Subject: Kit-uri documente calitate-mediu-sso revizuite si la pret redus


08 Februarie 2016
LikeTwitterPinterestGooglePlus LinkedInForward
View this email online if it doesn't display correctly
Noile Kit-uri pentru documente Sisteme de Management sunt gata!
Am revizuit documentele, am imbunatatit continutul, am unificat toate preturile in lei si, mai ales, AM REDUS PRETURILE!

Este vorba despre kit-urile pentru documentele Sisteme de management conform cerinte ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007.


Aaaa, deci, nu este vorba despre documentele conform noilor standarde?
Inca nu... dar, de ce?
Dupa cum sigur stiti, noile standarde ISO 9001 si ISO 14001 au fost publicate inca din septembrie 2015.
Cu toate acestea, pana in martie 2017 cel mai tarziu (unele organisme de certificare au un termen mai scurt: septembrie 2016), organizatiile pot implementa si certifica propriul Sistem de Management conform cerintelor din editiile anterioare ale standardelor ISO 9001 si ISO 14001 (din 2008, respectiv 2004).
Cu alte cuvinte,
  • Editiile anterioare ale standardelor ISO 9001 si ISO 14001 pot fi utilizate la certificarile noi pana in septembrie 2016 sau martie 2017 (depinde de organismul de certificare)
  • Incepand cu septembrie 2016 sau martie 2017 (dupa caz), certificarile noi se vor acorda numai sistemelor implementate conform editiilor din 2015 ale celor doua standarde
  • Sistemele de management deja certificate conform cerintelor din editiile anterioare ale standardelor, au timp pana in septembrie 2018 sa se conformeze noilor standarde
Mai mult decat atat ...
In cele cinci luni care au trecut de la editiile noi ale celor doua standarde ISO 9001 si ISO 14001 ne-am pregatit, am invatat, dar mai ales am analizat solicitarile firmelor privind implementarea noilor cerinte din standardele revizuite. Rezultatul este ca foarte putini clienti isi doresc acum, sa implementaze noile cerinte... pentru ca inca nu sunt foarte bine stabilite solutiile optime de implementare, pentru ca acestea nu sunt inca testate in auditurile de terta parte, pentru ca ... multe altele ...
Noi, in firma ThesanCo, vrem ca in primul rand aceste testari, evaluri, verificari sa le facem in propriul sistem de management. In cursul lunii aprilie vom trece (si noi, ca nu ne scuteste nimeni!) prin auditul de re-certificare al sistemului de management al calitatii. Si atunci, vom sti cu exactitate ce anume trebuie sa imbunatatim, sa refacem (daca va fi cazul), sa re-analizam, astfel incat solutiile pe care le vom propune clientilor nostri privind implementarea cerintelor standardelor noi, sa fie cele mai bune, optime pentru cazul fiecarei companii, sa aduca un plus de valoare sistemului, tranzitia sa se faca cu eforturi cat mai mici si rezultate cat mai bune.
Si, ca un ultim argument, mai ales pentru cazul sistemelor integrate calitate-mediu-OH&S,  asteptam si standardul "ISO 45001 - Sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale. Cerinte", adica ultimul din seria celor mai utilizate standarde pentru sisteme de management. Acesta va inlocui actualul OHSAS 18001 si, conform programului anuntat de ISO, se prevede ca va fi elaborat in luna octombrie 2016. 
Deci,
In cursul lunii mai vom avea kit-urile documente SMC si SMI calitate-mediu, actualizate conform cerintelor ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015.
Dupa elaborarea finala ca standard international a ISO 45001, adica pana in luna noiembrie 2016, vom finaliza toate kit-urile, astfel incat acestea sa corespunda cerintelor celor trei standarde finale.
Insa, pana atunci, va propunem utilizarea cerintelor standardelor vechi, pentru ca acestea sunt solutii verificate ! 

Vrei sa verifici ca aceste documente iti vor fi utile?
Atunci, cu siguranta ca vei vrea sa descarci de aici varianta FREE a Kit-ului "Documente Sistem de Management al Calitatii"
Daca ai nevoie ACUM de unul din kit-urile pentru Sisteme de management, nu trebuie decat sa apesi butonul "Comanda" si vei fi directionat catre pagina unde vei putea plasa comanda ta !

Cititi aici mai multe detalii ...
Va multumim ca sunteti prietenii nostri!

Cu respect,
echipa ThesanCo
ThesanCo, Constanta, Constanta, Constanta 900063, Romania
You may unsubscribe or change your contact details at any time.