Zadeva: 🌸 Izšla je Intuitivna napoved za marec 2024

Vabljen/a k prebiranju

Dragi-a Friend


izšla je Intuitivna napoved meseca, namenjena temu, da ti pomaga živeti najboljšo verzijo svojega življenja. Upam, da ti bodo njeni napotki pomagali na poti uresničevanja svojih namenov in ustvarjanja celovitosti ter čarobnosti življenja.



MAREC 2024

MEDDIMENZIONALNA POTOVANJA


Tokratno intuitivno napoved objavljam visoko nad oblaki, saj se ponovno vračam v tropski paradiž. Tokrat na Havaje, kjer izvajam oddih intuitivnih vodij, Havajski mastermind. Na tem otoku so tančice med dimenzijami zelo tanke in zato se še posebej veselim možnosti in novih izkušenj meddimenzionalnih potovanj.

 

Nauči se meddimenzionalnih potovanj. Nekateri temu rečejo tudi astralna potovanja, vendar kot prihaja sporočilo, so lahko meddimenzionalna potovanja bolj konkretna. Gre za potovanja na druge planete ter v druge dimenzije časa in prostora.


Zakaj je to spodbudno, kakšni izzivi se lahko pojavijo ter od česa se poslavljamo izveš na mojem blogu tukaj >>>

 

 

Nismo več omejeni. To je koncept, ki ga je potrebno osvojiti najprej miselno, šele nato, ga lahko zaživimo. Tako je tudi manifestacija točno takša, kot si želimo, da bi bila. O mojstrstvu pozitivnega upravljanja življenja bom govorila tudi na aprilskem spletnem predavanju, na katerega te že sedaj toplo vabim. Čimprej si rezerviraj svoje mesto in bodi na njem v živo, če si želiš aktivirati svojo kvantno moč uresničevanja, prejeti usmeritve za naprej ali celo biti izžreban/a za enourno svetovanje z menoj. Klikni tukaj.

 


Želim ti mentalno stabilen mesec ter naj te morebitne meddimenzionalne izkušnje navdihnejo za uvajanje pozitivnih življenjskih sprememb.


P.S. Polni se že tudi moj aprilski urnik. Če potrebuješ intuitivno svetovanje ali prestrukturiranje čaker, si svoj termin čimprej rezerviraj tukaj.



Powered by:
GetResponse