Subject: Ziņu lapa MŪSU JAUNAIS STĀSTS Nr.16 / 2020. gada novembris

Ja vēstule nav redzama korekti, lūdzu apskatiet e-pastu pārlūkprogrammā
MŪSU JAUNAIS STĀSTS
Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas programmas ziņu lapa
2020. gada 27. novembris
Nr. 16
Vadlīnijas ziņojumu sagatavošanai
Lai paātrinātu un vienkāršotu atskaitīšanās procesu, ATS ir izstrādājis vadlīnijas projekta ziņojumu sagatavošanai. Vadlīnijas sniedz detalizētas instrukcijas, kas palīdzēs izvairīties no kļūdām, kā arī sniedz rekomendācijas, kā skaidri aprakstīt aktivitātes un izmaksas. Ievērojot šos ieteikumus, jūs varēsiet ātrāk un kvalitatīvāk sagatavot ziņojumus par projekta gaitu, kas samazinās pieprasīto paskaidrojumu skaitu un paātrinās atskaitīšanās procesu.
COVID-19 Rekomendācijas projektiem
Atgādinām, ka norādījumi par projektu īstenošanu COVID-19 pandēmijas laikā ir pieejami mūsu mājaslapā. Tajos tiek sniegti ieteikumi mūsu atbalsta saņēmējiem un kontroles institūcijām.
Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzam sazināties ar atbildīgo ATS projekta vadītāju pa tālruni vai e-pastu. Projektu vadītāju sadalījums pa projektiem pieejams šeit.
Atjaunināts auditoru saraksts (Baltkrievija)
Atbalsta saņēmējiem no Baltkrievijas, izvēloties auditorus izdevumu pārbaudei projektos, jāizmanto šis revīzijas uzņēmumu saraksts. Atbalsta saņēmēji var izmantot šajā sarakstā iekļauto uzņēmumu vai individuālo uzņēmēju pakalpojumus. Cita noderīga informācija, kas saistīta ar projekta auditu, ir pieejama šeit.
Pieejama atjauninātā Komunikācijas rokasgrāmata latviešu valodā
Mūsu atjauninātā Komunikācijas rokasgrāmata tagad pieejama latviešu, lietuviešu un krievu valodā. Šajā izdevumā ir iekļauta sadaļa par tiešsaistes pasākumu organizēšanu. Plašāka informācija par projekta publicitāti, informāciju un komunikāciju, kā arī komunikācijas produktu paraugi ir pieejami šeit.
Ceļvedis grozījumiem projektā
Ja ir nepieciešams veikt izmaiņas projektā, šie ceļveži būs ļoti noderīgi.
Vebināru materiāli
Gadījumā, ja neesat piedalījušies mūsu vebināros par projekta īstenošanu, komunikāciju un budžetu, šeit ir pieejami videoieraksti latviešu valodā. Lasiet arī citus noderīgus materiālus mūsu mājaslapas sadaļā "Atbalsta saņēmējiem".
Šī ziņu lapa ir tapusi ar Eiropas Savienības finansiālo atbalstu. Par šīs ziņu lapas saturu pilnībā ir atbildīgs ATS un tas nekādā veidā nevar tikt izmantots, lai atspoguļotu Eiropas Savienības uzskatus.
Sventaragio str. 2, LT-01510, Vilnius, Lithuania
You may unsubscribe or change your contact details at any time.