Zadeva: 🌈 Izšla je Intuitivna napoved aprila 2024

Vabljen/a k prebiranju njenih smernic

Dragi-a Friend


izšla je Intuitivna napoved meseca, namenjena temu, da ti pomaga živeti najboljšo verzijo svojega življenja. Upam, da ti bodo njeni napotki pomagali na poti uresničevanja svojih namenov in ustvarjanja celovitosti ter čarobnosti življenja.


Intuitivna napoved meseca

APRIL 2024

LAHKOTNEJŠA STRUKTURA ETRA


ko pišemo tole napoved se moje enomesečno bivanje na Velikem otoku ter kratek skok na Kauai na Havajih približujeta koncu.

 

Slediti svojemu klicu ni zmeraj lahko. Tako tudi ni bila z rožicami postlana moja pot služenja svetu s svojimi darovi. Vendar je bil klic močan in kot vsi, sem ga tudi jaz prejela z razlogom. Ta pa je oplemeniti svoje življenje in življenja vseh, s katerimi prihajam v stik. Tudi sama pomagam ljudem na tem prehodu s poglobljenim poslovno-duhovnim praktičnim izobraževanjem Akademija.

 

Hvaležna sem temu, da sem leta 2012 sledila klicu delfinov na Havaje. Prejela sem veliko več kot bi lahko v svojih najlepših sanjah pričakovala. Še večje potrditve pa prihajajo od udeležencev oddiha na Havajih, ko se iskreno zahvalijo za to, da sem temu klicu sledila. Več o tem pa v enem od naslednjih pisem.

 

APRIL JE KRISTALINSKI MESEC

 

April se kaže kot  kristalinski mesec. Prisotna bo energija drugačne strukture etra kot prej. Morda bo mesec občutiti kot da je vse drugačno in kot da se je vse spremenilo, pa  čeprav bo okolje enako.

 

Povedano po domače, občutek je lahko čuden, predvsem pa drugačen kot prej.


Čemu je ta občutek še najbolj podoben in kako ustvariti to, kar si najbolj želiš, izveš v nadaljevanju napovedi na mojem blogu tukaj >>> 

 



Upam, da imaš čudovito veliko noč. Naj te spomnim še na to, da je kristusova svetloba in delo z njo pomemben del procesa vstajenja človeštva. Rituali, ki nas držijo v objemu kolektivne zavesti krivde, pa nam več ne služijo.

 

Sama sem Jeshuo (Jezusa) doživela kot učitelja in kot mojstra, ki je želel ljudem pokazati pot odpiranja srca in globoke sreče ter bistvo tega, zaradi česar smo tukaj, bistvo enosti.

 

Naj te njegova energija podpre pri ustvarjanju svojega srečnega življenja.


Želim ti čudovit mesec :)

 


Z ljubeznijo, Tamara


P.S. Ko sem pisala še celovit del napovedi, ki je na voljo naročnikom in v katerem se globje podam v podporne energije, izzive in kam je najugodneje usmerjati svojo energijo, se je skristaliziral ritual meseca, s katerim se povezujemo s svojim angelom varuhom. V ritualu tudi piše, da nam bodo angeli varuhi puščali sporočila in znake, da so z nami ter da so nas uslišali v obliki peres. Ko sem urejela to napoved in izvedla tudi ritual meseca, sem sedela na letališču na havajskem otočku Kauai, za polet nazaj na Big island in nato domov. Ena izmed mojih sopotnic, s katerimi smo po Havajskem mastemindu skupaj odpotovale na Kauai, je zagledala pero na moji nogi. Sinhronicita, znak in zelo lepo sporočilo. Več o tem bom podelila v enem od naslednjih pisem. Kot sem podelila na socialnih omrežjih, se tako zelo polna in hvaležna vračam domov kot še nikoli. 

Vse fotografije v tej napovedi so iz Havajskega masterminda - oddiha Intuitivnih vodij 2024. Sprejemam tudi že prijave za prihodnje leto. Skupina je majhna, zato svetujem čimprejšnjo prijavo in uvodni pogovor. Klikni tukaj za več informacij.

|

Pridruži se skupnosti Strastnega življenja na socialnih omrežjih


Powered by:
GetResponse