Noi reduceri de preturi la toate produsele !

May 12th, 2007 at 4:00 am EEST

Sanatate, Frumusete, Silueta prin Nutritie Inteligenta

www.nutritie-slabire.ro

Vesti bune de la ThesanCo !

Reduceri de preturi !!

REDUCERI DE PRETURI ...!

Buna Friend,

In unul din mesajele noastre anterioare am promis sa te anuntam ori de cate ori avem noutati ce pot fi importante pentru tine ! Vestea buna de acum este ca incepand cu data de 14 mai a.c., preturile noastre la toate produsele de Nutritie Interna, precum si la cele de Nutritie Externa se vor reduce ! Aceasta reducere va fi de 4% si se va aplica la toate comenzile ce vor fi inregistrate incepand cu data de 14 mai.

Chiar daca ai transmis o comanda si ai primit de la noi confirmarea comenzii la preturile vechi dar nu ai primit inca produsele, la livrare iti vom aplica noile preturi, deci comanda ta va fi cu 4% mai mica ! Speram ca aceasta veste sa fie imbucuratoare, mai ales daca ai de primit de la noi o comanda pentru care iti socotisesi deja un buget ... Iata ca vei face economie !

Pana luni 14 mai ora 8.00 AM, noile preturi vor fi actualizate pe site-ul nostru www.nutritie-slabire.ro.

Si asta nu e tot ... In luna iunie pregatim o noua campanie de discount-uri si campanii promotionale, pentru ca stim cu totii ca vara este sezonul in care fiecare isi doreste sa arate mai bine, sa isi subtieze talia sau sa reduca kilogramele indicate da cantar.

Deci, Friend, este momentul sa actionezi !

Viziteaza paginile catalogului nostru, solicita consultanta prin completarea si transmiterea datelor din formularul de Profil Individual de Nutritie, iar dupa ce vei primi de la noi recomandarile programului tau personalizat de slabire (sau poate, ingrasare, sau mentinerea sanatatii, sau ... ceea ce ai tu nevoie), vei putea sa iei decizia corecta.

Daca ai intrebari pentru noi, daca formularul mai-sus mentionat nu este ceea ce ai tu nevoie, atunci poti folosi formularul de Contact. Scrie-ne si iti promitem raspuns in maxim 48 ore.

Daca nu ai neclaritati si te-ai horatat sa faci schimbari in stilul tau de viata, daca consideri ca informatiile prezentate pe site iti sunt suficiente si stii exact ce ai nevoie, atunci poti sa ne transmiti Comanda. Iti vom transmite confirmarea acesteia, impreuna cu data estimata a livrarii si vom tine in permanenta legatura cu tine - inainte si dupa livrarea produselor comandate.

Vrem sa te ajutam, vrem sa iti oferim sfaturi competente pentru ca tu sa atingi starea Wellness, sa iti imbunatatesti silueta, frumusetea si starea generala de sanatate, sa ai energia si vitalitatea atat de necesare pentru a face fata stress-ului cotidian.

Te asteptam si iti promitem ca nu te vom dezamagi !

 

Cu respect si prietenie,

Angela Gurau

Echipa ThesanCo

Copyright 2007 © ThesanCo

Design by ThesanCo

www.nutritie-slabire.ro

informatii: info@nutritie-slabire.ro

comenzi: office@nutritie-slabire.ro

Intrebari

Ai nevoie de informatii suplimentare, ai anumite intrebari la care nu ai gasit raspunsul, ai nelamuriri ?

Completeaza formularul de mai jos, apasa butonul "Trimite" si vei primi raspunsul nostru in cel mai scurt timp posibil. Nu uita sa completezi adresa de e-mail ...

Nume, prenume:
e-mail:
telefon:
Intrebarea 1:

Intrebarea 2:
Intrebarea 3:

Powered by GetResponse email marketing software