Onderwerp: Hallo Friend, hier ben ik weer.

Minder pijn is ieders welzijn.

                  Hier ben ik dan weer met de nieuwsbrief van ........
Hallo, hoe gaat het met je? er is al weer een maand verstreken sinds de vorige nieuwsbrief, wat gaat de tijd toch snel!
Daarom is het heel belangrijk dat je de dagen bewust leeft. Dit zou je kunnen doen door dagelijks even tijd voor jezelf te nemen om te mediteren. Hoe je dat kunt doen kun je hier lezen!
Inmiddels ben ik aan mijn opleiding Hypnotherapeut Master begonnen! Op het moment dat deze nieuwsbrief verstuurd wordt ben ik nog een week verwijderd van het tweede blok. In het eerste blok heb ik de nieuwe technieken Regressie 2.0 (met hypnose) en de Kerntransformatie geleerd. De regressie zonder hypnose kende ik al maar deze twee zijn zeer krachtig.
Volgend weekend hebben we een blok van 4 dagen (do/zo). Hierin leren we IEMT en EMDR. 

Stoppen met roken.

Hoe cool is het wanneer je iemand na een hypnosesessie vol overtuiging hoort zeggen dat ze niet rookt.
Cliënt had aangegeven dat ze graag de controle vasthield. Voor de sessie had ze al een ontspanningshypnose beluisterd die ik haar toegestuurd had, zodat ze al vast kon wennen aan mijn stem. Ze gaf aan dit heel prettig te vinden en dat ze mijn stem heel rustgevend vond.
Beiden vonden we het een geslaagde sessie en cliënt ging tevreden naar huis in de wetenschap dat, wanneer ze het moeilijk krijgt, ze altijd (indien nodig) welkom is voor een gratis garantiesessie.
Hier word ik nou vrolijk van!


Gisteravond kreeg ik onderstaande reactie van een blije klant toegestuurd. Ik moest natuurlijk eerst even haar toestemming vragen om dit te mogen plaatsen.


Vanmorgen een regressie hypnose gehad.
Een hele mooie, fijne en ontspannen ervaring.
Met het gewenste resultaat.
Ik voel me sindsdien open en heb een ontspannen gevoel.
Zeker voor herhaling vatbaar mocht er zich weer iets voor doen.

Dank je wel Anja.
Verbazing!

Het heeft me al vaak doen verbazen wat een mooi beroep we toch hebben. We kunnen zo veel mensen helpen op zoveel verschillende vlakken. Maar wat we van de week nog het meeste verbaasde was toen ik een techniek (die ik al langer gebruikt heb zonder hypnose) nu met hypnose heb gebruikt. De kracht van de sessie was onwaarschijnlijk groot. Ook cliënt was heel blij na de sessie. Vooral omdat hij vooraf bang was dat ze niets zou weten en geen controle zou hebben. Hij vond het helemaal geweldig na de sessie. Gediagnosticeerd met PTSS liet ik hem terugdenken aan de situatie wat hem altijd zo'n vervelend gevoel bezorgde. Hij kon het gevoel niet meer oproepen, hoe cool was dat!
Workshops
De workshop van de maand Maart is
Ontspannen zwangerschap en bevalling.
In April kun je weer leren hoe je jezelf kunt helpen bij spanningshoofdpijn en/of migraine!
Voor meer informatie hierover kun je kijken in de agenda!
Bij AvL Coaching kun je in april weer deelnemen aan een lotgenoten meeting voor verloren partner/vriend(in). Meer info hierover op de website van AvL Coaching!
Wanneer jij iemand kent waarvan je weet dat deze altijd pijn heeft, verwijs hem/haar dan naar de website van Pijnreductie. Daar kunnen ze dan zelf kijken of ik iets voor ze kan betekenen. 

Pijnreductie is een onderdeel van AvL Coaching!
Daar kun je terecht wanneer je bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit, of een beetje hulp nodig hebt om je dagelijkse leven weer lekker op de rit te krijgen en eventuele blokkades weg te werken.
Leer hoe je een ontspannen zwangerschap en bevalling kunt hebben
Workshop help jezelf bij spanningshoofdpijn
of migraine

Leer zelfhypnose als
hulp bij diverse pijntjes of
ongemakken

Laanderhof 45, 5351CN, Berghem, Netherlands
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.

Mogelijk gemaakt door:
GetResponse