Subject: Alla kvinnor är värda att lyftas!

View this email online if it doesn't display correctly
Grattis alla Kvinnor 
- Starka och Snygga!
Tummen upp för alla kvinnor idag!
Hej kära Trädgårdsvän!

Mars är ju en toppenmånad för alla trädgårdsälskare!

Vi börjar mars med att lyfta fram alla kvinnor på den internationella kvinnodagen! Hurra för att vi finns!

Många kvinnor gillar trädgård och deras bidrag är ofta de stora dragen. Hur skall trädgården se ut och planeras, vad skall vi använda den till och hur skall familjen må bäst här. Jag vet många män som pratar om trädgård och då låter det ofta; jag gräver där min fru har bestämt. Trädgård förenar krafter och visioner, vi bygger tillsammans!

Jag tänker att den stenen blir bra att sitta på och dricka kaffe. Trädgård behöver inte vara mer än en plätt där jag får bestämma hur jag vill ha det, vilt eller tämjt är upp till ägaren!

Det finns så mycket växtkraft bland kvinnor och jag är glad för att den får spira! 

I mars börjar det klia i fingrarna att kanske så några frön på fönsterbänken. Dags att ta en vända i trädgården och se om det finns perenner att klippa ner. Låt gärna klippet ligga kvar under plantan så får kretsloppet sitt.

Nu använder jag min energi till att beskära vårens fruktträd. Behöver du hjälp så pusslar jag in jobben mellan snö och sol i mars och april. Välkommen att höra av dig!

Ta in en kvist och sätt i vatten så spirar snart våren inne hos dig!


mvh Tove Madsen
070 769 5487

Du får detta brev eftersom Du är en av mina högt värderade kunder! Om du av någon anledning inte vill ha mina mail så kan du avregistrera dig i slutet av brevet.
Vårbukett
LikeTwitterForward
konvaljebacken 6, SE-14264, Trångsund, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.