Onderwerp: 🌼🌸 Nieuw! Pastel colorpack 🌸🌼 Oorbel inspiratie 🌼🌸 Even voorstellen ⭐ Aanbieding ⭐

🌸🌼 NIEUWE COLORPACK DELICA 🌼🌸

De valse start van de lente is snel vergeten met deze nieuwe delica colorpack gevuld met prachtige pastel tinten!


In dit kralen pakket zitten 16 kleuren delica's in maat 11/0, verpakt per 2 gram. De kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd en daardoor ideaal om allerlei mooie sieraden of kralenprojectjes van te maken.

Samen met dit pakket, krijg je een uitgebreid E-book. Hier vind je uitgebreide instructies en uitleg van populaire technieken, zoals peyote, waaronder ook de variant bloemetjes rijgen, brick stitch en weven. Je kunt direct aan de slag met de de patronen, mooie kleurcombinaties en tips & tricks!

Niet alleen ideaal voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te doen. Het ligt al klaar in een mooi transparant hoesje, dus doordeweeks voor 17:00 besteld = dezelfde dag verstuurd.

🤩 BLOG: HERRINGBONE 'HOOP' OORBELLEN 🤩

In deze nieuwe blog laten we je door middel van stap-voor-stap foto's en uitleg zien hoe je deze super leuke oorbellen maakt. Het is zeker niet moeilijk om te maken en een ideaal project om in allerlei kleurcombinaties te maken!

🧡 EVEN VOORSTELLEN... 🧡


Dit is Charlotte!


Ze helpt ons een paar uurtjes in de week met verpakken van kralen. Ze is zeer creatief, vooral met tekenen. Kralen is voor haar nog nieuw, maar dit gaat zeker nog wel veranderen op de gezellige kralenavond die we eens in de maand organiseren met alle collega's.


Dit is Arthur!

Arthur is een hele lieve, eigenwijze hond die gek is op eten, slapen en knuffelen. Hij neemt altijd een speeltje mee naar kantoor, zo voorzichtig mogelijk zodat het speeltje niet piept. 😁

Als er een sollicitant op bezoek komt wil hij de hele tijd bij hem of haar zitten om geaaid te worden.

Hij wil altijd bij Sandra in de buurt zijn en ook al ligt hij te slapen: al voor Sandra haar pc afsluit staat hij al klaar om mee te gaan.

Net zoals wij nooit teveel kralen kunnen hebben, kan hij nooit teveel eten hebben. Kortom een hele lieve hond.

 AANBIEDING

Deze week shop je alle 0.5mm rijgkoord met 10% korting en al het waxkoord met 20% korting.

FIJN WEEKEND!

Wanneer we nog ergens mee kunnen helpen, dan kun je ons bellen op telefoonnummer 0499 219 269 of een mail sturen naar info@creadream.nl.


We horen het graag!


groetjes,

Team CreaDream