Zadeva: Ukrepi Slovenskega podjetniškega sklada za omilitev posledic koronavirusa

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice

Ukrepi Slovenskega podjetniškega sklada za omilitev posledic koronavirusa

Slovenski podjetniški sklad je v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter z drugimi institucijami pripravil ukrepe, ki bodo doprinesli k omilitvi posledic širjenja koronavirusa. Nekateri so vezani na prilagoditve že uveljavljenih finančnih spodbud in instrumentov, prav tako pa bo uvedeni novi likvidnostni krediti. Predvideni paket ukrepov skupaj je trenutno načrtovan v višini 115 milijonov EUR.
 Posamezni instrumenti so navedeni v nadaljevanju[1].
(1)Navedeni so predvideni pogoji v času priprave te informacije. Dejanski pogoji bodo objavljeni v javnem razpisu oz. na drug primeren način.
Poleg navedenega bo Slovenski podjetniški sklad odpiranja pri javnem razpisu za Posebne spodbude za digitalno transformacijo MSP prestavil predvidoma na letošnjo jesen.

O vseh nadaljnjih ukrepih za omilitev posledic širjenja koronavirusa, bo Sklad tekoče obveščal javnost z objavami na svoji spletni strani.

© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.