Subject: Maikuu uudiskiri ☼


Mai 2018
Tere, hea lugeja!

Värske Uus Maa uudiskiri kisub juba õige suviseks. Nii leiad siit vahvaid, rohelusse uppuvaid pakkumisi Eesti eri paigust, nii suvitamiseks kui ka aastaringseks elamiseks.

Ei puudu ka uudised ja turuinfo. Nii leiad siit artikleid uusarenduste kohta ja saad kuulata ka viimast Uus Maa Kinnisvarasaadet, mis on eetris Äripäeva Raadios iga kuu esimesel reedel.

Ja lõpetuseks on meil veel üks vahva uudis – nimelt saab Uus Maa endale päris uue pesa :)

Soovime sulle head lugemist ning ära unusta – kõige kiiremad pakkumised leiad alati aadressilt www.uusmaa.ee


Hea Sõber!

Seoses peatselt jõustuva andmekaitseseadusega oleme korrastamas oma kliendibaasi. Selleks, et saaksid ka edaspidi Eesti täpseimat ja põhjalikumat kinnisvaraturu ülevaadet, parimaid pakkumisi turul ja värskeimat infot uutest projektidest, on meil vaja uuesti Sinu kinnitust, et võime Sulle infot edastada.

Kinnitamiseks ei ole vaja teha muud, kui sisestada oma andmed ning nõustuda Uus Maa Kinnisvarabüroo privaatsuspoliitikaga.

Oma merepiiriga kinnistul paiknev suvemaja Saaremaal! 
Saaremaal, Kungla külas 2013 aastal ehitatud elamu – suvemaja. Kinnistu piirneb merega ja paikneb renoveeritud Kungla sadamast vaid 160 meetri kaugusel. Lisaks elamule paikneb kinnistul 2012 aastal ehitatud 41,9 m2 suuruse netopinnaga paadikuur. Kinnistu on heakorrastatud ja haljastatud.
Eestiaegsest traditsionaalsest taluarhitektuurist inspireeritud kompleks Jõeneemes!
Elamu ja kõrvalhooned on loodud 2000 aastate alguses eesti vanast arhitektuuripärandist lugu pidavale perekonnale. Inspiratsiooni on saadud rehielamust ning traditsionaalsest taluarhitektuurist, mida on läbi teisenduste toodud lähemale kaasaja elule. 
Emotsioon, mis siit kiirgab on piiritu. Iga aastaaeg annab oma ilu- talvised lume all ägavad põlispuud ja kevadel ülase- ning piibelehe väljad, mida imetlema võibki jääda. Linnulaul äratab varahommikul akent avades. Suvel suplused jões, oma peenras valmivad maasikad, sõpradega veedetud mõnusad sauna- ja grillipeod – hetked, mis ei unune. Sügis hiilib tasahilju, tuues kaasa augustikuu hallad. Ritsikate kisakoorid valjenevad iga päevaga

Konuvere jõe lõunakaldal paikneb kaunis renoveeritud Konuvere mõis!
Mõisa klassitsistlik peahoone on ehitatud 19. sajandi alguses, millel on harvaesinev taandega sammasportikus e sammastele toetuv hooneosa. Mõis on rajatud Rennenkampffide suguvõsa poolt.

Konuvere mõisaansambli moodustavad lisaks mõisale park tiikidega, peahoone ees klassikaline ringtee, mõisa tagant voolab mööda jõgi. Kõrvalhoonetest on jääkelder ja uuesti rajatud tall.


Stiilne katusekorter Tallinna vanalinnas! 
2014. a täiesti renoveeritud prestiižikas ajaloolises majas stiilselt sisustatud 2-toaline korter, mis on väga maitsekalt ja kvaliteetselt sisustatud: köögi on projekteerinud Ahrens ning kõik sisseehitatud mööbel on samuti tellitud eritellimusel. 
Korter asub vanalinna hinnatud piirkonnas, Vabaduse väljaku ning Raekoja platsi lähedal. Viru keskus on 5. minuti jalutuskäigu kaugusel.

 Harju tn 3 korter sobib ideaalselt nii linna residentsiks kui ka investeeringuks!
UUSARENDUSED
Jõekalda kodude kliendipäev
19.05 kell 12-14!

Tallinnast 25 km kaugusel asuvas kaunis väikelinnas Keilas Kalda põik tänaval on valmimas uued kaasaegsed ja praktilise lahendusega ridamajad.


Aisa korterid Pärnu linnas!

Pärnu kesklinna ja ranna vahetus läheduses, mõnusal ja rahulikul Aisa tänaval on valmimas uus, hubane ning piirkonna miljööd arvestav väike, kahekorruseline kortermaja.



Tallinna kesklinnas alustati unikaalse terrassmaja ehitusega!
Tallinna kesklinnas, Torupilli asumis alustati mai alguses põneva terrassmaja ehitusega. T69A nime kandev projekt osutus aga juba eelmüügis nõnda populaarseks, et pea pooled kortereist on müüdud.

„Huvi Tartu mnt 69a terrassmaja vastu on olnud väga suur,“ kinnitas korterite müügiga tegelev Uus Maa Kinnisvarabüroo maakler Eveli Lindell. „Tegemist on haruldase terrassmajaga ning klientide tagasiside põhjal ütleksin, et selliseid korterelamuid võiks kesklinnas rohkemgi olla. Projekt on olnud väga populaarne soomlaste seas, kes on hinnanud pakutavat kvaliteeti, head asukohta vaikses sisekvartalis ja muidugi hoone omanäolisust.“

Lindelli sõnul on arhitektid Aigar Roht ja Anna Niklan kasutanud hoonet kavandades oskuslikult ära sisekvartali privaatsust ning ümbritsevat ajaloolist linnakeskkonda. „Hoone unikaalsusesse on oma panuse andnud ka arendaja, kes eelistas avaraid terrasse ja põnevat liigendust lisakorterite asemel,“ ütleb ta.

T69A on 2019. aasta suvel valmiv neljakorruseline 19 korteriga elumaja, mis rajatakse aadressile Tartu mnt 69a. Kinnistu asub sisehoovis, nõnda ei ole magistraali müra korteritesse kosta. Rajatavad korterid on üldpinnaga 37,2-85,4 ruutmeetrit ning kõigil on lisaks rõdu või terrass. Hoone energiaklass on B.

Elamu arendaja on Favorte OÜ, korterite müügiga tegeleb Uus Maa Kinnisvarabüroo.

Promenaadi majad- kodu ja elustiil

Korterit ostes ei omandata mitte üksnes kodu, vaid ka elustiili, rõhutavad kinnisvarabüroo Uus Maa maaklerid Kristi Djomin ja Irina Krik Tallinna südalinnas asuvat arendust tutvustades.

Promenaadi majad on tõeline südalinnaprojekt! Ja südalinn, rõhutavad maaklerid, on liikunud tagasi sinna, kus on selle õige koht – mere äärde.

„Kui varem oli südalinna kese Kentmanni ja Kaupmehe tänavate piirkond, siis nüüd on see liikunud mere poole – koos väga heade elupindade, erinevate toidu- ja meelelahutuskohtade, kvaliteetsete äripindade ning kõige muuga, mis tänapäevast linnakeskkonda iseloomustab,” märgib Kristi Djomin.

Kuuseheki elamurajooni ehitus käib täie hooga! 
Saue Kuuseheki elamurajooni ehitus edeneb jõudsalt, esimene maja valmib selle aasta lõpuks! 

Üle poolte korteritest on omale juba omaniku leidnud! 

Uus Maa kinnisvarasaade Äripäeva raadios!

Saade räägib põnevatest arengutes elukondliku kinnisvara turul.

Viimases saates rääkisid ehitushinna kasvust ja selle mõjust korterite hinnale,  meie analüütik Igor Habal, Uus Maa property Advisors partner Ardi Roosimaa ning Harjumaa maakler Piret Pall.

Kõik saated on järelkuulatavad

Uus Maa kolib!

Anname rõõmsalt teada, et lähinädalate jooksul kolib Uus Maa päris uude pessa – sihvaka Maakri Kvartali torni 5. korrusele. Meid ja kõiki kliente ootab uus kvaliteet, avarad ruumid ning veelgi meeldivam keskkond koostööks ja uue kodu valimiseks.

Jäta siis meelde, et õige pea asume aadressil Maakri 19. A Maja, viies korrus. Sissepääs Rävala puiestee peauksest.
Leiad meid Instagramist @uus_maa_realestate
Hea Sõber!

Seoses peatselt jõustuva andmekaitseseadusega oleme korrastamas oma kliendibaasi. Selleks, et saaksid ka edaspidi Eesti täpseimat ja põhjalikumat kinnisvaraturu ülevaadet, parimaid pakkumisi turul ja värskeimat infot uutest projektidest, on meil vaja uuesti Sinu kinnitust, et võime Sulle infot edastada.

Kinnitamiseks ei ole vaja teha muud, kui sisestada oma andmed ning nõustuda Uus Maa Kinnisvarabüroo privaatsuspoliitikaga.

Uus Maa Kinnisvarabüroo 
uusmaa@uusmaa.ee
Kui kiri ei avane korrektselt, palun vajuta siia!
Maakri 19/1 V korrus, 10145, Tallinn, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.