Onderwerp: ✍ Hallo, hier ben ik weer.

Alles in balans!

Hallo, hier ben ik dan weer 
Anja van Lieshout van AvL Coaching.
Met mijn nieuwsbrief zal ik je zo veel mogelijk op de hoogte houden van alle actualiteiten rondom gezondheid waarbij
AvL Coaching, al dan niet met hypnose, iets voor je kan betekenen. Het grote verschil is echter, dat een hypnotherapeut op zoek gaat naar de bron van het probleem en van daaruit gaat werken, dus het probleem op gaat lossen, in plaats van dat we aan symptoombestrijding werken!
     Er is al weer een maand voorbij Friend en er is weer een heleboel gebeurd!
     Dit zijn de onderwerpen die ik deze keer met je wil delen:
  • Vrouwen moeten hun brein niet af zetten om klaar te komen;
  • Prijsonderhandelingen middel cystische fibrose opnieuw beëindigd;
  • Site over borstkanker bij mannen gelanceerd;
  • Nobelprijs geneeskunde voor onderzoek naar onze biologische klok;
  • Bevolking krijgt jodiumtabletten tegen nucleaire ongelukken;
  • Recordvangst aan erectiemiddelen, afslankpillen en slaaptabletten;
  • Het moet NIET ALTIJD 4-sterrenseks zijn;
  • Dit doet blowen echt met je nachtrust.
Vrouwen moeten hun brein niet af zetten om klaar te komen.

Vrouwen moeten hun brein helemaal niet "afzetten" om een orgasme te bereiken. Dat blijkt uit de meest nauwgezette studie tot nu toe van de vrouwelijke hersenen in de aanloop naar en tijdens een orgasme, en die bevinding spreekt de resultaten van een eerdere studie tegen. De nieuwe studie biedt ook een verklaring voor het feit dat vrouwen minder pijn voelen voor en tijdens een orgasme.

Prijsonderhandelingen middel cystische fibrose opnieuw beëindigd.

Omdat ook na nieuwe onderhandelingen er geen maatschappelijk aanvaardbare prijs is geboden door de fabrikant, kan het middel Orkambi voor cystische fibrose (voorheen bekend als taaislijmziekte) niet worden opgenomen in het basispakket.
De prijs die Vertex, de geneesmiddelenfabrikant, vraagt is veel te hoog in relatie tot de betrekkelijk bescheiden effecten zoals door het Zorginstituut vastgesteld. Bovendien biedt Vertex geen inzicht waarom deze prijs zo hoog zou moeten zijn.


Site over borstkanker bij mannen gelanceerd.

Omdat de meeste mannen niet op de hoogte zijn dat ze ook borstkanker kunnen krijgen en ook dokters er niet altijd bij stilstaan, gaat er vrijdag een speciale site over mannenborstkanker de lucht in.
Uit onderzoek van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam en het UMC Utrecht is op te maken dat ongeveer 40 procent van de mannen met borstkanker eerder niet wist dat zij de ziekte ook konden krijgen.


Nobelprijs geneeskunde voor onderzoek naar onze biologische klok.

De Nobelprijs voor Geneeskunde gaat dit jaar naar een Amerikaans trio: Jeffrey C. Hall, Michael Rosbash en Michael W. Young. Dat is vanochtend in Stockholm bekendgemaakt door het Nobelprijscomité.
De wetenschappers worden beloond voor hun onderzoek naar het slaapritme en de biologische klok. Zij ontdekten hoe proteïnen, of eiwitten, daarop invloed hebben en ervoor zorgen dat levende wezens zich aanpassen aan het dag- en nachtritme van de aarde.

Bevolking krijgt jodiumtabletten tegen nucleaire ongelukken.

Ruim 1,2 miljoen huishoudens in ons land ontvangen de komende weken jodiumtabletten als preventief middel tegen nucleaire ongelukken.

De pillen zijn bedoeld voor kinderen tot 18 jaar die tot honderd kilometer van een kerncentrale wonen. In Groningen en Drenthe gaat het om de kerncentrale Emsland in Lingen (Duitsland). Het preventief gebruik van jodium verkleint het risico op schildklierkanker na een kernongeluk.


Recordvangst aan erectiemiddelen, afslankpillen en slaaptabletten.

Bij een jaarlijkse internationale actie tegen de handel in illegale medicijnen was de opbrengst dit keer groter dan ooit: ruim 25 miljoen medicijnen zijn onderschept. In Nederland vond de douane 315 pakketjes, dat zijn er 61 meer dan het jaar ervoor.
De controle-operatie Pangea in 123 landen duurde vijf dagen en werd gecoördineerd door Interpol. De onderschepte pakketjes zaten met name vol medicijnen, medicijnen- en medicijnen. Ook werden voedingssupplementen en pijnstillers aangetroffen. Interpol had dit keer extra aandacht voor de handel in pijnstillers. De afgelopen jaren zijn er al duizenden mensen wereldwijd overleden aan het gebruik van de pijnstiller.


Het moet NIET ALTIJD 4-sterrenseks zijn.

Doe ik het goed? De vraag speelt mening Vlaming parten tussen de lakens. Seksuologen geven aan dat steeds meer koppels zich zorgen maken, vanuit onrealistisch hoge verwachtingen. Tijd voor een 'reality check', vindt Sensoa, het Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid.

Dit doet blowen echt met je nachtrust.

Ben je een slechte slaper en ben je ervan overtuigd dat een blowtje voor het slapengaan een goed idee is? De University of Michigan heeft er eindelijk onderzoek naar gedaan. Is het eigenlijk een goed idee om te rekenen op wiet voor een goede nachtrust?
De onderzoekers lieten 98 blowers een sportarmband dragen. Ze moesten slaapdagboeken bijhouden én wiet roken zoals ze dat normaal ook deden. Het goede nieuws is dat ze inderdaad een stuk dieper sliepen, maar je mentale gesteldheid heeft daar een enorme invloed op.


Dit waren de items die ik er deze keer voor je heb uitgelicht. Voor alle andere items kun je natuurlijk ook kijken op de blog!
Wil je iets kwijt over een van de onderwerpen of heb je vragen, dan kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen. Ik zal altijd proberen je vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. 

En mocht je iemand kennen waarvan je denkt dat het interessant zou kunnen zijn met mij in contact te komen, geef hem/haar dan de kans hier zelf over te beslissen en verwijs naar de website van AvL Coaching!

Dank je wel en tot snel!
LikeTwitterPinterestGooglePlusLinkedInForward
Laanderhof 45, 5351CN, Berghem, Netherlands
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.

Mogelijk gemaakt door:
GetResponse