Zadeva: Pridružite se nam na Forumu 100 % Startup 2020

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice

Pridružite se nam na Forumu 100 % Startup 2020

Slovenski podjetniški sklad je skupaj z najboljšimi zasebnimi izvajalci zasnoval celovit celoletni program za vse tri razvojne faze startup podjetij:
  • ZAGON / faza iskanja ujemanja problem / rešitev
  • VSTOP NA TRG / faza iskanja ujemanja produkt / trg
  • GLOBALNA RAST / faza začetka hitre rasti
Na kratkem in jedrnatem dogodku, vam bodo posredovane zgoščene informacije in konkretni nasveti, s pomočjo katerih boste lahko enostavno sprejeli odločitve za prihodnost vašega posla. 

Spoznali boste:
  • javne vire financiranja ukrojene za fazo, v kateri se nahajate: 54.000 EUR zagonske spodbude P2, 75.000 EUR kovertibilnega posojila SK75 za aktivni vstop na trg ter do 600.000 EUR so-investicije v okviru SI-SK za rast.

  • 10 specializiranih Startup Plus Programov, ki vam z najboljšimi zasebnimi izvajalci, podjetniškimi mentorji in mrežo povezav povečajo verjetnost podjetniškega uspeha.

  • konkretne podjetniške taktike in orodja, s katerimi lahko jutri izboljšate vaš posel.
Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020
© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.