Subject: Friend, poti descarca un pdf free


07 Ianuarie 2016
LikeTwitterPinterestGooglePlus LinkedInForward
View this email online if it doesn't display correctly
Dupa cum stiti, ISO 9001:2015 a fost publicat in septembrie 2015, iar acum avem si standardul romanesc, SR EN ISO 9001:2015.
Cu alte cuvinte, incepand din octombrie 2015 - in functie de politicile de tranzitie ale fiecarui organism de certificare - se pot implementa si certifica Sistemele de management al calitatii, conform cerintelor acestui nou standard.
In informarile noastre anterioare, v-am prezentat principalele modificari, noutatile cu care a venit acest standard nou, perioada de tranzitie, ... puteti sa recititi aici.

Dar, avem si noutati ...
Am studiat, analizat, sintetizat si am creat un document de analiza comparativa a celor doua editii ale standardului pentru sistemele de management al calitatii. ISO 9001:2015 si ISO 9001:2008.
Documentul prezinta intr-un mod tabelar, relatiile dintre cerintele ISO 9001:2015 si editia anterioara ISO 9001:2008.
Foarte important este faptul ca se ofera atat imaginea de ansamblu a cerintelor comune, dar si precizari, note si observatii in cazul cerintelor modificate sau a clauzelor noi.
In acest mod, am dorit sa aducem un plus de informatii care sa ajute utilizatorul in intelegerea noilor cerinte ale standardului si sa isi poata face cat mai usor tranzitia propriului Sistem de Management al Calitatii la noul standard ISO 9001:2015.
Documentul este in format pdf, il puteti printa pentru a va fi mai usor de analizat si inteles.
Speram sa il descarcati si sa va fie util pentru intelegerea noilor cerinte din domeniul Managementului Calitatii, astfel incat tranzitia propriului dvs. sistem de management sa va fie cat mai usoara.
Vom continua seria informarilor din domeniul noilor standarde, atat prin mesaje email, cat si prin webinar-iile pe care le vom organiza in perioada urmatoare si pe parcursul intregului an.
Cu respect,
echipa ThesanCo
ThesanCo, Constanta, Constanta, Constanta 900063, Romania
You may unsubscribe or change your contact details at any time.