Cateva sfaturi utile !

April 3rd, 2007 at 4:36 am EEST
 

Sanatate, Frumusete, Silueta

www.nutritie-slabire.ro

 We are happy !

 

Buna Friend,

Acum ca a trecut si mini-vacanta de 1 Mai ne reintoarcem la rutina zilnica, la treburile de la slujba, la toata agitatia si stress-ul cotidian ! Gata cu vacanta, incepem treaba ... Dar ... parca ne simtim si ne miscam mai greu decat in urma cu o saptamana, parca ne deranjeaza fierea, la randul ei "deranjata" de prea multi mititei, si peste toate aceste "deranjamente" digestive descoperim ca hainele din garderoba sunt ceva mai stramte ! Indiferent cat de bine ne-am stabilit dieta alimentara zilnica si ne-am obisnuit (sau nu ?) cu un stil de viata sanatos si echilibrat, la sfarsitul mini-vacantelor realizam faptul ca am depasit putin limita dietei sanatoase. Trebuie sa facem ceva pentru a indrepta lucrurile.

Cateva sfaturi la indemana tutror:

- Faceti mai multa miscare; lasati masina la o departare mai mare fata de locul in care trebuie sa ajungeti, chiar daca va fi nevoie de cateva minute in plus, este sanatos sa puneti muschii in miscare. De asemenea, ar fi bine ca dimineata sa va rezervati zece minute pentru un pic de gimnastica: nu va strica, dimpotriva, veti fi mai energici si mai bine dispusi.

- Micsorati cantitatea de carne din dieta zilnica si mancati mai multe salate de legume si mai multe fructe proaspete.

- Beti numai apa plata si sucuri naturale, nu consumati sucuri sintetice sau alte bauturi carbogazoase.

- Dimineata un ceai de plante cu lamaie va fi extrem de bine-venit (incercati ceaiul de sunatoare, de macese, sau ceai din fructe de padure).

Daca nu ati urmat o cura de detoxifiere, este momentul sa o faceti acum. Probabil ca in locuinta ati facut curatenia de primavara ... dar organismul dvs. cand il veti curata de toxinele si resturile acumulate in timpul iernii ? Cititi mai multe despre detoxifierea organismului si despre programul depurativ cu ierburi.

Daca indicatorul cantarului dvs. arata cateva kilograme acumulate peste limita, nu ezitati sa luati masuri. Chiar daca este vorba de 4-5 kilograme, chiar daca surplusul este mai mare - sa zicem 15-20 kilograme, actiunea dvs. trebuie sa fie aceeasi: inceputul unei diete de slabire. Nu amanati! Surplusul de greutate nu trebuie sa va chinuie si sa va faca viata un calvar. Puteti sa scapati de el si puteti sa va mentineti la greutatea optima ! Totul este SA VRETI si sigur VETI OBTINE rezultatul dorit !

Completati formularul Profil Individual de Nutritie, apasati butonul Trimite si noi va vom transmite - fara nici o obligatie din partea dvs. - recomandarile pentru dieta dvs. destinata slabirii, sanatatii si frumusetii.

Pentru comenzi accesati pagina Comanda Nutritie Interna. Pentru orice alte intrebari puteti folosi formularul de mai jos. In cazul in care acesta nu functioneaza, completati direct pe site la pagina Contact.

Va asteptam si va promitem ca nu va vom dezamagi !

Cu respect si prietenie,

Angela Gurau

Echipa ThesanCo

Copyright 2007 © ThesanCo

Design by ThesanCo

http://www.nutritie-slabire.ro/

informatii: info@nutritie-slabire.ro

comenzi: office@nutritie-slabire.ro

Intrebarile dvs.

Aveti nevoie de informatii suplimentare, aveti anumite intrebari la care nu ati gasit raspunsul, aveti nelamuriri ?

Completati formularul de mai jos, apasati butonul Trimite si veti primi raspunsul nostru in cel mai scurt timp posibil. Nu uitati sa completati adresa de e-mail ...

Nume, prenume:
e-mail:
telefon:
Intrebarea 1:

Intrebarea 2:
Intrebarea 3:

Powered by GetResponse email marketing software