ThesanCo Newsletter nr. 6/mai 2007

May 29th, 2007 at 8:00 am EEST
 

Totul despre Silueta, Frumusetea si sanatatea ta

www.nutritie-slabire.ro

ThesanCo Newsletter

Nr. 6 / Mai 2007

In acest numar:

Sa vorbim despre slabire

Buna Friend,

Cred ca a venit vremea sa vorbim ceva mai mult despre slabire.

Indiferent ca incerci sa scapi de 1 kg sau de 15 kg, aceleasi reguli simple determina daca vei reusi sau nu, si cat de repede vei ajunge la slabirea dorita.

Aminteste-ti aceste simple reguli de baza si pune-le in practica, daca iti doresti cu adevarat sa atingi greutatea ideala fara multe complicatii si mai ales, fara sa te imbolnavesti; ba mai mult, vei reusi sa iti imbunatatiti in mod spectaculos starea de sanatate, te vei simti energic(a) si plin(a) de vitalitate.

Greutatea noastra este determinata de cantitatea de energie pe care o luam din mancare si catitatea de energie pe care o consumam in activitatile unei zile. Energia este masurata in calorii. Daca, greutatea ta ramane constanta, inseamna ca asimilezi aceeasi cantitate de calorii pe care o arzi in fiecare zi. In schimb, daca greutatea ta creste incet in timp, aceasta se datoreaza unui numar de calorii asimilate care este mai mare decat numarul de calorii consumate de-a lungul unei zile.

Orice persoana poate sa isi controleze cantitatea de mancare consumata in fiecare zi, astfel incat sa putem controla numarul de calorii ingerate zilnic. Ba mai mult decat atat, putem sa controlam si energia consumata, sau cu alte cuvinte, numarul de calorii arse zilnic in timpul activitatilor noastre.

Numarul de calorii pe care le consumam zilnic, depinde de:

  • ritmul metabolic de baza (Basal Metabolic Rate - BMR) - ceea ce se traduce prin numarul de calorii consumate zilnic, doar prin a fi in viata si a mentine functiile organismului
  • gradul de activitate fizica al fiecarei persoane.

û   Pentru unele persoane, datorita unor factori genetici (ce pot fi ereditari) sau a altor conditii, acest ritm metabolic poate fi mai mic sau mai mare decat valoarea medie. De asemenea, greutatea noastra joaca un rol in determinarea numarului de calorii pe care il ardem in stare de repaus - cu cat greuattea corpului este mai mare, cu atat mai multe calorii sunt necesare pentru a mentine organismul in starea actuala. De exemplu, o persoana cu greutate corporala de 50 kg are nevoie de mai putina energie (adica, mancare) pentru a mentine starea organismului, decat o persoana care cantareste 100 kg.

û   Stilul de viata si obiceiurile de munca sunt factori ce determina partial numarul de calorii necesare in fiecare zi. O persoana al carei job implica munca fizica grea, va arde zilnic mai multe calorii decat o persoana care in cea mai mare parte a zilei sta la un birou (ceea ce inseamna un "job sedentar"). Pentru acestea din urma, este necesar sa se aiba in vedere o crestere a nivelului activitatii zilnice (exercitii fizice) ceea ce inseamna o crestere a numarului de calorii arse zilnic.

Cum si in ce perioada vei reusi sa slabesti ?

Cea mai sigura si eficienta metoda de a realiza o scadere a greutatii corporale este reducerea numarului de calorii zilnice, simultan cu cresterea activitatii fizice.

Daca, de exemplu, vei consuma zilnic o cantitate suplimentara de 500 calorii fara sa aduci nici o modificare in activitatea fizica, atunci vei creste greutatea corporala cu aproximativ ½ kg pe saptamana, ceea ce ar insemna aproximativ 2 kg intr-o luna.

Daca, dimpotriva, vei reduce numarul de calorii zilnice cu 500 si in plus vei creste nivelul activitatii zilnice, vei reusi sa scazi greutatea corporala.

Trebuie doar sa faci o evaluare rapida a numarului de calorii zilnice, daca iti vom spune ca:

-          1 bucata de pizza = 230 calorii

-          1 pahar de cola = 160 calorii

-          100 g de cheese-hamburger = 500 calorii

-          1 prajitura (in medie) = 550F580 calorii

De cate ori nu te-ai gandit ca nu va fi o tragedie daca vei manca o prajitura si vei bea o cola ? Dar nu ai suplimentat si cu 30 minute de gimnastica sau de alergare ...!

Realizarea unui echilibru intre hrana zilnica si activitatea fizica zilnica este cheia ce rezolva problema controlului greutatii corporale.

Pentru persoanele cu surplus de greutate care se intreaba "cum oare au ajuns aici ?", sfatul nostru este sa puna pe hartie un mic grafic din care sa rezulte evolutia greutatii corporale de-a lungul anilor. Incercati sa completati cu datele dvs. proprii, un grafic ca cel de mai jos.

 Exemplu grafic greutate corporala

Consideram aici un exemplu, al unei persoane care are acum (la varsta de 40 de ani) 70 kg, o greutate optima de 55 kg, deci surplus de 15 kg. Observam imediat ca cei 15 kg au fost "castigati" in 12 ani !!!

Crezi ca aceasta persoana va reusi sa "scape" de cele 15 kg in doar 3-4 saptamani, cand i-au trebuit 12 ani ca sa le asimileze ? Nici gand !

Majoritatea experilor sunt de acord ca o slabire sigura si sanatoasa este de 1 - 1½ kg pe saptamana, adica 4 - 6 kg pe luna.

Modificarea obiceiurilor alimentare, impreuna cu deprinderea activitatilor fizice zilnice este calea cea mai sigura si eficienta catre o scadere a greutatii sigura si pe termen lung.

Pentru a se obtine modificarea obiceiurilor alimentare, este nevoie de cel putin 90 de zile. Astfel va veti asigura nu numai o slabire sigura, dar si pastrarea siluetei dorite pe termen lung.

A devenit un obicei din ce in ce mai des intalnit in randul persoanelor cu surplus de greutate ce incearca sa slabeasca, acela de a recurge la diete "restrictive", diete ce se bazeaza pe infometare. Este total gresit !

Aceste asa-zise "diete" de infometare pot duce la o slabire rapida, dar aceasta slabire este aproape imposibil de mentinut pentru majoritatea persoanelor. Atunci cand cantitatea de hrana primita de organism este redusa in mod drastic, corpul nostru incepe sa se adapteze la aceasta stare de nutritie saraca prin blocarea ritmului metabolic de baza, ceea ce creeaza posibilitatea ca slabirea sa devina si mai dificil de obtinut. De asemenea, este foarte posibil sa se ajunga la experiente de suferinta, cum ar fi chinuri de foame, crize de hipoglicemie, dureri de cap sau schimbari de comportament, de dispozitie generala.

Cum o astfel de dieta este aproape imposibil de mentinut pe o perioada indelungata, persoanele care incearca auto-infometarea ajung sa castige kilogramele pierdute, imediat ce au incetat dieta.

Dietele restrictive pot induce importante modificari in metabolism si in general duc la foarte multe lipsuri in necesarul de vitamine si minerale de care corpul are nevoie pentru o buna functionare. Diferenta intre dietele restrictive si programele de slabire Herbalife este ca programele noastre sunt concepute pentru buna alimentatie a organismului, se bazeaza pe, principiul nutritiei celulare - ceea ce inseamna ca nu vor cauza lipsuri in alimentatie, ci dimpotriva, vor duce la o imbunatatire a starii de sanatate a organismului.

Programele HERBALIFE sunt programe alimentare care ofera organismului posibilitatea de a primi in mod echilibrat toate substantele naturale necesare si il ajuta sa le asimileze cu o cantitate minima de calorii.

Iata cateva dintre avantajele programelor Herbalife :

  • Oricine poate folosi programele si produsele HERBALIFE. Reprezinta o dieta echilibrata, sanatoasa si inteligenta, permitand eliminarea exceselor nocive din organism. In acelasi timp, ofera avantajul lumii botanice prin combinarea plantelor alimentare din intreaga lume benefice sanatatii:
  • Sunt programe de nutritie echilibrata, asigura cele mai bune elemente nutritive naturale. Ajuta corpul sa reduca asimilarea de calorii, in timp ce sustine asimilarea factorilor nutritivi necesari sanatatii. Acesti factori sunt oferiti intr-o forma usor digerabila, astfel incat, celulele sa poata functiona cu o eficienta maxima, chiar si atunci, cand exista antecedente referitoare la subnutritie, diete excesive sau diferite boli.
  • Restabilesc vilozitatile intestinului subtire (fragmente digitiforme microscopice), imbunatatind asimilarea substantelor nutritive consumate. Celulele bine hranite din intregul corp se insanatosesc, astfel dispar chiar si unele probleme de sanatate.
  • Curata organismul de toxine.
  • Ofera protectie celulara organismului
  • Programele HERBALIFE sunt programe alimentare, care furnizeaza organismului un supliment complex si echilibrat de vitamine, oligoelemente, bioflavonoizi si alte substante nutritive, cu o cantitate minima de calorii, pe langa aceasta, il ajuta sa asimileze.
  • Sunt sursa de enzime naturale din plante cu rol de activatori celulari. Celulele functioneaza in mod optim cu activatori celulari si intreg organismul utilizeaza in mod eficient hrana pentru imbunatatirea sanatatii, vitalitatii, pentru procesele naturale de regenerare si pentru controlul greutatii.
  • Oricine poate folosi un program Herbalife. Este o dieta echilibrata, cu eliminarea exceselor nocive, o dieta inofensiva si eficienta pentru fiecare.

Trebuie insa sa spunem ca nici o dieta din lume, si nici un program nutritional nu va fi folositor daca nu vei reusi schimbarea obiceiurileo alimentare. In consecinta, sfatul pe care il dau tuturor celor ce doresc sa slabeasca, este acela de a-si schimba cu totul viziunea despre alimentatia proprie : ne hranim ca sa existam si nu existam ca sa ne hranim ! Deci, ce este mai important : sa mancam ce ne place sau sa mancam pentru a fi sanatosi ?

Dar daca trebuie sa obtinem si silueta dorita si o stare excelenta de sanatate, atunci singura solutie este un Program de slabire al companiei Herbalife.

Daca ai cateva kilograme in plus fata de greutatea optima, atunci trebuie neintarziat sa iei masurile ce se impun !

Nu amana, pentru ca situatia va evolua, kilogramele supliemntare ce vor atarna la cantar vor fi tot mai multe, si cu cat numarul acestora creste, cu atat mai dificil va fi sa scapi de ele !

Solutia este foarte simpla ! Trimite-ne datele din Profilul Individual de Nutritie (compeltezi formularul si apesi butonul Trimite). In maxim 48 de ore vei primi Recomandarile noastre pentru dieta ta personalizata de slabire si mentinere. Dupa ce studiezi bine problema, si bineinteles ca iei hotararea corecta, ne trimiti Comanda de produse pentru slabire si in cateva zile vei putea incepe Dieta ta de Slabire si Sanatate !

Rolul meu este sa te ajut in depasirea oricaror eventuale greutati pe care le-ai putea intampina in lupta cu kilogramele ! In incercarile importante este foarte bine sa ai un prieten aproape ! Permite-mi sa iti devin prietena si sa iti acord sprijinul necesar, pentru ca eu am trecut prin aceste faze, stiu cum pot fi depasite, si... foarte important - eu am reusit !

Citeste mai multe despre: Nutritia celulara, Starea Wellness si Consecintele surplusului de greutate

 

go to top

Programe de slabire - Programul AVANSAT

Programul AVANSAT contine urmatoarele produse:

  • Formula 1 - (2 cutii pentru o luna) inlocuitor de hrana echilibrat, delicios, foarte hranitor, cu proteine usor asimilabil.
  • Formula 2 - amestec de multivitamine, minerale si ierburi chinezesti, selectionate pentru detoxifierea, regenerarea celulelor si o sanatate mai buna.
  • Activator Celular (Formula 3) - activator celular bogat in fier si vitamina C, favorizeaza asimilarea eficienta a vitaminelor si mineralelor din hrana.
  • Thermo Complete (Total Control) - Ajută la arderea grăsimii, taie pofta exagerată de mâncare, sporeşte forţa de muncă, oferă suportul necesar pentru slăbire.
  • Thermojetics Herbal Concentrate - praf instant pentru prepararea băuturilor refrisante, tonifiante din plante. Topeşte grăsimile, accelerând pierderea centimetrilor şi a kilogramelor.
  • Thermojetics Yellow (Galben) - supliment nutriţional pentru controlul dorinţei de a mânca

 

Modul de consum al unui program de slabire Herbalife este foarte simplu:

  • se inlocuiesc doua mese principale (dimineata si pranz) cu shake-ul delicios obtinut din Formula 1, iar seara se serveste mancare obisnuita
  • de cinci ori pe zi (dimineata, ora 10, pranz, ora 15 si seara) se iau pastile.

Vezi mai multe detalii referitoare la Modul de consum al Programului Avansat.

Acum este foarte usor sa slabesti si sa-ti mentii greutatea corporala ! Depinde de tine ...

go to top

Produsul lunii

Thermojetics Herbal Concentrate

Praf instant pentru prepararea bauturilor sanatoase si revitalizante, folosite pentru cura de slabit. Contribuie la accelerarea metabolismului. Are actiune fortifianta generala. Ajuta organismul sa arda mai eficient grasimile transformandu-le in energie. Inlatura senzatia de foame, confera un surplus important de energie in timpul zilei in cura de slabit cu Herbalife. Ajuta la subtierea taliei, coapselor. Mii de ani plantele au jucat un rol important in domeniul culinar si al bauturilor. Camelia Sinensis ajuta la protejarea organismului impotriva radicalilor liberi, poate reduce riscul bolilor cardiovasculare, a cancerului si a ulcerului.

Thermojetics Herbal Concentrate

go to top

Copyright 2007 © ThesanCo

Design by ThesanCo

http://www.nutritie-slabire.ro/

informatii: info@nutritie-slabire.ro

comenzi: office@nutritie-slabire.ro

Intrebarile dvs.

Aveti nevoie de informatii suplimentare, aveti anumite intrebari la care nu ati gasit raspunsul, aveti nelamuriri ?

Completati formularul de mai jos, apasati butonul Trimite si veti primi raspunsul nostru in cel mai scurt timp posibil. Nu uitati sa completati adresa de e-mail ...

Nume, Prenume:
e-mail:
Telefon:
Intrebarea (1):
Intrebarea (2):
Intrebarea (3):

Powered by GetResponse email marketing software