Onderwerp: ✪ Aanbieding Tila's + leuke tutorial en inspiratie ✪ Nieuw waxkoord en vele andere artikelen ✪

NIEUW
Naast de Miyuki kralen die we wekelijks, vaak zelfs dagelijks, voor jullie bijvullen en toevoegen hebben we deze week ook het waxkoord weer bijgevuld. Daarnaast zijn er prachtige bedels en hangers binnen gekomen, die we direct online hebben gezet.

Hieronder zie je een indicatie en klik op de foto om naar het hele overzicht te gaan.
AANBIEDING
De komende week hebben we de volgende aanbiedingen:

Alle Miyuki tila, half-tila én quarter-tila beads met 10% korting.

Diverse mooie bedeltjes en hangertjes met 20% korting.

Een leuke 'Go-Pink' selectie met 40% korting.

TUTORIAL TILA BEADS
Het armbandje dat je hiernaast ziet, is helemaal van Tila's gemaakt. In de video van OftheBeadedPath zie je dat je compleet verschillende stijlen kunt maken door in de kleuren of in de kleurcoating te wisselen.

Bij deze tutorial gebruikt ze aan het begin en einde van de armband 11/0 rocailles om de gaatjes op te vullen. Dit kan natuurlijk goed, maar inmiddels zijn er ook half-tila's en quarter tila's gemaakt en met deze zou je natuurlijk de armband helemaal strak kunnen afwerken van begin tot einde.

Je kunt dan nog steeds het slotje eraan bevestigen op de manier die Kelly hier laat zien. Bedenk dat je deze armband hiermee dan ook 2 rijen of zelfs 6 rijen kunt maken en dat je hieraan ook de leuke picootjes kunt toevoegen.
INSPIRATIE TILA BEADS
Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden met de Tila beads. Klik op de foto hiernaast om naar Pinterest te gaan.

In dit overzicht zijn prachtige voorbeelden verzameld, in allerlei stijlen en kleuren, van makkelijk tot wat moeilijker. Je vindt hier allerlei gratis patronen, die je goed op weg zullen helpen.

Bestel komende week je Tila's bij ons met 10% korting,
TOT SLOT
Wanneer we nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het heel graag. Je kunt ons bereiken via info@creadream.nl.

Een heel fijn weekend gewenst.

Met vriendelijke groet,

Team CreaDream