Subject: Sügis täis värve! 🍂


Oktoober 2018
Hea lugeja! 

Ilusat sügise algust!

 Kas teadsid, et Sauele kerkib kaks uut B-energiaklassi ridaelamut, millel nimeks Taevasilma ridaelamud?! 
Mulgimaal on pakkumises üks eriti hubane toitlustuskoht ning muidugi anname teada ka meie eesolevatest kliendipäevadest. 

Mõnusat uudistamist! 
Sauele kerkib kaks uut B-energiaklassi maja-
Taevasilma ridaelamud!
Veskimöldre vahetus läheduses paiknevas Taevasilmas  ütlevad vastutulijad teineteisele sõbralikult "tere" ja see komme on meeldivalt nakkav. Kui tunned end kodukohas turvaliselt, siis oled valmis selle hoidmisse ka ise rohkem panustama. Eriti siis, kui oled varem elanud piirkonnas, kus kogukonna toetav suhtumine on puudunud.

Kuigi haljas männimets algab juba välisuksest, on siinsamas ka algkool-lasteaed, kohvikud, poed ja ostukeskused ning linna pääsed mugavalt auto, rongi või bussiga. Keset muinasjutulist metsa tuksuva elukeskkonna seovad ühtseks tervikuks valgustatud kergliiklus- ja sõiduteed.

Korterite suurused on 115,1 m2 hinnaga 199 000-214 000 eurot. Müügihind sisaldab kogu siseviimistlust. Põrandaid katab naturaalne parkett. Akendeks on kolmekordse klaaspaketiga PVC-raamid. Seinad on värvitud, pesuruumides on seintel ja põrandatel plaat. Siseviimistlus sisaldab ka sauna ning sanitaartehnikat. B-energiaklassiga hoone korterites on vesipõrandaküte ning oma gaasikatel, mis garanteerib madalad kommunaalkulud. Korterites on energiasäästlikud soojustagastusega ventilatsiooniagregaadid.

Suurepärane asukoht looduslähedust ja liikumist armastavale inimesele! Lähedal on kõik eluks vajalik: kauplus, lasteaiad, kool, jooksu- ja jalgrattarajad ning rulluisutamisteed. Mõnesaja meetri kaugusel asub ühistranspordi peatused.

Ridaelamud valmivad kevadel 2019.


Hubane Triinu pubi Mulgimaal ootab uut hingamist! 
Kui oled alati unistanud enda söögikohast, siis miks mitte nüüd võimalusest kinni haarata, asjad kokku pakkida ja Mulgimaale minna! 

Seal ootab Sind juba tegutsev Triinu pubi, mille hubane saal mosaiikmustrilise põranda ning maakividest kaminaga loob rahuliku meeleolu ning paneb unustama argipäeva mured!

Olemas on kõik toitlustusasutuse tegevuseks vajaminevad load ja kooskõlastused. Krundi servas paikneb ka väike aiamaja (16 m²). Väga hea asukoht, Valga – Pärnu maanteest vaid mõnekümne meetri kaugusel, lihtne juurdepääs ning mugav parkimine siseõues!


Esinduslik residents Kadriorus! 
Kadriorg on üks väheseid kohti Tallinna südames, kus saab nautida imelisi jalutuskäike maalilises lossipargis, istuda tiigikaldal, imetleda roosiaeda, olla perega mänguplatsil või teha hommikust treeningut mõnusas roheluses.

See värske kivimaja asub hinnatud piirkonnas suuremast liiklusmürast eemal, vaikses sisekvartalis, kus naabriteks on rahulikku elustiili armastavad pered.

Kinnistul asub 2 eraldiseisvat maja, mis hetkel on omavahel ühendatud, kuid mida saab ka privaatselt eraldada. Suurem kivimaja on täielikult uuena ehitatud 2016. aastal ning on juba valmis sissekolimiseks. Väiksem kivimaja on väliselt valmis, kuid sisemiselt karbi kujul, seega on hea võimalus kujundada kõik just vastavalt oma maitse järgi.


Hubane ja mõnus, täielikult renoveeritud peremaja!
Tallinnas, Nõmmel, Harku metsa läheduses asuval vaiksel Metsaveere tänaval ootab uusi rõõmsaid elanikke hubane ja mõnus, täielikult renoveeritud peremaja. 1959. aastal valminud elamus on avarust ja õhku, siin on kuus tuba ning üldpinda suisa 218 ruutmeetrit.

Metsaveere tänav asub Pääsküla asumis, üsna linnapiiril. Seetõttu on siin vaikne ja rahulik, kuid teisalt on piirkonnas olemas kõik eluks vajalik. Väikese jalutuskäigu kaugusel on Harku mets, kus on mõnus lihtsalt jalutada või tervisesporti harrastada.
Kui oled unistanud elust Nõmmel, siis helista ja läheme vaatama. Nii vahvat perekodu just iga päev ei müüda.


UUSARENDUSED
Vasarakodu kliendipäev
04.10 kell 17-19!

Tule kohale ja lase kodutundel tekkida. Kõik korterid on sissekolimiseks valmis.
Kliendipäeval 3-toalistele korteritele 3000 eurot soodustus.


Promenaadi majade 
 kliendipäev 11.10 kell 17-19!

Kliendipäeva eripakkumisena 
hinnasoodustus -5000€




Tõnu tn 2 kliendipäev 
18.10 kell 17-19!

Mordernne ja lihtsa lahendusega 5-toaline perekodu rahulikus Haabersti linnaosas Kakumäel.
Kliendipäeval eripakkumine -5000€



Uusarenduste eelmüügid on hakanud pikenema
Kuigi uusarendusteturg näitab endiselt häid statistilisi numbreid, on aina enam tajutav teatav ebakindlus, mille üheks avaldumisvormiks on pikenenud eelmüügiajad.
Septembris sõlmiti Tallinnas esialgsetel andmetel 759 korteritehingut, mis oli küll kõrgem kui juulis ja augustis, ent kolmandat kuud järjest jäi võrreldes eelmise aastaga tehingute arvu näitaja miinusesse. Langust mõjutavaid asjaolusid on mitmeid, kuid kindlasti tuleb välja tuua võrreldes mullusega väiksemat uusarenduste mahtu, millest me ka käesoleva aasta algul teada andsime.

Hinnakasvu osas säilib ilmselt mõõdukas optimism: hinnatõus on hakanud vaikselt pidurduma, ent hindade stabiliseerumisest on veel vara rääkida. Septembris oli tehingute mediaanhind 1779 EUR/m2, mis jäi alla vaid tänavuse aasta juunile. Võrreldes möödunud aastaga suurenes tehingute mediaanhind 7%.

Suurimat kõneainet pakuvadki just uusarendused, sest järelturg on olnud juba pikemat aega stabiilses seisus. Kuigi numbrid on endiselt kenad, tajutakse aina enam ebakindlust, mis väljendub selles, et uute projektide eelmüügiajad on üha pikemad. Arendajad soovivad olla kindlad, et enne ehitama asumist on piisav hulk potentsiaalseid ostjaid olemas.

Tartus jäi september võrreldes eelmiste kuudega tagasihoidlikumaks. Sõlmiti 141 korteritehingut, mida oli 15 võrra vähem kui samal ajal möödunud aastal. Tehingute mediaanhinna kasv on Tartus sel aastal olnud aga eriti ilmekas, seda varasema aasta madala võrdlusbaasi tõttu – aasta esimese kuuga suurenes mediaanhind 8,4%, septembrikuu võrdluses koguni 17,3%. Septembri näitaja (1434 EUR/m2) jäi viimaste aastate osas alla vaid tänavusele jaanuarile.

Ka Pärnus on trend hindade jätkuvale tõusule, samas tehingute arv kasvu ei näita. Septembris sõlmiti suvepealinnas 60 tehingut, mida oli 28 võrra vähem kui aasta tagasi. Aasta esimese üheksa kuuga on tehingute arv vähenenud 50 võrra, samas suureneb mediaanhind teist aastat järjest üle 10% aastas (aasta esimese üheksa kuuga 11,1%). Septembris oli tehingute mediaanhind 1130 EUR/m2.

Seega jätkub väiksemates linnades Tallinna poolt käima lükatud kiire hinnatõus, ent tehingute arv on mitmel pool 2018. aastal stabiliseerunud, kontrastiks varasemate aastate suurele kasvule.


Igor Habal
Uus maa Kinnisvarabüroo analüütik
Uus Maa kinnisvarasaade Äripäeva raadios!

Milliste isikuomadustega inimene sobib maakleriks, mida peab maakler oskama, kui populaarne on maakleritöö, miks maaklerit üldse tarvis on?

Stuudios on Uus Maa Kinnisvarabüroo maakler ning elamispindade tegevjuht Kristi Djomin ja personalijuht Aiki Otsalt.

Saatejuht Andres Panksepp.


Kõik saated on järelkuulatavad

Leiad meid Instagramist @uus_maa_realestate
Uus Maa Kinnisvarabüroo 
uusmaa@uusmaa.ee
Kui kiri ei avane korrektselt, palun vajuta siia!
Maakri 19/1 V korrus, 10145, Tallinn, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.