Subject: Grön och God Jul!

View this email online if it doesn't display correctly
Grön och God Jul!
Grönkål och Brysselkål
Hej kära Trädgårdsvän!

Tack för ett fint Trädgårdsår!

När jag var på min ICA för lite sedan så frågade jag efter grönkålen som de hade på extrapris. Jo den skulle ligga i grönsaksdisken, sa mannen i kassan. När jag kom tillbaka tomhänt ringde han på hjälp som sa att de små runda skulle finnas i disken precis som han sagt.

Här ser du två praktexemplar från Anderssons växthus i Bergianska och för tydlighetens skull så ligger brysselkålen och grönkålen står i krukan. Växthuset är värt ett besök och har öppet i jul!

Grönkål var det enda som växte riktigt bra på vår tomt när jag var barn. Mina föräldrar älskade grönkål. Jag gjorde varje år ett försök att äta soppan, men det ville sig inte. Som vuxen slutade jag prova när jag fick bestämma själv.

För två år sedan provade jag på nytt fast jag visste att det var lönlöst. Den var spröd och ugnsbakad. Det var tur att jag testade igen. Nu går den ned i alla former och är jättegod och grön.

Jag hoppas du får en god jul, med allt det där som du gillar!

Vi ses igen 2016 med nya gröna tankar!

mvh Tove Madsen
070 769 5487

Du får detta brev eftersom Du är en av mina högt värderade kunder! Om du av någon anledning inte vill ha mina mail så kan du avregistrera dig i slutet av brevet.
Gott nytt äpple
LikeTwitterForward
konvaljebacken 6, SE-14264, Trångsund, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.