Onderwerp: ✪ Veel nieuwe glasparels, direct in de aanbieding ✪ tutorials ✪

NIEUW
Er zijn weer veel glasparels binnen gekomen van 6, 8 en 10 mm en daarmee hebben we al veel verschillende kleuren online staan. De mooie glasparels van 6, 8 en 10 mm hebben we deze week in de aanbieding, bestel ze nu goedkoop met 10% korting.

Voor de 6 mm parels betaal je normaal 1,79 cent per parel, voor de 8 mm maar 2,65 cent en de 10mm 5,36 cent, maar dit is komende week dus nog minder! Kijk snel hier voor het hele overzicht.
AANBIEDING
De komende week hebben we de volgende aanbiedingen:

- Alle glasparels 6, 8 en 10 mm met 10% korting.

- Diverse spacers en kralenkapjes met 20% korting.

- Alle kunststof facet konisch met 40% korting.

EXTRA - TUTORIALS PARELS
Wanneer je nu ook fan bent van mooie parels, maar je weet niet goed wat je ermee kunt maken, dan vind je hieronder 3 leuke tutorials op YouTube.

De eerste is een mooie volle armband van Svetlana McDaniel. Je rijgt eerst de parels in een matje in de lengte die je wilt en bevestigt dan de rocailles erop in een prachtig passend patroon. 

De middelste ketting is er eentje die altijd succesvol is en is van Lindsay Weirich. Het is een eenvoudige ketting, dus ook als je het komende weekend nog snel een ketting nodig hebt, zou het zeker lukken om deze te maken. Ze gebruikt glasparels in combinatie met kralenkapjes en laat in deze video ook mooi zien hoe je een ketting afwerkt met knijpkralen.

De laatste armband is ook van Svetlana en laat net een andere manier van opwerken van de rocailles zien. Je ziet dat het principe hierbij hetzelfde is, dus wellicht dat je na het zien van deze video's ook je eigen variant kunt maken. 
TOT SLOT
De scholen beginnen bijna weer. Voor de één betekent dit juist minder tijd, omdat de vakantie weer voorbij is. Maar voor de ander is er juist weer meer tijd, omdat de kinderen naar school gaan.

Maakt niet uit bij welke groep je hoort, wij blijven zoals altijd gewoon geopend en versturen jullie bestellingen altijd dezelfde dag, zodat je altijd snel weer aan de slag kunt.

Heb je nog vragen of ben je op zoek naar een specifiek artikel? Mail ons dan via info@creadream.nl.

Met vriendelijke groet,

Team CreaDream