Onderwerp: 🏆 Nieuwe Tila's! 🏆 Trots op de Dutchies! 🏆 Nieuwe aanbieding 🏆

NIEUWE TILA'S ZIJN BINNEN!
En ja, hoor! De nieuwe kleuren Tila's zijn inmiddels bij ons geleverd. We hebben ze extra snel laten komen en we zitten hier te smullen van de kleurtjes.

We zijn de laatste kleurtjes aan het verpakken, maar zetten ze nu al snel voor jullie online, zodat jullie niet hoeven te wachten. Klik hier om direct naar het nieuwe overzicht te gaan, en klik hier om naar het totale overzicht te gaan.
HOLLANDS GLORIE!
Ieder jaar wordt de Battle of the Beadsmith gehouden en ook dit jaar zijn er weer 4 Nederlandse deelneemsters toegelaten tot deze wereldwijde contest. Afgelopen week zijn de uitslagen van de eerste ronde bekend gemaakt en alle Dutchies zijn door naar de tweede ronde!

Zie hieronder de Nederlandse inzendingen van dit jaar, maar als je de andere prachtige creaties ook wilt bekijken, klik dan hier, en dan ga je direct naar de Albums waar alle battles op volgorde staan.

Het is superleuk te zien wat je allemaal met de kraaltjes kunt maken en vooral hoeveel verschillende stijlen er worden laten zien uit de vele landen ter wereld. Enjoy!
Floor Kaspers - Catching Fire
Cora Bartels-Sparidaans - Anastasia
Elly Budding - Kirkos
Carine Smedinga - Galaxy Flower
AANBIEDING
De komende week hebben we de volgende aanbiedingen:

Alle (half)edelstenen cabochons met 10% korting.

Alle Tsjechische facetkralen 8, 10, 12 én 14 mm met 20% korting.

Alle kleurrijke cloisonné met 40% korting.

TOT SLOT
De herfst is weer volop begonnen, de kacheltjes weer lekker aan. Enerzijds natuurlijk jammer dat het nu weer steeds kouder wordt, maar als je 'omdenkt' dan hebben we nu wel weer lekker veel meer tijd om binnen aan de hobby te besteden.

Als we nog ergens mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten via info@creadream.nl. Fijn weekend alvast!

Met vriendelijke groet,
Team CreaDream