Onderwerp: ✍ Hallo, hier ben ik weer.

Alles in balans!

Hallo, hier ben ik dan weer 
Anja van Lieshout van AvL Coaching.
Met mijn nieuwsbrief zal ik je zo veel mogelijk op de hoogte houden van alle actualiteiten rondom gezondheid waarbij
AvL Coaching, al dan niet met hypnose, iets voor je kan betekenen. Het grote verschil is echter, dat een hypnotherapeut op zoek gaat naar de bron van het probleem en van daaruit gaat werken, dus het probleem op gaat lossen, in plaats van dat we aan symptoombestrijding werken!
     Er is al weer een maand voorbij Friend en er is weer een heleboel gebeurd!
     Dit zijn de onderwerpen die ik deze keer met je wil delen:
  • Orale behandeling voor pinda-allergie na 4 jaar nog effectief;
  • Kaylee leeft al 22 jaar zonder vagina;
  • Helft tattoo-allergieën ontstaat lange tijd naar het zetten;
  • Ruim duizend agenten hebben trauma door werk;
  • Erasmus krijgt subsidie voor kankerbehandeling hyperthermie;
  • Hoe meer slaap, hoe meer nachtmerries;
  • Steeds vaker man in behandeling voor eetstoornis;
  • Slapen zonder stikken dankzij tongzenuwstimulator.
Orale behandeling voor pinda-allergie na 4 jaar nog effectief

Een orale behandeling tegen pinda-allergie is vier jaar nadat ze werd toegediend nog steeds effectief bij 70 procent van de kinderen die ze kregen, zo blijkt uit een nieuwe studie. Volgens de onderzoekers is het de eerste keer dat een behandeling tegen pinda-allergie zo lang effectief blijft. Er blijkt volgens hen uit dat tolerantie een realistisch doel is bij de behandeling van voedselallergieën.
Kaylee leeft al 22 jaar zonder vagina

De 22-jarige Kaylee Moats uit Gilbert (Arizona) werd geboren zonder vagina. Dankzij een operatie hoopt ze alsnog ontmaagd te kunnen worden door haar vriend. ,,Ik wil me écht vrouw voelen."
Kaylee lijdt aan het syndroom van Mayer-Rokitansky-Küster, met als gevolg dat ze het zonder baarmoeder en vagina moet stellen. Haar grootste vrees was dat vriendjes haar zouden uitlachen, maar vier maanden geleden verscheen plots Robbie Limmer in haar leven.


Helft tattoo-allergieën ontstaat lange tijd naar het zetten

In 25% van de gevallen ontstaat de allergie pas na langer dan een jaar, en soms zelfs pas na 7 jaar. Blootstelling aan zonlicht leidt bij ruim een derde van de gevallen tot verergering van de klachten. Ook op tatoeages in de vorm van permanente make up komen allergische reacties voor. Dat zijn de eerste uitkomsten van nog ongepubliceerde data van de Tattoopoli. Sinds de start in januari 2017 komen er vanuit heel Nederland patiënten naar het spreekuur van de Tattoopoli.

Ruim duizend agenten hebben trauma door werk

Den HaagDe politie is een hoop geld kwijt aan politiemensen die een trauma hebben opgelopen. In 2016 bedroeg dit bedrag 13,8 miljoen dat is uitgekeerd aan politiemensen met PTSS. Dit blijkt uit cijfers van de Nationale Politie.
Erasmus krijgt subsidie voor kankerbehandeling hyperthermie

Het Erasmus MC en de Technische Universiteit Eindhoven hebben een subsidie van 500.000 euro gekregen van KWF Kankerbestrijding. Het geld is bedoeld voor het verbeteren van hyperthermie, waarbij een tumor verhit wordt om de slagingskansen van chemotherapie of bestraling te vergroten. Dit meldt het Erasmus MC.

Hoe meer slaap, hoe meer nachtmerries

Nachtmerries voorkomen? Slaap dan minder dan negen uur, zo wijst een grootschalig slaaponderzoek uit.
Mensen die piekeren hebben vaker last van nachtmerries , maar de oorzaak is onbekend.
Mensen die iedere nacht meer dan negen uur slapen, hebben meer last van nachtmerries . Dat is de verrassende conclusie van een grootschalig onderzoek naar slaapgedrag, uitgevoerd door onderzoekers van de universiteit van Oxford.


Steeds vaker man in behandeling voor eetstoornis

Het aantal mannen dat zich in Nederland laat behandelen voor een eetstoornis neemt snel toe. Dat blijkt uit een rondgang van BNR langs verschillende klinieken. Sommige klinieken zien het aantal mannen dat zich meldt met tientallen procenten toenemen.
Het gaat hierbij om mannen met een eetstoornis zoals anorexia en boulimia, maar ook om mannen die na een maagverkleining eetproblemen hebben.

Slapen zonder stikken dankzij tongzenuwstimulator

Eindelijk de oplossing voor mensen die 's nachts bijna stikken in hun slaap. In plaats van een enorm zuurstofmasker is er voor apneu-patiënten nu een 'pacemaker voor de tong'.
Twaalf patiënten van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein hebben inmiddels de operatie achter de rug en slapen weer als een roos. Zij behoren tot de circa half miljoen Nederlanders die slaapapneuheeft. 


Dit waren de items die ik er deze keer voor je heb uitgelicht. Voor alle andere items kun je natuurlijk ook kijken op de blog!
Wil je iets kwijt over een van de onderwerpen of heb je vragen, dan kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen. Ik zal altijd proberen je vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. 

En mocht je iemand kennen waarvan je denkt dat het interessant zou kunnen zijn met mij in contact te komen, geef hem/haar dan de kans hier zelf over te beslissen en verwijs naar de website van AvL Coaching!

Dank je wel en tot snel!
LikeTwitterPinterestGooglePlusLinkedInForward
Laanderhof 45, 5351CN, Berghem, Netherlands
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.

Mogelijk gemaakt door:
GetResponse