Subject: Vi ses på Trädgårdsmässan i Älvsjö i helgen! 💚🌺🌳

Nyhetsbrev 2022-03-30

Hej Trädgårdsvän!


Här kommer så äntligen ett nyhetsbrev från Drevvikens Trädgårdstjänst! Det var länge sedan sist men nu finns det flera glada nyheter!


Igår försvann isen på sjön Drevviken och idag slog knopparna på mina kvistar i vasen med körsbär ut i blom! Naturen är magisk i alla sina skiftningar.


Vad gillar du min Logga? Jo så är det, efter 17 år så har jag nu en egen logga till företaget!


Här nedan ser du mitt Gröna Kort efter certifieringen av Riksförbundet Svensk Trädgård på Julita. Mest imponerad var min man över hur snabbt jag kunde hitta det gamla kortet i mina gömmor. Det känns fint att fortsatt få förvalta fruktträd och trädgårdar.



I år kommer jag och mina kollegor att finnas på Trädgårdsmässan i Älvsjö!


Vi har fått en unik möjlighet att vara med på Nordiska Trädgårdar och tog chansen!


Vi kommer att ta med oss ris och visa hur du gör rätt snitt när du beskär dina buskar och träd. Det kommer finnas proffs-sekatörer till försäljning. Min första sekatör som jag köpte i Julita hade jag i 16 år innan den försvann under ett trädgårdsjobb. Så riktigt bra grejer ska fungera i många år! Nu har jag en sekatör från ARS som jag är jättenöjd med. Kom får du testa!


Vi pratar skötsel och svara på frågor. Vi ser fram emot att ses och höra hur du har det i din trädgård!


Drevvikens Trädgårdstjänst delar monter A26:27 med LivelySweden.com som kommer att göra allt för att du skall ha en kropp som är på topp inför säsongen!


På plats kan du lära dig om hur Lokal Kryoterapi kan rädda tex axlar, rygg eller knän från smärta och inflammation. Artros eller överansträngning kan vara två orsaker. Det är en kylbehandling som bara tar 2-3 minuter så passa på!

Vårens beskärning.

Sist men inte minst så borde vi ha tid ännu en bit in i april att beskära dina träd. Ett fåtal lediga tider finns kvar. De vi inte hinner nu får vi ta från augusti och framåt, så återkom om du vill ha hjälp så ser vi till att boka in!

Må så gott!


Varma hälsningar

Tove Madsen


070 769 5487

www.blommaut.se


Powered by:
GetResponse