Onderwerp: ❤️ Nieuwe DIY kits: twisted oorbellen! ❤️ Black Friday: 10% korting op alles! ❤️

NIEUW: DIY KIT TWISTED OORBELLEN
De haakpakketjes die we afgelopen maand samen met de instructievideo op YouTube online hebben gezet vliegen de deur uit! Superleuk om te zien dat er zoveel animo voor is, bedankt!

Nu hebben we de smaak te pakken en deze week hebben we een nieuw DIY pakketje online gezet, namelijk twisted oorbellen in 4 verschillende kleuren.
De benodigde kralen en onderdelen zitten erin, samen met een uitgebreide foto-uitleg om deze oorbellen te maken.

Met dit pakketje hoef je geen kleuren uit te zoeken of de materialen te achterhalen, maar kun je direct starten. Wat je thuis nodig hebt is een naald, draad en een schaar, met eventueel een kralenmat en bead tray om makkelijker te kunnen werken.

Voor deze oorbellen is het handig als je enige kennis van peyote hebt, maar als je al langer kraalt dan zou je het kunnen proberen, want elke stap wordt met duidelijke foto's uitgelegd.
BLACK FRIDAY: 10% KORTING!
  Vanaf nu t/m vrijdag 23:59 geldt over al onze artikelen 10% korting!
VERZENDING
Wegens de verwachte drukte bij PostNL kan het helaas wat langer duren voordat zij je bestelling bezorgen. Alvast bedankt voor begrip.

Indien het enkele dagen na verzending nog steeds niet is ontvangen horen wij het graag zodat we mee kunnen kijken.
WELKE PAKKETJES NOG MEER?
De komende tijd willen we zeker nog meer pakketjes gaan samenstellen. Heb je hier zelf een leuk idee over, dan horen we het graag en zullen we kijken of we deze voor je kunnen maken.

Je kunt hiervoor mailen naar info@creadream.nl. Alvast bedankt!

Ook als je nog ergens vragen over hebt, dan helpen we je altijd graag!

Met vriendelijke groet,
Team CreaDream