Onderwerp:ย ๐Ÿ˜ Nieuwe flip-tops! ๐Ÿ˜ Power-aanbieding voor power-vrouwen! ๐Ÿ˜ Nieuw binnen ๐Ÿ˜

FLIP-TOPS TERUG BINNEN
Net hebben we 50 dozen aan nieuwe artikelen mogen ontvangen! We gaan zo snel mogelijk aan de slag om alles online te zetten, dus houdt onze site in de gaten.

Het artikel waar we de meeste wachtende klanten voor hadden, waren de flip-tops, dus deze hebben we nu direct online gezet.

Deze flip-tops zijn 50 mm en er passen rond de 10 gram rocailles of delica's in.
We hebben het per soort bij het artikel erbij gezet. Maar weet dat dit gewicht altijd iets kan variรซren, afhankelijk van het kleurtype.

Samen met deze flip-tops hebben we nu ook een complete box met flip-tops in het assortiment. In deze handige box passen precies 64 doosjes, waarbij de kleuren mooi zichtbaar zijn, dus makkelijk uit te kiezen als je start met een nieuw project. De box sluit met 2 clips goed af, dus ook ideaal om mee te nemen.
POWER-AANBIEDING
Morgen is het op 8 maart de Interationale vrouwendag, de dag die elk jaar in het teken staat van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Het thema van dit jaar is heldinnen door de tijd heen, de echte Power-vrouwen! Deze vrouwen zijn natuurlijk heel verschillend en hebben elk op hun eigen gebied hun talenten, zoals je bij jezelf en in je directe omgeving zal herkennen.

We sluiten ons hier graag bij aan met een heel diverse aanbieding in allerlei artikelen in mooie Power-kleuren. Klik op de afbeelding om direct naar de site te gaan.
TERUG ONLINE
Hieronder artikelen die weer terug online zijn gekomen. Klik hier voor het hele overzicht.
BIJNA WEEKEND!
Als we nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag. Hoe je ons kunt bereiken, vind je hier onderaan de mail.

Alvast een heel fijn weekend gewenst!

Met vriendelijke groet,

Team CreaDream