Zadeva: Zaradi reorganizacije dela smo dosegljivi na info@podjetniskisklad.si

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice

Zaradi reorganizacije dela smo dosegljivi na info@podjetniskisklad.si

zaradi reorganizacije dela in usmeritve velike večine aktivnosti vezanih na ukrepe blažitve posledic koronavitusa, vas vljudno prosimo, da vsa vprašanja v zvezi z aktualnimi razpisi in v zvezi z obstoječimi pogodbenimi obveznostmi, ki jih imate s Skladom,
pisno pošjete na info@podjetniskisklad.si,
saj na telefonske klice zaradi preobremenjenosti linij in zaradi reorganizacije samega dela v tej fazi ne moremo v celoti pokriti. Na vsa vprašanja dobite odgovor v najkrajšem možnem času (predvidoma še isti dan).

Vse aktualne informacije tudi v zvezi z novimi ukrepi, s prilagojenimi razpisi ter glede z že obstoječimi pogodbenimi obveznostmi najdete tudi pod rubriko Novice, ki je objavljena na spletni strani Sklada: https://podjetniskisklad.si/sl/novice-in-objave/novice/sporocila-za-javnost/687-ukrepi-slovenskega-podjetniskega-sklada-za-omilitev-posledic-koronavirusain in se sproti dopolnjuje.
Sklad bo ravno tako vse nove informacije ter informacije v zvezi z ukrepi objavljal na svoji spletni strani ter prijavljene uporabnike e-novic obveščal z neposredno elektronsko pošto.

Hvala za razumevanje.

© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.