Onderwerp: 💥 In the spotlight! 💥 Welke YouTube-filmpjes? 💥 Aanbieding 💥

IN THE SPOTLIGHT!
Deze leuke vlinder-armbanden zijn gemaakt door Etienne en hiervan heeft ze er al heel veel van gemaakt. Wat we er extra leuk aan vinden, is dat ze gemaakt zijn van de mixen die bij ons online staan.

Helemaal voor degenen die het lastig vinden om kleuren te combineren, zijn deze mixen daar natuurlijk ideaal voor.
Het zijn 3 delen en de gebruikte techniek is Brick-Stitch. Ze heeft Wildfire 0.15 gebruikt, maar dit kan ook goed met Fireline.  Sommige vlinders zijn gemaakt van 11/0 rocailles, andere van 15/0 rocailles.

Etienne heeft ons laten weten dat ze deze heeft van YouTube, namelijk van Beading and Miroslava TV.

KO of Miyuki rijggaren zou ook kunnen, maar dan wordt het wellicht iets minder stevig.
De vlinders kun je natuurlijk ook maken als ring, wat een prachtige eye-catcher is, maar ook als broche  of als haarclip zijn deze natuurlijk erg leuk.

Het leuke is dat je de vleugels van deze vlinders ook mooi omhoog kan zetten
De video's worden niet altijd in de juiste volgorde getoond, dus we zetten hier de links naar YouTube, zodat je direct zonder zoeken naar deel 1, deel 2 en deel 3 kunt klikken.

Heb je zelf nog leuke sieraden om te laten zien? En vind je het ook leuk om hierover te vertellen. Stuur dit dan naar info@creadream.nl en wie weet sta jij de volgende keer in de spotlight!

Etienne, bedankt voor alle informatie! We vinden je creaties erg leuk en als dank voor al de tips krijg je van ons een 20,- waardebon.

AANBIEDING
De komende week hebben we de volgende aanbiedingen:

Mooie rocailles 11/0 en 15/0 met 10% korting. Ideaal voor de vlinder patroon!

Allerlei soorten schakelketting met 20% korting.

 Allerlei soorten verdelers met 40% korting.

NIEUWE YOUTUBE-VIDEO'S?
Nu zijn YouTube-video's natuurlijk superhandig om iets te leren en we hebben er ook al een aantal online staan. We willen weer aan de slag met video's maken en we zijn erg benieuwd welke video's jullie graag zouden willen zien.
Dit zouden de basis-technieken kunnen zijn, maar ook handige uitleg over draad, naalden of soorten kralen, maar als je iets anders in gedachten hebt, dan horen we dit graag. We kijken dan of we hier iets leuks en informatiefs van kunnen maken.

Mail je suggesties naar: info@creadream.nl.
FIJN WEEKEND!
Als je nog vragen hebt, dan horen we het graag! Dit kan via info@creadream.nl.

Een heel fijn weekend alvast gewenst!

Met vriendelijke groet,
Team CreaDream