Zadeva: 🌸 Izšla je Intuitivna napoved meseca

Vabljen/a k prebiranju

Dragi-a Friend


izšla je Intuitivna napoved meseca, namenjena temu, da ti pomaga živeti najboljšo verzijo svojega življenja. Upam, da ti bodo njeni napotki pomagali na poti uresničevanja svojih namenov in ustvarjanja celovitosti ter čarobnosti življenja.


MAREC 2024

MEDDIMENZIONALNA POTOVANJA


Tokratno intuitivno napoved objavljam visoko nad oblaki, saj se ponovno vračam v tropski paradiž. Tokrat na Havaje, kjer izvajam oddih intuitivnih vodij, Havajski mastermind. Na tem otoku so tančice med dimenzijami zelo tanke in zato se še posebej veselim možnosti in novih izkušenj meddimenzionalnih potovanj.

 

Nauči se meddimenzionalnih potovanj. Nekateri temu rečejo tudi astralna potovanja, vendar kot prihaja sporočilo, so lahko meddimenzionalna potovanja bolj konkretna. Gre za potovanja na druge planete ter v druge dimenzije časa in prostora.

 

To je podobno tudi potovanju v času. Ali se spomniš fima Kontakt z Jodie Foster, ki je razvijala napravo, ki naj bi ji pomagala vzpostaviti kontakt z očetom? No, na koncu jo je uspelo, a je ugotovila, da je interdimenzionalno potovanje znotranje nje, znotraj njene zavesti in ne zunaj nje.

 

KRAJŠE IZKUŠNJE INTERDIMENZIONALNOSTI

 

Najbrž bomo imeli krajše izkušnje meddimenzionalnih potovanj. To bo izgledalo kot vizija nečesa, za kar ne bomo vedeli ali so sanje ali je resničnost. Marca se kot kaže odpira nek nov portal, ki bo to mogočal. To se lahko dogaja vsem, ne samo ljudem, ki redno meditiranjo in se namensko duhovno razvijajo ter lahko to morda bolje razumejo.

 

Pri neveščih, ali pri ljudeh, ki sem jim bo to šele začelo dogajati, lahko pride tudi do dvoma v mentalno zdravje. Tako kot je bila v februarja poudarjena plastičnost možganov, bo sedaj ponovno v ospredju delovanje možganov, ki ga lahko kdo napačno diagnosticira kot duševno motnjo.


Samo še dodam, da to ni zdravniški nasvet in da nisem poklicana ali izobražena v tej smeri. To sporočilo je del Intuitivne napovedi marca 2024 in si ga lahko razlagaš kot takega.


V resnici pa kot prihaja sporočilo ne bo šlo za duševne motnje, ampak za odpiranje zavesti in aktivacije delov možganov in drugih telesnih organov, ki te izkušnje zavesti aktivirajo in  omogočajo.

 

NARAVA ZDRAVI

 

Prihaja sporočilo, da se hkrati širi zavest in odpira podzavest, v kateri so naloženi spomini na  vsa potovanja in izkušnje duše. Za nekatere bo to preveč in ne bodo vedeli kaj narediti z vsem tem. V naravi bomo našli notranji mir in zagotovilo za to, da se nam ni zmešalo. Rešitev pa bo tudi v sprejemanju tega, da se spreminjamo, da se aktivira naš potencial ter da se svet spreminja.

 

Zastrupljanje človeštva, ali točneje človeške DNK, ki se je pospešeno pričelo dogajati pred tremi leti, se bo še nadaljevalo, vendar bo bolj pomankljivo kot doslej. To pomeni, da bomo na nek način bolj zaščiteni kot doslej. Če smo imeli doslej kakšne nenavadne bolezenske simptome, se bo to marca začelo stabilizirati. Vendar se ne zanašati na to, da bomo kolektivno bolj zaščiteni kot prej. Največ lahko naredimo sami, s spremembo načina razmišljanja, obnašanja in svojih navad.

 

RAZSVETLJENJE

 

Dobesedno vidim razsvetljenje. Vidim pa tudi pristanek vesoljskega plovila, ki ne bo več skrito očem javnosti. Dejansko se stari svet poslavlja in vizualizira novi svet iz naših najpotentnejših misli in želja ter vizije tega, kako bi lahko živeli.

 

Morda bodo oživeli tudi spomini na Atlantido ali Lemurijo ter pričeli v materialnem svetu izrisovati:

  • posebne energijsko samozadostne zgradbe,

  • delo na zemlji, ki je ne samo izčrpava, ampak vzajemno daje in prejema,

  • organizacijske sisteme, ki delujejo v najvišje dobro cele skupnosti,

  • skupnosti, ki bodo temeljile na kvalitetah zlate dobe in ki so, ko je zapisano tudi v Dnevniku moja zlata doba: držanje vibracije ljubezni in navzgor, sočutje, miselnost obilja, kreativne dejavnosti, čutenje in zavedanje enosti ter povezav z vsem, čut za skupnost, delo na aktivacijah inteligence srca in spečih delov DNK ter brezpogojna ljubezen.

 

V prispodobi ne bomo pravili bratje in sestre samo sosednjim narodom, ampak kot kaže kmalu tudi intergalaktičnim obiskovalcem, s katerimi bomo pričeli bolj odprto in dostopno deliti znanje in druge dobrine.

 

Želim dodati še, da ko sedem k pisanju intuitivne napovedi, nikoli ne vem, kaj bo prišlo. Vem le, da sem v povezavi z energijo izvora, ki preko mojega poslanstva, ki je tudi pisanje, predaja sporočilo ljudem, ki pridej v stik z njim. Ne pridejo vsi, ampak samo tisti, ki so vsaj z eno nogo že v drugi dimenziji, je še sporočilo, ki prihaja.

 

SLOVO OD STAREGA

 

Marca se od starega poslavljamo, od vsega, kar se ne sklada z našim navišjim potencialom, oziroma od vsega, kar se ne sklada z vibracijsko ljubezni. Veliko jih ostaja zadaj. Vendar je potrebno vedeti, da je to njihova izbira. Za vse, ki smo se namenili iti naprej pa prihaja sporočilo, da prisluhnimo sebi in še naprej uvajajmo zdrave življenjske spremembe v svoj vsak dan.

 

Nismo več omejeni. To je koncept, ki ga je potrebno osvojiti najprej miselno, šele nato, ga lahko zaživimo. Sama se veselim tega sporočila, saj bomo to izkusili na Havajskem Mastermindu v stiku z delfini in kiti, ob katerih je to zavest ter inteligenco srca ter širitev zavesti veliko lažje aktivirati. Sledi nas na Instagramu, kjer bom delila havajske zgodbe.

 

Tako je tudi manifestacija točno takša, kot si želimo, da bi bila. O mojstrstvu pozitivnega upravljanja življenja bom govorila tudi na aprilskem spletnem predavanju, na katerega te že sedaj toplo vabim. Čimprej si rezerviraj svoje mesto in bodi na njem v živo, če si želiš aktivirati svojo kvantno moč uresničevanja, prejeti usmeritve za naprej ali celo biti izžreban/a za enourno svetovanje z menoj. Klikni tukaj.

 

STIK

 

Marec bo mesec stika z drugimi civilizacijami, ki se bo pričel dogajati najprej v zavesti, skozi sanje ali meditacijo. Naj te ne bo strah novih vizij tega, s kom vse delimo to neskončno vesolje. Bodi previden/a, postavljaj vprašanja, zbiraj slike in občutke. Vsemu, kar bo čutiti manj kot ljubezen prepreči dostop do tvoje zavesti, vsemu, kar je ljubezen in navzgor pa odpri vrata. Prihaja namreč do razsvetljenja.


Želim ti mentalno stabilen mesec ter naj te morebitne meddimenzionalne izkušnje navdihnejo za uvajanje pozitivnih življenjskih sprememb.


PREDNOSTI MESECA MARCA

Izzivi ali neka teža, ki se je pojavljala skozi nekaj prejšnjih mesecev, bo kot kaže marca izzvenevala. Prihaja sporočilo, da je učenje večno in da lekcije osvajamo vse hitreje. Ob tem pa se vzpostavlja prepotrebno ravnovesje med občutkom človeške vsemogočnosti brez občutka za druge ali naravo ter med tem, kako povezani smo in kako s svojimi mislimi in dejanji pomembno vplivamo na vse okrog nas.


SREČA

 

Morda bomo marca ugotavljali, da je pred vsem, kar je, najpomembnejši občutek notranje sreče. Senzibilnost in čutnost bosta v ospredju, vendar bomo podprti pri tem, da iz tega potegnemo najboljše. Neka globoka notranja moč bo prisotna, kar pomeni, da čustveno ne bomo tako občutljivi. V ospredju bo občutek gotovosti.

 

Energija meseca bo spodbudna za vse, ki pomagamo ljudem doseči emocionalno svobodo in za čustveno osvobajanje nasploh, ob hkratni izgradnji notranje moči in samozavesti. V povezavi z božanskim bomo našli večje notranje zadovoljstvo namesto, tako kot morda še nedavno, v zunanjih stvareh.

 

Sreča je notranje delo in ne more priti od zunaj. Postavi se lahko v globokem miru ter odsotnosti hotenj in trpljenja. Je blaženo stanje notranjega miru, ki ga je zagotovo že vsak izmed nas kdaj, četudi vsaj za trenutek, izkusil.

 

URAVNOVEŠANJE

 

Še bo prisotna spodbudna energija uravnovešanja vseh delov življenja, predvsem pa področja dela in zasebnega življenja. Pretiravanje pri delu in skrbi bodo namreč izčrpavale življenjsko energijo.

 

Marčevske energije bodo spodbujale več radosti, zabave in dejavnosti, ki nas polnijo z občutkom sreče. Slednje ne bi smelo biti težko doseči in še pomnožiti. Neglede na morebitne izzive torej poskušaj v vseh situacijah iskati tisti žarek svetlobe. Poišči mavrico, kajti za njo se skriva zaklad, kajne? Več svetlobe kot boš sposoben/a akumulirati in prepoznati v vseh stvareh, bolj bo rastel ta mehurček notranjega zadovoljstva in sreče.

 

LAŽJA POT NAPREJ

 

Marca bi moralo biti veliko lažje stopati naprej po svoji poti kot prejšnje mesece. Jasneje ti bo, da to kar iščeš, prihaja iz tebe ter da je tvoja največja moč avtentičnost, ki ti je nihče ne more odvzeti, pa tudi dati ne. Če boš še nagnjen/a k poskusom pretiranega nadzorovanja situacij, pa to ne bo delovalo, ne bo učinkovito. Kajti marčevska energija bo spodbujala sproščene pristope in spuščanje nadzora.

 

VSI ODGOVORI SO V TEBI!

 

Marca bo še bolj opazno to, da se vsi odgovori, ki jih iščeš, nahajo v tvojem srcu in v stanju čutenja radosti. Zmožnost sprejemaja in čutenja smisla življenja je v globokem notranjem zadovoljstvu, skozi katerega boš lahko jasno zaznal/a tudi svoj življenjski namen. Ta pa je, početi to, kar te radosti in notranje bogati. Marec tudi tozadevno prinaša večjo jasnost.

 

USPEH PRIHAJA IZ...

 

Energija meseca bo spodbujala predajo svojemu srcu ter uživanju v stvareh, ki jih počneš ter v odnosih, ki jih imaš. Tako se bodo tudi odprla vrata uspeha in ljubezni. Morda bo potrebno sprejeti tveganje, da si lahko tudi prizadet/a, če svoje srce v celoti odpreš. Vendar pa je še bolj verjetno to, da z zaupanjem, ki ga boš s tem izkazal/a ter s svojim srčnim namenom, odpreš vrata energiji ljubezni in ji dopustiš, da steče v tvoje življenje. Tako ga boš napolnil/a z energijo radostnega uspeha in končno spustil/a nadzor, ki ti to preprečuje.

IZZIVI MESECA MARCA

Do notranjih in morebitnih zunanjih trenj bo prihajalo, če si boš želel/a živeti samo še svoj življenjski namen in med tem, kar morda sedaj še živiš, ko še vsaj tu in tam sklepaš kompromise na račun ekskluzivnosti življenja svojega življenjskega namena.

ZAUPANJE

 

Velika mera zaupanja je potrebna za predajo samo še življenjskemu namenu. Prav zato lahko prihaja do nekih notranjih neskladij in frustracij ali napetosti. Kajti količina notranjega zadovoljstva je premosorazmerna s tem, koliko dejansko živiš svoj življenjski namen.

 

Vse poti bodo marca vodile v to smer in bolj kot bo tvoja pot od tega odstopala, večje izzive boš imel/a, oziroma bolj boš čutil/a, da si odrezan/a od svojega srca. Le ego je tisti, ki si želi pokopati izvrševanje življenskega poslanstva pod kup problemov, s čimer pritaji tvojo svetlobo. 

 

JASNE VIZIJE

 

Kot je zapisano v uvodu, pa bodo vizije duše zelo močne. Odvisna od tega, koliko razumeš delovanje duhovnih zakonov in energije ter koliko nedogmatično si vzgojen/a, pa bo tudi bodisi stopnja zaupanja v te vizije bodisi moč izzivov na področju mentalnega zdravja. V slednjem primeru lahko vstopi precejšen strah in ošibi življenjsko energijo, še posebej pri tistih, ki hitro posežejo po kemičnih pripomočkih za boljše psiho-fizično počutje.

 

Kaže, da bo marca meja med dejanskimi psihičnim izzivi in iluzijo o le-teh tanka. Nujno je, da si poiščeš ob tem pomoč strokovnjaka, ki mu zaupaš. To je rdeča nit zadnjih nekaj mesecev in tudi v napovedi za leto 2024 je bilo izpostavljeno to , da bo prihajalo do mentalnih izzivov.

 

MENTALNI IZZIVI

 

Pomembno je, da veš, da pred mentalnimi izzivi nihče ni v celoti imun in da se na tem področju lahko ošibijo tudi sicer najmočnejši ljudje. Najboljša rešitev za to bi bila, da bi za nekaj časa sestopili iz matrike vsakdanjega sveta in se posvetili samo sebi ter ponovni povezavi s seboj. Vendar pa razumem, da je lahko to idealistična rešitev, saj je večina ljudi vpetih v vsak dan. A...! Morda pa je vredno poskusiti. Če boš tako čutil/a se vprašaj. Kaj je najhuje, kar se mi v tem primeru lahko zgodi, če sestopim za nekaj časa iz matrike?

 

GRADNJA MOSTU  DO IZVORA

 

Ta most do izvora je potrebno zgraditi. To velja še posebej za tiste, ki so bili cepljeni proti C. Kot morda veš, sem bila prav v obdobju »lockdowna« na izobraževanju za prestrukturianje čaker in izničevanja vplivov cepiva proti C na energijski sistem. To je bila mednarodna skupina zdravilcev, med katerimi so bile tudi medicinske sestre. Ko smo se nekaj tednov družili, smo imeli vsi podobne zgodbe okrog tega, kaj zaznavamo v energijskih poljih ljudi, s katerimi smo delali.

 

Od takrat - dobra 3 leta je od tega - pa do danes videvam podobne stvari v poljih ljudi, ki so na nek način ločeni od povezave z izvorom. To pišem zato, ker bodo marca ti izzivi kot kaže še vidnejši. Odrezanost od izvora predpostavlja tudi odrezanost od svoje duše. Te mostove pa je potrebno ponovno izgraditi. Pri vseh strankah, s katerimi sem dalala prestrukturiranje čaker in so bile cepljene, je prišlo podobno sporočilo, to pa je bilo, da morajo precej spremeniti svoja življenja. Naj ob tem povem še, da bom konec aprila naredila tudi izobraževanje za prestrukturiranje čaker za vse, ki si želijo to poslanstvo ali to veščino dodati k naboru svojih storitev ali ga uporabljati samo za svoje bližnje.

 

RDEČI SEMAFORJI

 

Čeprav drži dejstvo, da smo zmeraj varni in božansko vodeni, pa v marcu ne presliši ali ne spreglej rdečih semaforjev.

 

Namreč lahko, da te neke stvari zavedejo, spodbudijo v tebi hotenja in se odprejo vrata, skozi katera boš čutil/a, da ni dobro vstopiti. Če si ta film že doživel/a ali kaj podobnega že slišal/a vedi, da si lahko zaveden/a v ponavljanje ena in iste lekcije. Gre lahko za subtilne stvari kot je naprimer občutek, da boš končno nekomu ali nečemu pripadal/a ali imel/a občutek identitete, ki pa morda nima prave vsebine. Če se bo kaj takega odpiralo, boš lahko stopil/a v levji brlog. Prihaja še spročilo, da izberi raje drugo pot.

 

KREPI SVOJ ENERGIJSKI SISTEM

 

Potrebno je delo na svojem energijskem sistemu tako telesnih kot duhovnih čaker. Kajti, če bodo te še naprej okrnjeno delovale, ti bo težko stopati po svoji pravi poti in tako bo prihajalo še do večjih notranjih trenj. Do izzivov lahko prihaja tudi, če boš pozabil/a na svojo dnevno duhovno rutino, čiščenje energijskega prostora in naravnavanje, čiščenje ter polnjeneje čaker. Pravzaprav je to vse, kar ti bo marca prinašalo stabilnost in notranje zadovoljstvo.

 

Svetloba je naravno stanje vsega, kar obstaja. Je substanca izvora. Je življenjska energija. Tema nima energije in se torej lahko napaja samo iz svetlobe. Tako tudi ljudje, ki se ne znajo napajati iz nenehno obnovljivega vira svetlobe, jemljejo energijo tistim, ki sijejo najmočneje. To bo marca tudi bolj opazno in izziv za tiste, ki jemljejo, kot za tiste, ki so vir svetlobe. Zato lahko prihaja do nerodnih situacij v odnosih.

KAM USMERJATI SVOJO ENERGIJO MESECA MARCA

Čudeži in blagoslovi lahko prihajajo samo skozi svetlobo, skozi frekvenco radosti in ljubezni, skozi notranji mir in spravo. Zato usmerjaj svojo energijo v te kvalitete in uravnotežanje sfer življenja, v katereh se še niso v celoti vzpostavljene.

 

SVETLOBA PRINAŠA JASNOST

 

S svetlobo in temo je zelo podobno kot ko dejansko vstopiš v nek temen prostor. Da lažje prepoznaš stvari ali ljudi, ki so v njem, zagotovo najprej prižgeš luč, kajne? Torej več svetlobe, kot boš sposoben/a držati, jasneje boš videl/a tudi vse stvari in ljudi, s katerimi imaš odnos.

 

Svojo energijo usmerjaj v dejavnosti, ki te radostijo ter te izpolnjujejo in ti pomagajo držati svetlobo, ki jo boš čutil/a kot odlično psiho-fizično počutje. Marca se s to energijo še posebej usmerjaj v obnavljanje vezi tako s pomembnimi ljudmi, stvarmi kot energijo izvora. Torej z vsem, kar je. Če si bil/a v Vredni, ti bo meditacija, ki smo jo naredili na 6. srečanju pri tem pomagala. Pri tem boš zelo podprt/a, saj marec prinaša več svetlobe.

 

Naj te spomnim še na to, da so tekmovalnost, krivda, strah, občutek ločenosti in sebičnost nasprotje povezanosti, ljubezni, enosti in svetlobe, ki je marca tako spodbujena. Če boš čutil/a, da si se v ta nasprotja marca ujel/a, boš točno vedel/a, kam usmerjati svojo energijo.

 

Predlagam naslednji RITUAL MESECA, ki ga izvedi ob polnu luni okrog 25. marca. Lahko ga izvedeš tudi kak dan prej ali po ali nekaj dni zapored v tem obdobju.

 

RITUAL MESECA - EKVILIBRIJUM

 

1.     Poišči kotiček, v katerem ne boš moten/a.

2.     Prižgi svečo. Lahko je sIcer katerekoli barve, a priporočam belo, ki simbolizira angelsko energijo ter večjo lahkotnost. Lahko je tudi roza barve.

3.     Poveži se s svetlobo od zgoraj in svetlobo od spodaj ter vzpostavi pretok visokovibracijske zlato-bele svetlobe po telesu in v svojem polju.

4.     Prikliči nadangela Mihaela za zaščito.

5.     Bodi pozoren/a na občutke, ki jih občutiš v tem trenutku. Če so ti občutki nižje vibracije od ljubezni, torej vse, kar ni ljubezen, dajaj s svojimi mislimi in namenom enega za drugim v plamen sveče. To počni tako dolgo, dokler ne začutiš neke praznine ali olajšanja.

6.     Sedaj prikliči še nadangela Haniela in jo prosi, da ti pomaga postaviti stvari v ekvilibrijum. Če je kakšna posebna situacija, ki jo želiš uravnotežiti jo opiši.

7.     Občuti, kako se morebitna teža, ki jo čutiš, transformira in pričenjaš čutiti notranje zadovoljstvo in še močnejšo povezavo z višjimi sferami.

8.     Vsemi si dovolj časa za to ter po ritualu dopusti, da sveča pogori do konca. Če se ugasne prej iz kakršnegakoli razloga, ponovi ritual.

9.     Zahvali se nadangelom in svojemu vodstvu ter izreci: »Fiksiram ta rezultat«.

10.  Sedaj stopaj po svoji poti z veliko večjim notranjim zadovoljstvom in radostjo.

 

KOMUNIKACIJA Z DRUGIMI BITJI

 

Marca nekaj časa posveti tudi komunikaciji z drugimi bitji. Lahko so to živali, rastline, lahko so tudi izvenzemeljska bitja. Tako boš prejemal/a veliko širšo perspektivo tako na to, kakšno energijo oddajaš in na drugi strani privlačiš kot tudi na smisel svojega obstoja nasploh ter občutek enosti in povezanosti z vsem, kar je.

 

Morda boš celo začutil/a, da je narobe to, da ješ živali. Tega ne govorim zato, ker jih sama že dolgo ne jem več, ampak prihaja spodbuda k temu, da se zaveš in začutiš ter se morda celo odločiš za drugo pot. Živa energija živali ali njihova sporočila ti lahko marca precej pomagajo na vseh življenjskih področjih, oziroma pri ozaveščanju tega, kar je trenutno na tvoji poti potrebno ozavestiti.

 

Marec je spodbuden tudi za vse, ki se kakorkoli profesionalno ukvarjate z živalmi. Najbrž pa bomo z njimi vsi bolj povezani kot doslej. Usmerjaj se v to, da jih razumeš bolje kot doslej. Na Havajskem mastemindu se bomo marca povezovali in komunicirali z delfini in kiti in prav veselim se že njihovih sporočil.

 

LOČEVANJE POTI

 

Marca se bodo morda tudi nekatere poti ločile. Lahko, da boš ugotavljal/a, da si bila v nekih odnosih ali situacijah predolgo. Vse, kar te duši in zadržuje pred razvojem naprej, je morda že odslužilo in bo čas za razhod. Vse, kar te navdihuje in radosti ter te polni s svetlobo, pa okrepi in gradi na tem.

 

V vsem, kar boš izkušal/a, so dragocene lekcije, kot najbrž že veš, zato ne skrbi preveč, ampak jih predihavaj ter se ob tem osredotočaj na neskončno ljubezen ter ljubezen vira. Zelo si ljubljen/a.

 

Kaže, da bomo vsi potrebovali več ljubezni tako do sebe kot v odnosih nasploh. Sama vem, da so bila zadnja tri leta precej zahtevna, a po drugi strani tudi ekstremno lepa in te ekstremne energije je potrebno znati navigirati z ljubeznijo ter odprtim srcem in umom in hkrati premišljeno.

 

PREMIŠLJENO DELOVANJE

 

Premišjeno delovanje je še v ospredju, a prihaja sporočilo, da morda ljudje ne bodo več zaupali svojemu umu. Včasih se vprašamo: »Pa kdo je tukaj sedaj nor?« No, ni potrebno daleč, samo slovenski TV dnevnik poglej in dogajanje na političnem parketu.

 

Usmerjaj svojo energijo torej tudi v to, da slediš zdravi pameti, ki jo naj napaja energija ljubezni v nasprotju od jeze ali celo ljubosumja ter odprt um. Kajti nove, pomembne in višjevibracijske informacije bodo na voljo.

 

|

Pridruži se skupnosti Strastnega življenja na socialnih omrežjih


Powered by:
GetResponse