ThesanCo Newsletter nr. 4

March 21st, 2007 at 3:05 am EET
 

Totul despre Silueta, Frumusetea si sanatatea ta

www.nutritie-slabire.ro

ThesanCo Newsletter

Nr. 4 / Martie 2007

In acest numar:

Editorial

Frumusete si silueta, dar mai ales sanatate

De cele mai multe ori cand spunem ca vrem sa slabim cateva kilograme, ne gandim doar ca vom arata mai bine, vom fi mai apreciati de ceilalti si ne vom simti mai bine in prpriul nostru corp. Si de ce sa nu recunoastem, gandul la slabit ne vine mai ales in apropierea sezonului estival, cand ar fi mult mai greu sa reusim sa ne ascundem kilogramele in plus cu ajutorul fustelor scurte si bluzelor mai decoltate, adevarate "uniforme" de vara. Si cum se apropie vremea calduroasa, poate ca este timpul sa ne gandim daca nu a sosit momentul sa incepem o dieta de slabire ! Dar nu orice dieta ...

Daca veti naviga pe Internet, sau veti citi reviste adresate femeilor, veti gasi o multime de retete de slabit, de cele mai multe ori acestea fiind regimuri restrictive, care vor duce la aparitia unor dezechilibre in alimentatia organismului; "principiul infometarii" aplicat pentru obtinerea siluetei dorite este cea mai gresita metoda de a ajunge la silueta dorita. Nu credeti in dietele minune "atac asupra greutatii". Acumularea kilogramelor in plus s-a facut intr-o perioada de timp indelungata - de obicei in ani - credeti ca veti putea sa scapati de acest surpuls in cateva saptamani ? Raspunsul este catgoric NU.

Va doriti cu adevarat sa obtineti pierderea sigura a intregului surplus de greutate si sa va mentineti rezultatele obtinute ? In acest caz va trebui sa luati in considerare urmatorii factori:

  • Inarmeaza-te cu rabdare. Procesul de acumulare a surplusului de greutate a durat ani si chiar zeci de ani. Obiceiurile alimentare care te-au ingrasat s-au acumulat si ele, la fel, in zeci de ani, asa ca ai rabdare: ai nevoie de cateva luni pentru a-ti atinge scopul arzator de a slabi si de a invata sa-ti mentii rezultatele.

  • In orice dieta de slabire, foarte importanta este schimbarea obieceiurilor alimentare. Fara acest element, nu veti reusi sa va mentineti greutatea obtinuta la sfarsitul dietei.

  • Avantajul programelor Herbalife este faptul ca va ajuta sa obtineti aceasta schimbare in alimentatia dvs., dar in acelasi timp trebuie sa aveti multa vointa. Fiecare persoana isi stabileste « target-ul » propriu, iar aici intervine problema constientizarii, a psihicului fiecaruia. Este nevoie ca cei ce vor sa isi mentina greutatea sa nu considere ca mancarea preferata este cea mai importanta, pentru ca de cele mai multe ori aceasta este si cea mai daunatoare. Este foarte important sa fim sanatosi, sa ne simtim bine in propriul corp, sa nu ajungem la doctor decat pentru analize de rutina, sa ne bucuram pe deplin de fiecare zi din viata noastra !

  • In consecinta, sfatul pe care il dau tuturor celor ce doresc sa slabeasca, este acela de a-si schimba cu totul viziunea despre alimentatia proprie : ne hranim ca sa existam si nu existam ca sa ne hranim ! Deci, ce este mai important : sa mancam ce ne place sau sa mancam pentru a fi sanatosi ?

  • Cei ce reusesc sa inteleaga aceste probleme si gasesc calea de rezolvare nu vor mai avea niciodata probleme legate de greutatea corporala, vor reusi sa o mentina in permanenta.

  • Este foarte bine sa faceti miscare - efortul fizic este un element la fel de important ca si schimbarea obiceiurilor alimentare. Chiar daca nu faceti efort fizic la sala de sport, va recomand sa faceti plimbari in aer liber. Veti vedea cat de bine va veti simti respirand aer proaspat in locul aerului inchis de la sala.

  • La fel de important ca si miscarea fizica, este consumul a cel putin 1,5 - 2 l apa pe zi. Apa va ajuta sa eliminati toxinele si surplusurile acumulate in organism si face schimbul de substante la nivel de celula.

  • Nu exista « diete minune » care sa va asigure pastrarea greutatii corporale in conditiile in care dvs. veti manca orice, oricat si oricand. Noi va invatam ce trebuie sa faceti, restul depinde de dvs. Programele de slabire Herbalife va garanteaza atingerea greutatii propuse in conditiile respectarii regulilor. Nu este greu sa urmati programul de slabire, pentru ca veti vedea ca nu veti simti foamea, veti fi in forma fizica excelenta, va veti simti minunat. Restul insa, depinde de dvs. !

Un stil de viata sanatos va asigura beneficii importante, pe termen lung: controlul greutatii corporale, incetinirea vizibila a fenomenelor de imbatranire, energia si vitalitatea necesare in fiecare zi, dar mai ales - o sanatate buna pentru toata viata !

go to top

Nutritie si Sanatate

Sa intampinam primavara bine inarmati !

Trecerea de la sezonul rece la cel cal, ne induce intotdeauna o stare - de cele mai multe ori de indispozitie - datorata lipsei vitaminelor si mineralelor necesare unei functionari corecte a organismului. Practic nu putem determina ce ii lipseste organismului pentru a se simti bine si a avea un aspect sanatos.

Fructe

Dar cum va puteti ajuta ?

Puteti sa luati o serie de masuri pentru a trece de acesata perioada dintre cele doua sezoane - iarna si primavara - fara a resimti vreun disconfort din lipsa vitaminelor, mineralelor si celorlalte substante nutritive necesare organismului. In esenta aveti nevoie de caldura soarelui, de exercitii fizice, de aer curat si de o nutritie corecta.

 

  • Cand este vreme insorita, faceti plimbari cu pasi repezi. Veti capata astfel, o doza gratuita de vitamina D. In zece minute veti simti efectul binefacator al aportului de oxigen, veti avea mai multa energie.

  • Consumati cat mai multe fructe si legume proaspete de sezon. Aceasta va va ajuta sa va fortificati organismul cu substante antioxidante si nutritive, ceea ce va tine deoparte raceala si infectiile care explodeaza in atmosfera umeda si incalzita artificial.

  • Apelati la consumul suplimentilor de nutritie. Nu folositi medicamente la cea mai mica indispozitie. Includeti multivitamine, minerale si antioxidanti puternici in ratia dvs. zilnica. Atentie insa ca aceste produse sa nu fie obtinute sintetic, in laboratoarele farmaceutice. Va sfatuim sa consumati numai acele produse ce au la baza plantele si ierburile naturale. Suplimentul de multiminerale si multivitamine Thermojetics Formula 2, precum si antioxidantii Roze-Ox si Schizandra va ofera aceasta posibilitate.

  • Daca aveti obiceiul de a lua gustari nocturne si aveti nevoie de ajutor pentru depasirea acestor monente, folositi produsul Thermojetic Yellow, veti invinge astfel dorinta de a manca seara tarziu.

go to top

Informatii utile !

Recomandarea noastra !

Stiati ca ...
 

  • Grasimile hydrogenate, care se gasesc in abundenta in margarina, produse de patiserie etc., sunt mai periculoase pentru sanatate decat grasimile animale. De aceea se recomanda sa consumati unt mai sarac in grasimi, in locul margarinei.
  • Olestra este un tip de grasime artificiala care se gaseste in chipsuri si poate cauza numeroase probleme digestive daca se consuma excesiv. In cantitati reduse, acest tip de grasime nu reprezinta un pericol, dar daca exista tendinta ca snack-urile precum chipsurile sa inlocuiasca in dieta fructele si legumele verzi, exista riscul unor boli digestive.
  • Sucurile si in general toate bauturile carbo-gazoase contin cofeina, indulcitori artificiali in cantitati mari si coloranti. In timpul unei diete si nu numai, acestea ar trebui inlocuite cu sucuri naturale, apa plata etc.
  • In timpul unei diete nu e recomandabil sa inlocuiti complet mancarurile solide cu macaruri lichide. Desi hrana lichida nu va afecteaza in rau sanatatea, ea este totusi saraca in substante nutritive si trebuie insotita si de hrana solida.
  • Anemia se manifesta printr-o stare permanenta de oboseala, senzatie de pierdere a suflului la cel mai mic efort. Lipsa de fier din alimentatie poate cauza anemie, mai ales la femei. Pentru a evita anemia e nevoie de o dieta bogata in alimente ce contin fier (carne, ficat, legume verzi, cereale, seminte de dovleac etc.)

go to top

Cel mai usor mod de a obtine tot ce v-ati dorit:

  • silueta ideala

  • sanatate excelenta

  • energie si vitalitate

  • tinerete pana la varste inaintate

Program avansat de slabire

Program Avansat de Slabire

Pret 7,3 $/zi (220,1 $/luna)

Contine:

  • Formula 1 - (2 cutii pentru o luna) inlocuitor de hrana echilibrat, delicios, foarte hranitor, cu proteine usor asimilabil.

  • Formula 2 - amestec de multivitamine, minerale si ierburi chinezesti, selectionate pentru detoxifierea, regenerarea celulelor si o sanatate mai buna.

  • Formula 3 - activator celular bogat in fier si vitamina C, favorizeaza asimilarea eficienta a vitaminelor si mineralelor din hrana.

  • Cell-U-Loss - un complex de plante, vitamina C şi fier, care ajută la netezirea porţiunilor de celulită ale pielii.

  • Activated Fiber - supliment de fibre active, care ajută corpul să absoarbă mai puţine grăsimi

  • Thermojetics Herbal Concentrate - praf instant pentru prepararea bauturilor refrisante, tonifiante din plante. Topeste grasimile, accelerand pierderea centimetrilor si a kilogramelor

  • Thermojetics Galben (Yellow) - supliment nutritional pentru controlul dorintei de a manca

Citeste mai multe detalii si modul de consum al programului.

Acum este foarte usor sa slabesti si sa-ti mentii greutatea corporala ! Depinde de tine ...

Produsul lunii
Detoxifierea organismului cu 21 Day


 Pentru a obtine efectul maxim in cura de detoxifiere, va recomand sa urmati cura de detoxifiere de 21 zile, cu produsul 21 Day al companiei Herbalife, creat special pentru eliminarea toxinelor din organism. Acesta este un program depurativ cu ierburi, pentru 21 de zile. Formula apartine in exclusivitate HERBALIFE. Imbunatateste abilitatea colonului de a elimina toxinele din organism. Rezolva constipatia in mod precaut si natural. Asigura o baza sanatoasa pentru programele de control asupra greutatii corpului si nutritie Herbalife. Vei fi multumit de rezultate. Vei simti prospetime, usurare in tot corpul. Pur si simplu vei recapata un moral ridicat, vei fi surprins de limpezimea mintii si capacitatea de munca.
Compania Herbalife sustine ca alimentatia joaca rolul primordial in mentinerea si imbunatatirea capacitatilor organismului de a se autodepura de toxine, de a-si crea si mentine mediul favorabil pentru functionarea colonului. Sistemul "21 zile, program depurativ cu ierburi" are la baza remedii de calitate superioara si realizarile performante in tehnologia productiei. Acest program ajuta corpul sa inlature eficient toxinele si sa normalizeze flora intestinala. Combinatia speciala de ingredienti, calmeaza si revitalizeaza colonul. Nu contine grau, porumb, ingredienti de origine animala, zahar, coloranti sintetici, substante aromatizante sau conservanti. Ierburile tabletizate sunt acoperite cu un invelis protector unic pe baza de apa, care usureaza inghitirea si imbunataste asimilarea. (citeste toate
detaliile produsului)

Program depurativ cu ierburi "21 Day"

go to top

Copyright 2007 © ThesanCo

Design by ThesanCo

http://www.nutritie-slabire.ro/

informatii: info@nutritie-slabire.ro

comenzi: office@nutritie-slabire.ro

Intrebarile dvs.

Aveti nevoie de informatii suplimentare, aveti anumite intrebari la care nu ati gasit raspunsul, aveti nelamuriri ?

Completati formularul de mai jos, apasati butonul Trimite si veti primi raspunsul nostru in cel mai scurt timp posibil. Nu uitati sa completati adresa de e-mail ...

Nume, Prenume:
e-mail:
Telefon:
Intrebarea (1):
Intrebarea (2):
Intrebarea (3):

Powered by GetResponse email marketing software