Onderwerp: 🎀 In the spotlight! 🎀 Tips voor de Kerst! 🎀 Aanbieding! 🎀

IN THE SPOTLIGHT!
De feestdagen komen weer steeds dichterbij! En hierdoor zien we ook altijd een grotere verandering in de sieraden die gemaakt worden. :)
Per seizoen is het natuurlijk al anders, maar rond deze tijd komen we de mooiste kerststerren, theelichthoudertjes, engeltjes en kaarsenstandaarden tegen.

Ine Vossen heeft ons deze foto gestuurd van prachtige kandelaars naar het betaalde patroon van Teresa More. Naast deze tutorials heeft Teresa nog vele andere tutorials op de site staan.

Ine, hartelijk dank voor het delen van je foto! We geven je graag een korting van 20% over je volgende bestelling!
Deze kost wel wat meer tijd, dus we laten het nu vast zien zodat je genoeg tijd hebt om het af te maken voor eind december. Maar als je nu meer eenvoudigere projecten zoekt, dan hebben we hieronder nog een aantal creaties voor je op een rijtje gezet, welke ook heel goed passen bij de feestdagen:
Superschattige engeltjes die je leuk in je kerstboom of in je venster kunt hangen. Het grappige is dat er een kralenkapje is gebruikt bij het hoofdje.
Je vindt hier de uitleg van Cheeky beads, welke in het Engels is, maar de afbeeldingen zijn gelukkig erg duidelijk.
Met 6/0 rocailles maak je deze 3d sterren, uitgelegd door Seed Bead Bliss. In de punten heeft ze grotere kralen toegevoegd.

Natuurlijk kun je voor kleinere sterren ook kleinere rocailles kiezen, zolang je de grootte van de kralen in de punten dan ook aanpast om de verhouding wel goed te houden.

Lieve engeltjes gemaakt van wire. In de dikte van de wire kun je variëren, zolang het wel dik genoeg is dat het mooi in vorm blijft zitten. En voor de kralen als hoofdje en onderin kun je natuurlijk ook kiezen wat je wilt.
Dit zou ook een heel leuk projectje zijn om met de kinderen te doen!
TIP 1: LEUK OM TE KRIJGEN!
In ons menu vind je nu ook een pagina waarin we een selectie hebben gemaakt van artikelen die altijd leuk zijn om te krijgen. Hieronder vallen natuurlijk de sets en pakketten die we afgelopen jaar hebben toegevoegd. Maar hiernaast ook vele artikelen, dus laat je inspireren!

Wil je later nog eens kijken, of wil je iemand anders vóór jou laten kijken ;), je vindt het in het paarse menu onder Sieraden stijl en techniek / leuk om te krijgen.
TIP 2: VERLANGLIJSTJE
Als je nu al precies weet wat je graag zou willen krijgen, dan kun je dit aan je familie en vrienden laten weten via je eigen verlanglijstje in je account.

Rechts bovenin je scherm vind je naast je naam (mits je ingelogd bent) de link naar het verlanglijstje en hier vind je ook de optie om je favoriete artikelen te mailen naar wie je maar wilt. Ideaal dadelijk voor Sinterklaas of Kerst.
AANBIEDING
De komende week hebben we de volgende aanbiedingen, waar we de kleuren van Kerst al geselecteerd hebben, zodat je zeker voldoende tijd hebt om iets te maken.

Gouden, groene en rode delica's met 10% korting.

Alle niet- en kettelstiften met 20% korting.

Een selectie van mooie basiskralen met 40% korting.

MIYUKIBEADING.COM
Heb je iets gemaakt waarvan je de kleurnummers nog kent en wat je graag zou willen delen met andere creatievelingen? Ga dan naar Miyukibeading.com.

In de galerij kun je je creaties uploaden, waarbij je de kleurnummers erbij vermeld. Zo inspireer je anderen met jouw gekozen combinatie! En kom je er zelf een keertje niet goed uit? Dan vind je hier volop andere creaties die jou weer kunnen helpen.
TOT SLOT
Heb je nog tips die je met andere kralenfans zou willen delen? Laat dit dan weten via info@creadream.nl.

Alvast fijn weekend!

Met vriendelijke groet,
Team CreaDream