Zadeva: OPOMNIK - Poslovni obisk mikro, malih in srednje velikih podjetij v Kanadi 23. – 28. marec 2020

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice, 

BLIŽA SE ODHOD POSLOVNE DELEGACIJE V KANADO!

Vas zanima vstop na kanadski trg in priložnosti, ki jih prinaša CETA - gospodarski in trgovinski sporazum med Evropsko unijo in Kanado?

NE ZAMUDITE PRIJAVE IN IZKORISTITE ŠE ZADNJA PROSTA MESTA. 
Pridružite se nam na poslovnem obisku mikro, malih in srednje velikih podjetij v Kanadi med 23. in 28. marcem 2020.

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT), Ministrstvo za zunanje zadeve (MZZ) in Slovenski podjetniški sklad (SPS) marca 2020 organiziramo poslovni obisk mikro, malih in srednje velikih podjetij (MSP) v Kanadi. Pri pripravi sodelujeta tudi Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) in Javna agencija SPIRIT Slovenija (SPIRIT). 
Namen

Namen poslovnega obiska je povezati slovenska podjetja s kanadskim trgom (navezava stikov s tujimi podjetji in gospodarskimi ter vladnimi institucijami) v panogah, kjer obstaja potencial za povečanje sodelovanja, in s tem spodbuditi internacionalizacijo ter izvozno usmerjenost MSP-jev. Eno izmed ključnih vodil pa je tudi izkoristiti potencial, ki ga prinaša Sloveniji in Kanadi CETA – gospodarski in trgovinski sporazum EU s Kanado.

Izkoristite vavčerje Slovenskega podjetniškega sklada za 60 % kritje stroškov obiska

Slovenski podjetniški sklad tudi v letu 2020 pomaga MSP-jem pri prodoru na tuje trge s programom spodbud preko vavčerjev, kjer lahko podjetja koristijo Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujini in si s tem zagotovijo povračilo do 60 % stroškov.

© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.