Onderwerp: ✍ Hallo Friend, hier ben ik weer.

Wat als je alles nou eens zou kunnen
veranderen wat jou dwarszit of tegenhoudt!
Hallo Friend, hier ben ik dan weer 
Anja van Lieshout van Hypnotherapie Berghem
(onderdeel van AvL Coaching).
IK RUIM ALLES OP WAT JOU BLOKKEERT!
Ik ga op zoek naar de bron van een probleem en werk
vanuit dat punt. Het probleem wordt dus aangepakt, in
plaats van dat er aan symptoombestrijding gewerkt wordt!
Voeg mijn e-mailadres toe aan je contacten zodat mijn
berichten NIET in je SPAMbox terecht komen.
In December 2018 10% korting als je  
een sessie boekt voor in Januari 2019!
We zitten al weer enkele dagen in December. Overal zie je al weer kerstverlichting verschijnen en de meeste mensen proberen extra sfeer in huis te creëren om het maar zo gezellig mogelijk te maken.
Maar voor veel mensen is het niet zo gezellig, ook al wordt het binnen en buiten nog zo veel versierd. Denk hierbij eens aan de mensen die ernstig/terminaal ziek zijn, daklozen, (echte) vluchtelingen, mensen met chronische pijn.

Het liefst zou ik de hele wereld willen helpen maar dat gaat nou eenmaal niet. 
Maar mensen met chronische pijn kan ik wel helpen. In slechts drie sessies leer ik je een techniek waarmee je jezelf de rest van je leven kunt helpen met alles waar het ook maar voor nodig zou kunnen zijn en waardoor ook jij je pijn kunt reduceren en weer meer kwaliteit van leven kunt krijgen. 

Wil jij dit jaar met Kerstmis al zover zijn?
Boek dan snel, er zijn slechts nog een paar data voor de kerst vrij.

Zijn er geen tijden meer vrij waarop jij ook kunt, boek dan alvast voor januari 2019 en geniet van 10% korting en de wetenschap dat Kerstmis 2019 ook voor jou een geweldige tijd zal worden.

Vertel mij eens Friend, slik je liever meer pillen om de kerstdagen goed door te kunnen komen of zou je een techniek willen leren zodat je jezelf voor de rest van je leven kunt helpen zodat het alle dagen wel Kerstmis lijkt?

Wil je eerst meer informatie? Klik dan hier om naar de website te gaan.
Tijdens de hypnosesessies leer ik mijn cliënten een techniek waarbij ze zichzelf voor de rest van hun leven kunnen helpen, waarvoor het dan ook nodig mocht zijn! 

Heb je regelmatig hoofdpijn, een migraine aanval, buikpijn of rugpijn zonder aanwijsbare medische oorzaak, dan kan ik je daar in een korte tijd vanaf helpen. Je hoeft er niet eens voor in hypnose!
De eerste keer is het gratis, daarna betaal je 10 euro per keer!
Heb je mijn hulp nodig voor een snelle reductie, stuur dan een sms
(ja een sms zodat hij niet tussen de gewone gesprekken verloren gaat) naar 0621437244 en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Aarzel niet of schaam je niet, velen gingen je al voor!

Heb je vragen over wat ik voor jou kan betekenen Friend, dan mag je natuurlijk altijd contact met me opnemen. Ik zal altijd proberen je vraag binnen een werkdag te beantwoorden. 
En mocht je iemand kennen waarvan je denkt dat het interessant of goed zou kunnen zijn met mij in contact te komen, geef hem/haar dan de kans hier zelf over te beslissen en verwijs naar de website van Hypnotherapie Berghem!

Dank je wel en tot de volgende keer!

Lieve groet, Anja
LikeTwitterPinterestGooglePlusLinkedInForward
Laanderhof 45, 5351CN, Berghem, Netherlands
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.

Mogelijk gemaakt door:
GetResponse