Zadeva: (♥ intuitiven nasvet) Kolikokrat na dan se razjeziš?

Oglejte si to sporočilo online, če se tukaj ne prikazuje pravilno
Toplo pozdravljen-a dragi-a Friend,
 
ali si kdaj preštel-a trenutke v dnevu, ko začutiš jezo?
 
Morda stopiš v banko in pred seboj zagledaš dolgo vrsto ljudi in je tvoj prvi odziv, presneto, spet ta vrsta. Rahla jeza. Morda te pokliče partner in te prosi, da ponovno dvigneš otroke v vrtcu, čeprav sta se že dva tedna vnaprej dogovorila o tem, da je to tvoj popoldan off. Kaj začutiš? Ljubezni v prvem trenutku najbrž ne, kajne? 

Morda te sodelavec ali sodelavka ponovno namoči pred šefom in želi nate prevaliti svojo površnost. Morda ti nekdo tik pred nosom zasede parkirišče, čeprav si pred njim kulturno stal-a v vrsti za to mesto in celo smernike si imel-a vklopljene... Še in še primerov bi lahko naštevala, najbrž čez 1000 ali več strani.
 
Toda pravo vprašanje je, kako odreagiraš v takih primerih? 
 
Kuhaš jezo še naprej? Ali jo zventiliraš nad kom drugim in tako le predaš štafeto jeze? Ali pa si morda vzameš čas za nekaj minut meditacije, transformacijo jeze in odpuščanje?
 
Jeza je eno od osnovnih človeških čustev poleg sreče, žalosti in strahov. Strokovnjaki pravijo, da ta čustva doživljamo zaradi prvotne zaščitne funkcije, ki so jo imela tekom naše evolucije, ko je telo potrebovalo hiter dvig kortizola zato, da smo lahko pravočasno odreagirali na »nevarnost«. Danes pa lahko pretirana jeza zelo stresno vpliva na naša življenja in odnose. A, o tem je precej zapisanega, zato ne bom dolgovezila.


Bistvo današnjega sporočila je, da se ta jeza nekje kopiči, nalaga, kot vodni kamen na ceveh grelca, vse dokler ta ne neha delovati.
 
Pri jezi pa se to odrazi na dvigu stresnega hormona, povečanem srčnem utripu... in predvsem v skladiščenju informacije jeze v svojih celicah. Vendar jeza po mojih izkušnjah za seboj potegne še celo verigo informacij zamere, ljubosumja, zavisti in drugih nizkovibracijska občutkov. To pa dolgoročno lahko pogubno vpliva tudi naše fizično zdravje. 
 
Dejstvo je, da je jeza nasprotje ljubezni in vse dokler jo pridno skladiščimo v sebi ter se na okolico odzivamo z jezo, težko prevajamo božansko energijo v svoje življenje.
 
Božanska energija pa je energija ljubezni, kreacije, obilja, razvoja. Osvobajanje jeze je danes nujno potrebno za uspešen osebnosti, duhovni in materialni razvoj ter na nek način dolgo ter zdravo življenje. Vendar menim, da se ji še zmeraj premalo posvečamo.
 
Osvobajanje jeze je poudarjeno tudi v novembrski Intuitivni napovedi in upam, da boš vsaj v novembru bolj pozoren-a tudi na to plat svojih odzivov na okolico. Zato te ta teden vabim, da se posvetiš odučevanju, spuščanju in odpuščanju v odnosih.
 
Ta mesec bomo zato MEDITACIJO ob novi luni namenila OSVOBAJANJU JEZE. Toplo vabljen-a, da se nam pridružiš ta četrtek, 8. novembra (in ne v sredo kot je bilo prvotno objavljeno) od 19.00 – 21.00 uri v Templju sonca v Mariboru. Več informacij prejmeš tukaj, kjer se tudi prijaviš.
 
Vesela bom tudi tvoje povratne informacije o tem, kolikokrat na dan se razjeziš. Če sem odkrita, se sama kar precejkrat, največkrat na svojega sina, ki kot po nekem čudežu naredi to, o čemer sva se dogovorila, šele, ko pokažem jezo. No tudi z ljubeznijo gre, a vzame velikooooo časa in potrebuje 100% pozornost. 

Ali pa naprimer tole. Zadnje čase se mi dogaja, da zelo pogosto prejemam sporočila na messenger, ko mi neznana oseba napiše: Nekaj vas potrebujem. Hitro odgovorite na sporočilo. Joj, kar lasje se mi postavijo pokonci ob takem pristopu. 

Še nasvet, kako lahko hitro transformiraš jezo

No, z jezo lahko hitro in učinkovito upravljaš že tako, da v dano situacijo takoj pošlješ blagoslove. Tisti, ki ste bili na meditaciji s samorogi, pošiljajte samorogove blagoslove. Tako ta energija izpuhti, oziroma pride do dviga nad vibracijo jeze, ki tako preprosto preneha obstajati. Svetujem, da imaš to orodje odslej zmeraj pri roki in da ga tudi uporabljaš. Boš videl-a kako se bodo pričele stvari čudežno odvijati v pozitivnih smereh!
 
Skratka, želim ti čudovit teden odučevanja jeznosti
 
Z ljubeznijo, Tamara

 P.S. Dragi-a Friend, vabljen-a tudi na današnjo #kavastamaro v FB skupini, katere tema je Intuitivna napoved meseca. Na voljo pa sem tudi za tvoja vprašanja.

INTUITIVEN NASVET
Šele, ko se osvobodiš, odpustiš in spraviš, lahko postaneš prevodnik »čudežev« v svoje življenje. 
Prični s pošiljanjem blagoslovov.
STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.
info@strastnozivljenje.com

Te novice prejemate, ker ste se nanje prijavili preko spleta, ali pa na katerem od dogodkov, ali pa ste izrazili željo po tem. Vesela sem, da lahko vam lahko služim. Več o tem, kako upravljamo z vašimi podatki, je navedeno v Politiki zasebnosti. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na Odjavo v nogi sporočila.