Zadeva: 💝 Meditacija ob sončnem mrku, manifestacija in še kaj...

Dragi-a Friend


na hitro skačem v tvoj epoštni nabiralnik, saj si želim, da današnji kozmični dogodek - sončni mrk - čimbolje izkoristiš za uresničevanje svojega namena.


Mojih 5 min. za manifestacijo, pogled na sončni mrk in meditacijo, ki ti bo pomagala zajeti val pozitivne energije, je v videu, ki ga najdeš TUKAJ (meditacija se prične po 5. minutah videa).


Na današnji #kavastamaro v FB skupini pa sem podelila še globji vpogled v Intuitivno napoved aprila. Prisluhni ji TUKAJ.


Želim ti radosten in najbolj čudovit teden. Prihodnji teden pa bom podelila več o vtisih iz Havajskega masterminda, energijskih nadgradnjah ter sporočilih kitov in delfinov.


Z ljubeznijo, Tamara

P.S. Vse, kar izkušamo je odlikava naše zavesti. Prvi korak do tega, kar si želimo ustvariti v svojem življenju, kar želimo čutiti, kakšne odnose želimo imeti se prične v spremembi zavesti. Kako jo oblikovati, spreminjati, narediti skladnješo s tem, po čemer hrepeniš in s tem, kak način življenja želiš imeti ter s kom želiš preživljati ta dragoceni čas tukaj in sedaj, izveš na webinarju, ki ga bom imela 18. aprila: Aktiviraj kvantno moč pozitivnega uresničevanja. Webinar je brezplačen. Svoje mesto pa lahko čimprej rezerviraš TUKAJ.

P.P.S. Ali še nimaš svojega Dnevnika Moja zlata doba?


Pohiti in si ga privošči. Skupaj z dnevnikom prejmeš še posnetke 12. koncentracij za pomoč pri dvigu vibracije, letno naročnino na celovito Intuitivno napoved meseca ter intuitivne nasvete.


Klkni TUKAJ, če si želiš podporo pri ustvarjanju TVOJE ZLATE DOBE.


Powered by:
GetResponse