Onderwerp: 💌 Nieuw! DIY pakketjes, Czech facetten en blog met sieraad inspiratie! 💌

 NIEUW! DIY HAAK PAKKETJES

Met dit pakket kun je zelf een superleuke bangle maken door deze te haken met 8/0 rocailles. Je ontvangt de kleuren die in dit pakket zitten, samen met het kleur rijgkoord (0.4 mm dik) dat er goed bij past. Zo hoef je zelf niet meer uit te zoeken wat je ervoor nodig hebt en heb je geen twijfel over de kleuren.

Er zit geen haaknaald in het pakket, voor het geval je deze thuis al hebt, of als je meerdere pakketjes wilt bestellen. Onderaan bij de productpagina kun je de haaknaald zien die je bij dit pakket nodig hebt en eventueel ook direct toevoegen aan je winkelwagen.

Sandra heeft voor jullie een YouTube video gemaakt, waarin ze van begin tot eind uitlegt hoe je kunt haken met kralen. Let op! Dit is uitleg voor 6/0 kralen. De werkwijze voor 8/0 kralen is hetzelfde, alleen haak je nu 6 kralen rond (in dit voorbeeld is goud 2x gebruikt) in plaats van 4 kralen rond. Kijk snel op Youtube als je er ook aan wilt beginnen.

🤩 NIEUWE CZECH FACET 🤩

We hebben een heleboel nieuwe 4mm Tsjechische facetten aan ons assortiment toegevoegd!

🧡 BLOG: SIERADEN SET MET CZECH FACET 🧡

Deze Tsjechische facetten in de kleur olivine copper lined zijn echt zo bijzonder mooi. Ik had ze al een tijdje liggen maar wist nog niet goed wat er van wilde maken. Omdat de kralen van zichzelf al zo mooi zijn was dit ‘simpel’ ontwerp voor het armbandje perfect, want zo komen ze goed tot zijn recht. En als je dan eenmaal bezig bent zul je zien dat de ideeën vanzelf weer komen! Zo is ook de bijpassende oorbel ontstaan. 🙂


In deze blog leg ik graag uit hoe je deze sieraden kunt maken en hier vind je ook een lijstje met alle benodigdheden.

FIJN WEEKEND!

Wanneer we nog ergens mee kunnen helpen, dan kun je ons bellen op telefoonnummer 0499 219 269 of een mail sturen naar info@creadream.nl.


We horen het graag!


groetjes,

Team CreaDream