Vacanta si reduceri de pret !

August 12th, 2007 at 4:30 am EEST

Sanatate, Frumusete, Silueta prin Nutritie Inteligenta

www.nutritie-slabire.ro

Mesaj de la ThesanCo !

August - luna vacantelor,

Septembrie - luna reducerilor !

Suntem in vacanta, dar in septembrie ...

Buna Friend,

Ne facem o datorie de onoare din a te anunta ca in perioada 18 august - 29 august nu vom fi pe receptie ... ne luam si noi putina vacanta ! Ne-am gandit ca asa este mai bine: decat sa producem intarzieri in livrarile comenzilor sau in transmiterea recomandarilor si informatiilor catre toti clientii nostri, mai bine ne retragem timp de 10 zile si apoi vom relua activitatea cu forte proaspete. Totusi, daca vei dori sa iei legatura cu noi, telefonul 0724 008459 va fi in permanenta conectat si iti vom raspunde indiferent de momentul zilei sau locul in care ne vom gasi (... cu conditia ca semnalul sa fie prezent ...). Mesajele e-mail ale voastre, ale tuturor celor ce veti avea nevoie de noi vor fi preluate, dar raspunsul nostru la aceste mesaje va veni abia dupa 29 august. Speram sa nu va suparati pe noi.

In concluzie, adresam o rugaminte tuturor celor ce vor sa transmita comanda pentru luna urmatoare a programului lor de control al greutatii (slabire, mentinere sau ingrasare), precum si celor ce vor sa inceapa acum un astfel de program: trasnmiteti-ne comanda voastra pana pe data de 15 august (miercuri), pentru ca noi sa putem face toate livrarile in timp util. Mai aveti doar 3 (trei) zile pentru a va hotara sau ne veti astepta dupa 29 august. Daca mai aveti nevoie de lamuriri suplimentare telefonati-ne sau transmiteti mesajul vostru la adresele de e-mail cunoscute (le putei gasi si in josul acestui mesaj). Vom face tot posibilul pentru ca pana sambata 18 august, sa rezolvam problemele tuturor !

Si acum urmeaza vestea buna !

In luna septembrie toate produsele si programele de control al greutatii vor avea preturile reduse cu 5%!

Indiferent care este valoarea de lista a comenzii tale, noi iti vom acorda aceasta reducere.

Dar daca te hotarasti sa comanzi programul de control al greutatii necesar consumului pe trei luni, atunci vei plati si mai putin ! Cu cat ? Cu exact reducerile prezentate la Oferte.

Hai sa dam un exemplu: daca vrei sa comanzi un Program Avansat pentru trei luni, vei beneficia de reducerea de 2% (reducerea obisnuita) si de 5% (reducerea luni septembrie). Programul Avansat costa 547,25 lei pentru o luna, adica 1.641,75 lei pentru trei luni. Aplicand reducerile de 2%+5%, inseamna ca vei plati 1.526,83 lei, adica cu 114,92 lei mai putin. Si ce vei obtine ? Vei avea toate produsele de nutritie ce iti vor asigura o slabire cu cel putin 5 kg pe luna, adica vei plati doar 1.526,83 lei si timp de trei luni nu vei mai cheltui decat foarte putin (costurile mesei de seara) pentru a slabi asa cum iti doresti de multa vreme.

Daca ai solicitat si ai primit de la noi recomandarile pentru un program personalizat de slabire si mentinere, acum este momentul sa te gandesti serios la momentul cand vei incepe acest program. Noi ne gandim la toti clientii nostri si vrem sa le fim tuturor de ajutor.

Si asta nu e tot ... Mai avem o veste !

Primele 20 de comenzi inregistrate incepand cu 1 septembrie, vor primi ca bonus inca o reducere de pret: 2% mai putin indiferent de valoarea comenzii transmise !

Suntem siguri ca aceste vesti le vei primi cu bucurie. Deci, Friend, este momentul sa actionezi !

Vrem sa te ajutam, vrem sa iti oferim sfaturi competente pentru ca tu sa atingi starea Wellness, sa iti imbunatatesti silueta, frumusetea si starea generala de sanatate, sa ai energia si vitalitatea atat de necesare pentru a face fata stress-ului cotidian. Trebuie doar sa ne permiti acest lucru.

Te asteptam si promitem sa nu te dezamagim !

 

Cu respect si prietenie,

Angela Gurau

Consultant Superior Herbalife

Copyright 2007 © ThesanCo

Design by ThesanCo

www.nutritie-slabire.ro

informatii: info@nutritie-slabire.ro

comenzi: office@nutritie-slabire.ro

Intrebari

Ai nevoie de informatii suplimentare, ai anumite intrebari la care nu ai gasit raspunsul, ai nelamuriri ?

Completeaza formularul de mai jos, apasa butonul "Trimite" si vei primi raspunsul nostru in cel mai scurt timp posibil. Nu uita sa completezi adresa de e-mail ...

Nume, prenume:
e-mail:
telefon:
Intrebarea 1:

Intrebarea 2:
Intrebarea 3:

Powered by GetResponse email marketing software