Onderwerp: 🤗 Nieuwe productie Miyuki 🤗 Valentijn 🤗 Aanbieding 🤗

NIEUW IN 2019 VAN MIYUKI
Tijdens ons laatste bezoek aan Miyuki in Japan lieten ze al aantal van hun mooie nieuwe kleuren zien. Nu Miyuki het gepresenteerd heeft bij Tucson Bead show in Amerika, mogen wij ze ook showen!

Miyuki brengt 18 nieuwe duracoat opaque dyed kleuren Delica's uit. De grijze en beige kleuren kunnen met veel kleuren gecombineerd worden en de andere kleuren zijn een mooie aanvulling in dit zo populaire kleurtype. Van de 'special plating gold color' Delica's zullen we de (rosé) gouden kleur inkopen, omdat hier al vraag naar is.

Verder zijn we vooral blij met de mooie donkerblauw rocailles: duracoat navy blue. Deze kleur was al verkrijgbaar bij de Delica's (DB-2143 en DB-2191) en op speciaal verzoek heeft Miyuki deze nu ook als rocaille geproduceerd. We zullen alle maten van deze kleuren inkopen.

Ook komen er nieuwe kleuren van 1.8 mm cubes en (half-) Tila's. Mocht je een voorkeur hebben voor een bepaalde kleur hiervan, dan horen we het graag zodat we hier rekening mee kunnen houden tijdens het inkopen. Mail dit naar info@creadream.nl.

Klik op de gewenste sample card om deze groter te zien.
AANBIEDING
De komende week hebben we de volgende aanbiedingen:

Veel (244!) Miyuki beads in Valentijns kleurtjes met 10% korting.

Mooie roze, rode, zwarte en witte roosjes met 20% korting.

Handige roze en rode basiskralen met 40% korting.

TUTORIALS
Hiernaast zie je  een leuke vorm die je op veel manieren kunt verwerken. Het is een ideale manier om Cubic Right Angle Weave (CRAW) onder de knie te krijgen.

Het wordt uitgelegd door HoneyBeads en je hebt hier voor rocailles nodig in maat 11/0 en maat 15/0.

Klik hier om naar het patroon te gaan.
Hiernaast zie je één van de laatste designs van Katie Dean. Je ziet dat het deksel zo gemaakt is dat het precies in de box past en de roos compleet maakt.

Voor Valentijn natuurlijk superleuk, maar ook om zomaar te geven aan je moeder, zus of vriendin voor haar verjaardag of om je waardering voor haar te laten zien.

Klik hier om naar het koop-patroon te gaan.
Hiernaast nog een leuke hartjes armband van Bobbie Yoakum

De basis is de gehele breedte te rijgen in peyote, waarna je dan aan de boven- en onderkant de harten afmaakt. Belangrijk hierbij is dat je het juiste aantal kralen kiest om goed met de harten uit te komen.

Klik hier om naar het patroon te gaan.
Tot slot nog een patroon gemaakt met peyote. In dit patroon van bigyibogyo.com heeft ze verschillende harten in allerlei vormen en kleuren uitgewerkt.

De kleurnummers staan erbij, maar als je wilt kunnen we altijd meedenken in alternatieven kleuren dit ook goed met elkaar te combineren zijn.

Klik hier om naar het patroon te gaan.
NOG HULP NODIG?
Als we je nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag.
Mail dan naar info@creadream.nl.

Veel plezier met de tutorials!

Met vriendelijke groet,

Team CreaDream