Onderwerp: ✍ Hallo Friend, hier ben ik weer.

Hallo Friend, hier ben ik dan weer 
Anja van Lieshout van
Hypnotherapie Berghem
(onderdeel van AvL Coaching).
IK RUIM ALLES OP WAT JOU BLOKKEERT!
Ik ga op zoek naar de bron van een probleem en werk
vanuit dat punt. Het probleem wordt dus aangepakt, in
plaats van dat er aan symptoombestrijding gewerkt wordt!
De actie van oktober wordt € 10,00 korting
wanneer je wilt stoppen met roken!
Over het algemeen is het nooit een probleem voor mijn cliënten om gewoon lekker in hypnose te gaan. Ja lekker, want een diepere staat van ontspanning zul je met niets anders bereiken dan door middel van hypnose. 

Toch is er een selecte groep, de zogenaamde "controle freaks", die hoe dan ook de controle niet los willen laten. Die dan zoooooo graag geholpen willen worden maar je vervolgens tegenwerken door de controle vast te blijven houden. 
Als je geholpen wilt worden, zul je de controle los moeten laten.

Is daar iets aan te doen dan?
Jazeker wel!
Wanneer je van jezelf weet dat je een controlefreak bent maar dingen hebt waar je tegenaan loopt of problemen waar je heel graag vanaf zou willen of chronische pijn hebt, download dan eerst een gratis Ontspanningshypnose en ga thuis oefenen.

Oefenen?
Ja, de eerste keer beluisteren je de MP3 terwijl je je volledig bewust blijft van alles wat er gezegd wordt op de MP3. 
De tweede keer zorg je er voor dat je ergens rustig zit of ligt waar je niet gestoord wordt en waar je niet vanaf kunt vallen.
Volg de instructies die gegeven worden op de MP3 en duw alle andere gedachten die er in je hoofd komen weg. 
Oefen dit 14 dagen minimaal 1x per dag. Dit kun je ook doen bij het slapen gaan, waarna je meteen in een heerlijke diepe slaap verder kunt gaan.

Lukt het je thuis niet om in hypnose te gaan, bespaar je dan de tijd, de moeite en het geld om naar een hypnotherapeut te gaan, want dan lukt het daar ook niet.

Vertel me eens Friend, als jij heel erg graag met iets geholpen zou willen worden, zou jij dan in staat zijn de controle los te laten?
     
     
Alle overige nieuwsberichten waarbij ik op mijn vakgebied iets voor je zou 
     zou kunnen betekenen vindt je hier!
Tijdens de hypnosesessies leer ik mijn cliënten een techniek waarbij ze zichzelf voor de rest van hun leven kunnen helpen, waarvoor het dan ook nodig mocht zijn! 

Heb je regelmatig hoofdpijn, een migraine aanval, buikpijn of rugpijn zonder aanwijsbare medische oorzaak, dan kan ik je daar in een korte tijd vanaf helpen. Je hoeft er niet eens voor in hypnose!
De eerste keer is het gratis, daarna betaal je 10 euro per keer!
Heb je mijn hulp nodig voor een snelle reductie, stuur dan een sms
(ja een sms zodat hij niet tussen de gewone gesprekken verloren gaat) naar 0621437244 en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Aarzel niet of schaam je niet, velen gingen je al voor!

Heb je vragen over wat ik voor jou kan betekenen Friend, dan mag je natuurlijk altijd contact met me opnemen. Ik zal altijd proberen je vraag binnen een werkdag te beantwoorden. 
En mocht je iemand kennen waarvan je denkt dat het interessant of goed zou kunnen zijn met mij in contact te komen, geef hem/haar dan de kans hier zelf over te beslissen en verwijs naar de website van Hypnotherapie Berghem!

Dank je wel en tot de volgende keer!

Lieve groet, Anja
LikeTwitterPinterestGooglePlusLinkedInForward
Laanderhof 45, 5351CN, Berghem, Netherlands
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.

Mogelijk gemaakt door:
GetResponse