Subject: Nu har du bästa chansen ...

View this message online
LikeTwitterForward

Dags att boka Nyårsretreaten 29 dec - 1 jan (Early bird t.om 29 sept)
Nu är det snart Nyårsretreat igen... Tänk att vi har fått fira Nyår på detta glädjefyllda, inspirerande och givande sätt under 20 års tid. Vilken fin start på det nya året det alltid blir... 

Vet du att Nyårsretreaten var den allra första retreat vi hade när det gamla huset var färdigrestaurerat. Alla fick ligga på madrasser, flera i samma rum... mysigt på sitt sätt. Idag är det betydligt bekvämare med trevliga rum och sköna sängar. 

Vår intention är som vanligt att skapa en varm stämning där du känner dig välkommen och hemma och bara kan vara, vila och lyssna in hur du vill att ditt nya år ska se ut och att du sen ska resa hem fylld av ny inspiration. Så varmt välkommen !

Vänta inte utan boka nu ! Så får du bästa priset och vet vad du ska göra på Nyår... samt det boende du önskar. Det brukar nämligen bli fullbokat. Hälsningar Anne Solveig


Mundekullafestivalen, 5-9 augusti 2020 
Tema: "How on earth can we live together"
Årets festivalfilm
Årets Mundekullafestival gjorde starkt avtryck. Kanske främst för att vi hedrade "Mundekullas äldreman" Berndt Elmberg, 81 år som somnade in en dryg vecka innan festivalen. Årets tema var passande nog att hedra dem äldre och värna om våra relationer. Tack till alla er som kom.
Se årets festivalfilm här >> på temat "Love is my religion"

Biljetterna till 5-9 aug 2020 släpps idag
Idag släpper vi biljetterna till nästa års festival. Vi arbetar allt mer under devisen framförhållning både för vår egen skulle men även för att du som vill vara med och kanske erhålla extra förmånligt pris kan boka tidigt. Ett av de stora projektet i vinter är att avsluta "Berndts torn" (läs mer nedan) och genom att du bokar din biljett redan nu möjliggör det oss återfinansiera intäkterna i tornet

Ungdomsrabatt genom Irenes fond
Vill vill göra det möjligt för fler ungdomar att komma nästa år därmed aktiverar via Irenes fond som erbjuder lite extra förmånligt pris för ungdomar som ännu inte varit på Mundekulla. 
Du har även möjlighet att bidra till Irenes och Berndtsfond. Du kan bl.a. "klimatkompensera" genom att köpa biokol till Mundekullas ekoodlingar i samband med ditt biljett köp (valfritt belopp)

Boka redan idag och börja räkna ner till Mundekullas mest besökta festival som arrangeras för de 22:a året för alla åldrar i alkohol och drogfri miljö. 

Hjälp oss att slutföra Berndts drömprojekt
Berndt erhöll ett landsbygdsstöd 2016 för att bygga boenderum i tornet men gjorde ett tillsynes mindre misstag när han under sin sista tid i livet skickade in slutsummeringen, vilket gjorde att hela bidraget drogs tillbaka. Istället för att misströsta vill vi göra något konstruktivt av situationen och fullfölja Berndts dröm genom att prova styrkan i våra nätverk. Genom försäljningen av trappsteg i tornet räknar vi med att tornet ska bli klart och slutbesiktning kan ske innan bygglovet går ut i vår. Välkommen att hjälpa till att gräsrotsfinansiera ”Mundekulla Ekotorn”, erhåll gratis gästnätter och samtidigt bidra till att sprida Berndts idéer om en hållbar värld och en levande landsbygd.
Lyssna till Mundekullas radiosända Fredskonsert 
I lördags den 22 sept radiosändes Mundekullas fredskonsert på Radio P1 bestående av 12 tonsatta fredsböner från olika traditioner. Programmet ligger kvar en månad för dig som vill lyssna! Producenten för programmet meddelade att " ..det var fler som kommenterat på olika sociala medier och att det nådde 223 000 personer."
Konserten har framförts ett 40 tal gånger i Sverige, Norge och Italien och det är framtaget och tonsatt av Peter Elmberg (Mundekullas grundare) i samarbete med Jan Eric Ström och Lars Magnus Österberg. Nästa konsert äger rum i Varnhems kloster kyrka den 20 okt. Läs mer

Du får som "Mundekulla-vän" 100 kr rabatt på Deva Premal & Mitens konsert i Stockholm 4 okt! När vi nu går mot höst efter sommarens alla magiska festivaler väntar höstens stora event på mantrans vingar med tusentals vänner i publiken!
Låt oss fylla Stockholm Waterfront med sång, hjärta och stillhet som vibrerar av kärleksfull intention! När vi kommer samman på det här viset, så många, så sker något magiskt. Deva Premal & Miten och Manose tar oss på en sällsam inre resa genom mantra, musik och meditativ medvetenhet.
Få 100 kr rabatt på biljetterna som vanligen kostar 450 genom att använda denna länk 
Låt sången fylla dig! Det blir en fantastisk kväll. 



Varma hälsningar
Mundekulla Retreat Center
Mundekulla 101, 36195, Långasjö, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.