Onderwerp: 💌 Nieuwe kleur DIY oorbel pakket 💌 Tips voor brick stitch 💌 Aanbieding 💌

 DIY KIT RONDE OORBELLEN

Er is nog een nieuwe kleur toegevoegd van deze superleuke DIY pakketjes om prachtige oorbellen te maken: mintgroen met zilver! Een erg mooi en subtiel ontwerp dat ontzettend mooi zal staan bij je zomer outfits!

Ben je nog op zoek naar een leuk project om mee te nemen op vakantie of naar de camping? Deze pakketjes zijn al voorverpakt met alle kralen en onderdelen er in. Het enige wat je nog nodig hebt is is een naald, draad en een schaar. Ook zijn 2 tangen handig bij het open buigen van de ringetjes.


Het kant en klare pakketje shop je al voordelig voor €11.95

🤩 TIPS VOOR WAAIER EFFECT MET BRICKSTITCH 🤩

Wij kregen een mailtje binnen met deze hulpvraag:


Goedenavond, kunnen jullie eens even mee kijken als ik deze hoops wil maken met brick stitch eromheen.

Dan ziet het er aan de zijkanten nog niet helemaal netjes uit,  de uiteinden lijken een soort happertjes… krokodillenbekjes zeg maar.

Hoe krijg ik meerdere rijen bij de uiteinden ook strak op elkaar?

Hoop dat ik het goed uitleg 😉

Alvast bedankt!


Lees in deze blog de tips en uitleg om een mooi waaier effect te creëren met brick stitch! 😁

📦 BESTEL OP TIJD WEGENS DRUKTE BIJ POSTNL 📦

Je herkent dit vast wel, je hebt een nieuw idee in gedachten voor je volgende kralen project dus je besteld snel de benodigde kralen. En dan heb je ze natuurlijk liever al gisteren in huis dan vandaag! Wij kralen-maaksters snappen dat helemaal, echter stelt PostNL ons geduld nog wel eens op de proef...

De afgelopen paar weken horen we helaas weer steeds vaker dat pakketjes er langer over doen wat betekend dat PostNL nu al moeite heeft met alle inkomende post en pakketten te verwerken.


Eind deze maand krijgt PostNL het waarschijnlijk al helemaal druk wegens het vakantiegeld dat bij veel mensen gestort wordt.


Wat we jullie de komende periode graag willen aanraden is om te proberen de kralen op tijd te bestellen als je het voor een bepaalde datum nodig hebt, want hoe hard wij ook ons best doen, zodra PostNL de pakketjes bij ons heeft opgehaald kunnen we niets meer doen aan de levertijd. Gelukkig hebben onze kraaltjes geen houdbaarheidsdatum. 😉


Mocht je nu helaas wat langer moeten wachten op je pakketje dan geven we je graag wat tips om je bezig te houden en het wachten wat te verzachten:

  • Inspiratie opdoen op onze blogs, YouTube kanaal of Pinterest.. (let wel op, dit kan leiden tot een nieuwe bestelling 😉)

  • Eens goed alle kralen opbergen en de bakjes met kraaltjes voorzien van een stickertje met kleur nummer (dubbele winst, want je wordt er helemaal 'zen' van 😌)

  • Dat ene bakje kralen dat op de grond gevallen is sorteren.. (gegarandeerd een paar uur onder de panne!)

 AANBIEDING

Deze week shop je alle mixen met 10% korting en opbergdoosje en zakjes met 20% korting.

FIJN WEEKEND!

Wanneer we nog ergens mee kunnen helpen, dan kun je ons bellen op telefoonnummer 0499 219 269 of een mail sturen naar info@creadream.nl.


We horen het graag!


groetjes,

Team CreaDream