Subject: KUTSE veebinarile: Sandra Vabarna "Elumuutvad harjumused", 5. oktoobril

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA
Saare Arenduskeskus kutsub Ettevõtlusnädala raames toimuvale Sandra Vabarna inspireerivale veebinarile


kolmapäeval, 5. oktoobril 18.00 - 19.30
veebis, tasuta

Registreerumine avatud kuni 5. oktoober kell 12.00.


Õeldakse, et harjumused kas loovad või murravad meid. Iga päev on võimalik valida, kuidas sa mõtled, reageerid või tegutsed. Iga hetk võid otsustada midagi muuta – piisab vaid soovist. Et jõuda töö, hobi või ettevõtmiseni, mis silma tõeliselt särama paneb, on oluline leida sisemine tasakaal.

Inspireerival veebinaril räägib arengutreener Sandra Vabarna, mis on need 6 elutähtsat harjumust, millele tähelepanu pöörata, et elada veelgi õnnelikumat ja täisväärtuslikumat elu. Veebinarilt saad kaasa ka olulised tööriistad, mida eesmärkideni jõudmiseks katsetama hakata.

Sandra Vabarna on ema, muusik, arengutreener ja ettevõtja. Neli aastat tagasi, pärast ränka läbipõlemist hakkas Sandra väga teadlikult tegelema iseendaga, luues endale uued harjumused, mõtteviisi ja elustiili. Tänaseks tunneb ta õnnetunnet ja rahulolu, mis võimaldavad nautida iga oma elulise rolli täitmist. Sandra missioon on inspireerida ka teisi inimesi oma elu vaatama värske pilguga, et tuua vajadusel sisse kvaliteetsemat eluviisi toetavaid muudatusi.


Kogu Ettevõtlusnädala programmiga tutvu SIIN
SA Saare Arenduskeskus
Torni 1, Kuressaare
45 20 574

Torni 1, 93812, Kuressaare, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.