Subject: Nauja mūsų istorija: Latvijos, Lietuvos ir Baltarusijos programos naujienlaiškis Nr. 16

Jei šis laiškas Jums tinkamai neatsidaro, skaitykite jį internete
NAUJA MŪSŲ ISTORIJA
Latvijos, Lietuvos ir Baltarusijos programos naujienlaiškis
2020 m. lapkričio 27 d.
Nr. 16
Ataskaitų pildymo gairės
Siekiant pagreitinti ir supaprastinti ataskaitų teikimo procesą, JTS parengė ataskaitų pildymo gaires. Jose pateikiamos išsamios instrukcijos, padedančios išvengti klaidų ir aprašytos rekomendacijos, kaip aiškiai aprašyti veiklas ir išlaidas. Laikydamiesi šių rekomendacijų, galėsite greičiau ir kokybiškiau parengti projekto ataskaitas, kas sumažins prašomų paaiškinimų skaičių ir pagreitins ataskaitų teikimo procesą.
Rekomendacijos COVID-19 laikotarpiu
Primename, kad rekomendacijas projektų vykdymui Covid-19 pandemijos metu rasite mūsų interneto puslapyje. Dokumentas yra skirtas projektų vykdytojams ir auditoriams. Turėdami daugiau klausimų, susisiekite su Jūsų projekto vadovu JTS telefonu ar el. paštu. Projektams priskirtų JTS projektų vadovų ir finansininkų sąrašą rasite čia.
Atnaujintas auditorių sąrašas (Baltarusija)
Paramos gavėjai iš Baltarusijos, rinkdamiesi auditorių, kviečiami naudotis atnaujintu auditorių sąrašu, iš kurio gali pasirinkti vieną iš dvylikos audito paslaugas teikiančių įmonių ar asmenų. Kitą naudingą informaciją, susijusią su projekto auditu, rasite čia.
Atnaujintas komunikacijos vadovėlis išverstas į nacionalines kalbas
Paramos gavėjų patogumui Komunikacijos vadovėlis išverstas į lietuvių, latvių ir rusų kalbas. Be kitos naudingos informacijos, šiame leidime rasite skyrių, skirtą internetinių renginių organizavimui. Daugiau informacijos, susijusios su viešinimu, informavimu ir komunikacija bei paruoštus šablonus rasite čia.
Projekto pakeitimai: žingsnis po žingsnio
Šie veiksmų planai esminiams, neesminiams pakeitimams ir informaciniams pranešimams gali praversti, kuomet atsiranda poreikis atlikti keitimus projekte.
Vebinarų medžiaga
Jeigu praleidote mūsų vebinarus projektų įgyvendinimo, viešinimo ir biudžeto klausimais, vaizdo įrašus nacionalinėmis kalbomis rasite čia. Šią ir kitą naudingą medžiagą taip pat rasite mūsų interneto puslapio skyriuje „Projektų vykdytojams“.
Šį leidinį iš dalies finansavo Europos Sąjunga. Už jo turinį atsako tik Jungtinis techninis sekretoriatas ir jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad šis dokumentas atspindi Europos Sąjungos poziciją.
Sventaragio str. 2, LT-01510, Vilnius, Lithuania
You may unsubscribe or change your contact details at any time.