Onderwerp: ✍ Hallo Friend, op een andere dag voor meerdere redenen.

Hallo Friend, hier ben ik dan weer 
Anja van Lieshout van
AvL Coaching en Hypnotherapie Berghem.
IK RUIM ALLES OP WAT JOU BLOKKEERT!
Ik heb een hele mooie gereedschapskist met veel verschillende technieken waardoor ik probleemoplossend
kan werken (met of zonder hypnose) in plaats van dat
met symptoombestrijding gewerkt wordt!
Voeg mijn e-mailadres toe aan je contacten zodat mijn
berichten NIET in je SPAMbox terecht komen.

Deze keer een andere dag dan anders Friend?
Waarom dit is zal je zo meteen wel duidelijk worden. 

Het duurt niet lang meer of ze komen er weer aan................. POLLEN
Je kunt het je nu misschien bijna nog niet voorstellen maar het zal niet lang meer duren voordat het weer zal gaan veranderen.
Als je goed om je heen kijkt zie je in de tuin misschien al hoe de bloembollen al beginnen uit te lopen. Al snel zal er weer overal nieuw leven rondhuppelen en de mensen lijken dan ook gelijk weer een stuk vrolijker te worden. 

Behalve die mensen die last hebben van hooikoorts. Die worden daar helemaal niet vrolijk van. Hoesten, proesten, niezen, traanogen, een schrapend gevoel in de keel en dan zal ik vast nog wel iets vergeten zijn. 

Nu kun je daar natuurlijk ook een heleboel voor vinden in de apotheek of in de drogisterij, maar zou je er niet veel liever helemaal vanaf willen komen?

Daarom krijg je, als je een sessie boekt voor hooikoorts in februari of als je de MP3 voor hooikoorts koopt een mooie korting.
Voor mijn onderzoek ben ik op zoek naar 50+ vrouwen met gezondheidsproblemen, en daardoor werkeloos zijn, die vanuit hun passie voor zichzelf willen zouden willen beginnen maar niet weten hoe te starten!

Het onderzoek zal nog geen 5 minuten van je tijd in beslag nemen.
Als je dit onderzoek voor zondagavond 28 januari 2024 00:00 uur invult, maak je kans op 1 - op - 1 coaching sessie waarbij we jouw ideale klant in kaart gaan brengen.

Wie ben ik? Ik ben coach en hypnotherapeut die er van houdt mensen weer in hun kracht te zetten. En wat is er dan mooier om van je passie je beroep te kunnen maken?

Het onderzoekformulier vind je hier!

De Medium / Hypnose avond van 26 Januari 2024. Er is nog plek dus je kunt je nog aanmelden

Eric van Riessen, medium, maakt contact met overledenen. Hij kan je berichten doorgeven van je dierbare overledenen. Dit kan troost bieden, closure geven of gewoon een bijzondere ervaring zijn.

Eric is een ervaren medium met een groot inlevingsvermogen. Hij kan met behulp van zijn gave ervaringen uit het leven van de overledenen naar voren halen die hij niet van te voren kan weten. Deze ervaringen zijn vaak liefdevol en troostend.

Ikzelf ben, zoals jullie weten, hypnotherapeut. Ik zal je uitleg geven over hypnose en neem je mee, als je wilt, in een korte hypnose. In een staat van diepe ontspanning kun je contact maken met je onderbewustzijn. Je kunt hier antwoorden vinden op vragen, blokkades oplossen of gewoon genieten van een ontspannen ervaring.
Deze avond is een unieke kans om contact te maken met het spirituele.

Meld je aan door hier te klikken!

Tot ziens op 15 december Uden om 20:00. De inloop is om half acht
Met liefde,
Astrid, Eric en Anja

Met de hypnotherapie maar ook voor 'de gewone coaching' heb ik hele mooie technieken waarmee ik probleem oplossend kan werken zonder dat je dus in hypnose hoeft te gaan.
Indien je meer wilt weten over de kracht van hypnose Friend, dan nodig je uit om hier te kijken. Het is een artikel over mij dat in het magazine MEdium geplaatst is.
Een mooie uiteenzetting over hypnose en de kracht van hypnose met een geweldige referentie van een van mijn cliënten.
Klik hierbij van links naar rechts op de foto's om te vergroten en te lezen.
Tijdens hypnosesessies leer ik mijn cliënten altijd een techniek waarmee ze zichzelf voor de rest van hun leven kunnen helpen, waarvoor het dan ook nodig mocht zijn!
Heb je regelmatig hoofdpijn, een migraine aanval, buikpijn of rugpijn Friend, zonder aanwijsbare medische oorzaak, dan kan ik je daar snel (tijdelijk) vanaf helpen.  Je hoeft er niet eens voor in hypnose!
De eerste keer is het gratis, daarna betaal je € 12,50 per keer!
Behalve als je al eerder klant bij me bent geweest dan help ik je blijvend gratis.
Heb je mijn hulp nodig voor een snelle reductie, stuur dan een sms
(ja een sms zodat hij niet tussen de gewone gesprekken verloren gaat) naar 0621437244 en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Aarzel niet of schaam je niet, velen gingen je al voor!
Heb je vragen over wat ik voor jou kan betekenen Friend, dan mag je natuurlijk altijd contact met me opnemen. Ik zal altijd proberen je vraag binnen een werkdag te beantwoorden. 
En mocht je iemand kennen waarvan je denkt dat het interessant of goed zou kunnen zijn met mij in contact te komen, geef hem/haar dan de kans hier zelf over te beslissen en verwijs naar de website van AvL Coaching en Hypnotherapie!

Ondertussen kun je me op mijn Facebook pagina volgen om van al het andere op de hoogte te blijven.

Dank je wel en tot de volgende keer!

Lieve groet, Anja
Laanderhof 45, 5351CN, Berghem, Netherlands
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.

Mogelijk gemaakt door:
GetResponse