingas ES finansuojamas programas. Stiprinkime bendradarbiavimą ir toliau!
2 kvietimas teikti paraiškas pagal 2021-2027 m. Interreg Baltijos jūros regiono programą (paraiškų pateikimo terminas – 2023 m. sausio 26 d.)

1 kvietimas teikti paraiškas pagal 2021-2027 m. Interreg Estijos ir Latvijos programą (paraiškų pateikimo terminas – 2023 m. vasario 15 d.)

1 kvietimas teikti paraiškas pagal 2021-2027 m. Interreg Latvijos ir Lietuvos programą (paraiškų pateikimo terminas – 2023 m. kovo 29 d.)

1 kvietimas teikti paraiškas pagal 2021-2027 m. Interreg Lietuvos ir Lenkijos programą bus paskelbtas 2023 m. sausio mėn.

2 kvietimas teikti paraiškas pagal 2021-2027 m. Interreg Centro Baltijos programą bus paskelbtas  2023 m. vasario mėn.

2 kvietimas teikti paraiškas pagal 2021-2027 m. Interreg Europe programą bus paskelbtas 2023 m. kovo mėn.
Programa yra įgyvendinama pagal Europos kaimynystės priemonę
ir yra finansuojama Europos Sąjungos.
Šį leidinį iš dalies finansavo Europos Sąjunga. Už jo turinį atsako tik Jungtinis techninis sekretoriatas ir jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad šis dokumentas atspindi Europos Sąjungos poziciją.
Sventaragio str. 2, LT-01510, Vilnius, Lithuania
You may unsubscribe or change your contact details at any time.