Subject: Sommaren på Mundekulla !

View this message online
LikeTwitterForward
Vi erbjuder boka-tidigt-rabatt på sommarens festivaler tom 31 maj
Folk & Jazzdagar 14-16 juni  (4.e året) 
För fjärde årets arrangerar vi denna underbara festival med några av Folkmusikens och jazzens främsta artister i Sverige med konserter i Mundekulla och dess grannbyar. I år får vi bla njuta av Sofia Karlsson och Rigmor Gustavsson samt många därtill. 
I samband med helgen blir det även "En dag med Moberg" då Mundekullamusikalen "Hemstannarna" återuppstår i ny form i föreställningen "Varje Våg" baserad på Vilhelm Mobergs texter.

Shine Sister festivalen 11-14 juli  (eller 12-14 juli)
Årets tema på kvinnofestivalen är "Be the Queen" och handlar om att få inspiration styra ditt liv i den riktning du vill. Den som vill kan anlända en dag innan på ett helt dygn med fokus på kvinnocirklar, det perfekta sättet att landa och lära känna andra kvinnor samt lära mer om hur du kan bjuda in till en egen kvinnocirkel. Denna festival är genuin i sitt slag och har arrangerats på Mundekulla sedan drygt 10 år. Vi skapar en trygg anda med fokus på att du ska känna dig välkommen och del av gemenskapen.

Körfestivalen 16-21 juli (eller 18-21 juli) 
Välkommen på en inspirerande festival med sången i fokus och för alla åldrar, oavsett bakgrund och förkunskaper. Sång ger glädje, lyfter oss och för oss närmare varandra... Längtar du efter att sjunga så kom, oavsett om du är van körsångare eller om du har en längtan att sjunga men kanske inte alls känner dej så säker... Detta är en helg med fokus på att sjunga för vår egen skull och för att det ger glädje. Troligen kommer du ta med dig sången och musiken hem och den kommer fortsätta att berika ditt liv ännu mer.

Mundekullafestivalen, 7-11 augusti  (21 året) 
Årets tema: "Våra relationer och kommande generationer..
FANTASTISKT PROGRAM PÅ ÅRETS MUNDEKULLAFESTIVAL
Välkommen till en helg av dans, musik, möten, kreativitet, dans, yoga, mindfulness, akrobatik, meditation, föreläsningar, Mundekulladanser, relationsworkshops, barnaktiviteter, föreläsningar samt inte minst härliga konserter om kvällarna med artister från när och fjärran. Som deltagare blir du automatiskt en aktiv medskapare snarare än en passiv åhörare vare sig du kommer ensam eller med vänner/familj. 

Mundekulla tipsar... 
Byron Katie och Krishna Das kommer till Sverige i sommar

-Byron Katie kommer till Stockholm den 6-7 juli. Läs mer 

-Den 21-25 aug hålls även  det årliga "Byron Katie lägret" på Mundekulla av "Scandinavian Assosiation for the work of Byron Katie" då Byron Katie även finns med via Skype. Läs mer
 
-Även "The Rockstar of Yoga" Krishna Das kommer till Stockholm den 4, 5 juli Läs mer>>

Nybyggarbrev
Vi vill passa på att presentera våra medarbetare på Mundekulla och först ut i ordningen kommer Gunnel Mauritzsons "Nybyggarbrev" om flytten från Stockholm till Mundekulla där hon bla arrangerar våra Folk & Jazzdagar sedan 4 år !
"..här i Småland har man plockat sten, för att skapa åkrar och ängar fick man slita hårt, det minns man ju också från Vilhelm Mobergs berättelser. Ja det var ju här precis i närheten han växte upp. Här på landsbygden, långt från storstad, kulturdepartement och inneställen... Framme i Mundekulla öppnar sig landskapet, en förtrollande plats, sprudlande av kreativitet. Efter mitt första möte med Mundekulla för fem år sedan, föddes en idé att flytta ner från Stockholm, och nu har jag bott i trakten sedan 1,5 år och jobbar deltid på Mundekulla ... Läs hela brevet

Varma hälsningar
Mundekulla Retreat Center
Mundekulla 101, 36195, Långasjö, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.