Subject: Nauja mūsų istorija: Latvijos, Lietuvos ir Baltarusijos programos naujienlaiškis Nr. 17

Jei šis laiškas Jums tinkamai neatsidaro, skaitykite jį internete
NAUJA MŪSŲ ISTORIJA
Latvijos, Lietuvos ir Baltarusijos programos naujienlaiškis
2020 m. gruodžio 23 d.
Nr. 17
Jaukių šv. Kalėdų ir laimingų Naujųjų metų!
2020-ieji buvo pokyčių ir iššūkių metai. Tikimės, kad į 2021-uosius galėsime įžengti palikdami daugumą išbandymų praeityje. Linkime Jums magiško ir jaukaus švenčių laikotarpio kartu su mylimais asmenimis. Branginkime kiekvieną akimirką, net jeigu didžiąją dalį šeimos ir draugų galime sutikti šiemet tik virtualiai. Linkime sveikatos, vilties ir kantrybės Jums, Jūsų šeimoms ir draugams. Jaukių šv. Kalėdų ir laimingų Naujųjų metų!
Šventiniai receptai
Leisdami didžiąją dalį laiko namuose, daugelis iš mūsų esame linkę dažniau gaminti, ypač švenčių laikotarpiu. Nepraleiskite mūsų skaniojo projekto „BELLA KULTŪRA“ parengtų receptų knygų apie Lietuvos, Latvijos ir Baltarusijos virtuves. Knygose būtinai rasite įkvėpimo ir naujų skonių Jūsų šventiniam stalui. Skanaus!
Rankų darbo dovanos
Rankų darbo dovanos yra ypatingos, nes kiekviena iš jų visuomet bus išskirtinė ir skirta konkrečiam asmeniui. Mūsų projektas „Atraskime regionų šaknis iš naujo“ kuria trumpus vaizdo įrašus su patarimais, kaip pagaminti rankų darbo muilą, avižų kisielių, žalvarinius papuošalus, žvakes, imbierinius sausainius ir kt. Taip pat jis kviečia apsilankyti virtualioje prakartėlių parodoje, kur galite balsuoti už labiausiai patikusią ir laimėti prizą. Visą medžiagą ir informaciją rasite Rokiškio krašto muziejaus Facebook paskyroje.
Šį leidinį iš dalies finansavo Europos Sąjunga. Už jo turinį atsako tik Jungtinis techninis sekretoriatas ir jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad šis dokumentas atspindi Europos Sąjungos poziciją.
Sventaragio str. 2, LT-01510, Vilnius, Lithuania
You may unsubscribe or change your contact details at any time.