Despre preturi ...

April 15th, 2007 at 8:00 am EEST
 

Silueta ideala si sanatatea perfecta !

www.nutritie-slabire.ro

Important

pentru toti prietenii nostri !

Sa calculam preturile ... in $ sau in lei ?
 

Buna Friend,

Acest mesaj va fi foarte scurt ... Este de datoria noastra sa va anuntam ori de cate ori apar anumite modificari, noutati sau stiri pe care le consideram importante. Iata care este vestea cea mai noua:

Incepand cu data de 15 Aprilie 2007, preturile produselor noastre sunt fixe, in lei romanesti (RON). Pe site-ul http://www.nutritie+slabire.ro/ veti constata ca toate preturile au fost actualizate, inlaturand asfel neplacuta sarcina a dvs. de a socoti cat va va costa - in moneda noastra - comanda pe care intentionati sa o trimiteti. De acum incolo, totul va fi mult mai simplu, veti sti imediat care va trebui sa fie bugetul alocat actiunii de a va asigura silueta, frumusetea si sanatatea pe care, si dvs., ca noi toti de altfel, ni le dorim.

Convingeti-va singuri ca ceea ce spunem noi este adevarat ! Intrati pe site, vizitati paginile catalogului nostru on-line, solicitati recomandari ale programului personalizat de slabire (daca nu ati facut deja acest lucru) prin completarea si transmiterea datelor din formularul Profil Individual de Nutritie si daca veti fi multumiti de informatiile pe care le veti primi, va asteptam sa comandati produsele si sa va bucurati in acest fel de beneficiile celor mai bune produse de nutritie 100% naturale.

Am spus mai-sus ca preturile sunt fixe ... partial adevarat, pentru ca exista deja o serie de reduceri de preturi pe care le aplicam intotdeauna clientilor ce indeplinesc conditiile mentionate in pagina Oferte. Si mai mult decat atat, vom suplimenta aceste reduceri cu altele ... dar toate la timpul lor. Despre viitoarele oferte speciale, va vom aunta in curand !

Va asteptam si va promitem sa va fim aproape si sa nu va dezamagim !

Cu respect si prietenie,

Angela Gurau

Echipa ThesanCo

Copyright 2007 © ThesanCo

Design by ThesanCo

http://www.nutritie-slabire.ro/

informatii: info@nutritie-slabire.ro

comenzi: office@nutritie-slabire.ro

Intrebarile dvs.

Aveti nevoie de informatii suplimentare, aveti anumite intrebari la care nu ati gasit raspunsul, aveti nelamuriri ?

Completati formularul de mai jos, apasati butonul Trimite si veti primi raspunsul nostru in cel mai scurt timp posibil. Nu uitati sa completati adresa de e-mail ...

Nume, prenume:
e-mail:
telefon:
Intrebarea 1:

Intrebarea 2:
Intrebarea 3:

Powered by GetResponse email marketing software