Subject: Nauja mūsų istorija: Latvijos, Lietuvos ir Baltarusijos programos naujienlaiškis Nr. 11

Jei šis laiškas Jums tinkamai neatsidaro, skaitykite jį internete
NAUJA MŪSŲ ISTORIJA
Latvijos, Lietuvos ir Baltarusijos programos naujienlaiškis
2019 m. rugpjūčio 9 d.
Nr. 11
Parodykite Jūsų projekto pasiekimus!
Programos interneto svetainėje nuo šiol rasite atskirą skyrių, skirtą projektų viešinimui, informavimui ir komunikacijai. Projektų įgyvendintojų patogumui taip pat atnaujinome trumpą ir greitai skaitomą Komunikacijos vadovėlį, kuris padės įgyvendinti projektus efektyviai ir be didesnio galvos skausmo. 
Bet kokiais turimais klausimais kreipkitės į JTS komunikacijos komandą.
Džiaukitės vasara kartu su mūsų projektais
Kol dauguma džiaugiasi vasara, dar 2 projektai pradeda įgyvendinti savo veiklas, siekdami išsaugoti tradicinių amatų įgūdžius ir perduoti juos kitoms kartoms. Skaitykite daugiau apie šiuos projektus mūsų interneto svetainėje.
 Jau daugiau nei 2/3 patvirtintų 1-ojo kvietimo teikti paraiškas projektų yra įgyvendinami. Detalų sąrašą rasite čia.
2-ojo kvietimo projektai netrukus prasidės!
Netrukus bus pasirašomos sutartys su patvirtintais 2-ojo kvietimo teikti paraiškas projektais. Tam paramos gavėjai pradėjo tarptautinės techninės pagalbos projektų nacionalinę tvirtinimo ir registravimo procedūrą Baltarusijoje. 
Visais su šia procedūra susijusiais klausimais kviečiame kreiptis į mūsų Informacijos specialistę Baltarusijoje.
3-ojo kvietimo rezultatai
Maždaug 70 proc. paraiškų buvo atrinkta kokybės vertinimui po administracinio ir tinkamumo tikrinimo. Bendra šiose paraiškose prašoma ES paramos suma yra apie 26 mln. eurų. Atlikus kokybės vertinimą, įvyks Projektų atrankos komiteto posėdis, kuris atliks projektų strateginės regioninės reikšmės vertinimą ir paruoš rekomendacijas Jungtiniam stebėsenos komitetui (JSK) dėl projektų finansavimo. 3-ojo kvietimo teikti paraiškas rezultatai bus paskelbti po JSK posėdžio, kuris, planuojama, įvyks šių metų pabaigoje.
Naudokite socialinius tinklus!
Nepraleiskite galimybės dalyvauti skirtinguose renginiuose, organizuojamuose mūsų projektų, ir skleiskite informaciją apie juos Programos socialiniuose tinkluose - Facebook, Instagram ir Vkontakte.
Europa – tai TU
Šiais metais Europos bendradarbiavimo dieną, kurios šūkis yra „Europa – tai TU“, švęsime rugsėjo 7 d. Birštone, festivalyje „Būtent“. Šis diskusijų festivalis yra atviras, nepolitinis, nemokamas renginys, kurio tikslas – skatinti šalyje diskusijų ir įsiklausymo kultūrą, toleranciją skirtingiems požiūriams, pilietinį įsitraukimą ir gerinti priimamų visuomenei svarbių sprendimų kokybę. 
Daugiau informacijos – netrukus.
Darbo skelbimas
JTS ieško projektų vadovo, mokančio latvių ir anglų kalbas. Daugiau informacijos apie reikalavimus ir pagrindines funkcijas rasite čia

Aplikuoti kviečiame iki š. m. rugpjūčio 23 d. 
JTS persikėlė!
JTS persikėlė į 20 aukštą tame pačiame pastate. 

Dabartinis adresas yra Konstitucijos pr. 7, 20 aukštas, Vilnius.

Šį leidinį iš dalies finansavo Europos Sąjunga. Už jo turinį atsako tik Jungtinis techninis sekretoriatas ir jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad šis dokumentas atspindi Europos Sąjungos poziciją. 
Sventaragio str. 2, LT-01510, Vilnius, Lithuania
You may unsubscribe or change your contact details at any time.