Subject: Jul och härligheter!

View this email online if it doesn't display correctly
En julstjärna till Dig!
God Jul Friend!

Stort Tack för 2015!

Ett år går så fort tycker jag, och det känns roligt att tänka på allt som har hänt. Du har varit del i det!

Vilka var dina höjdpunkter?

Nuskin har släppt ett par fina nyheter under året; Eteriska oljor som fyller din vardag och dina sinnen med välbehag och AgeLoc dag- och nattkräm har kommit med individualiserad portionsdosering.

Varje dag fram till jul har Nuskin fina erbjudanden i sin kalender. Titta in på nuskin.com !

Jag har haft många järn i elden under året och även hunnit starta ett nytt företag som just släppt sina första produkter. Bakplåtspapper och Bakunderlägg i Non Stick att användas om och om igen! Läs på NordicFriend.com Bor du i Trångsund med omnejd kan du Lucia-shoppa dina köksklappar redan i helgen! Annars finns jag på amazon.co.uk. sök på "TFX Baking Mat", där det finns massor av klappar att hitta för den som vill. Ännu finns det tid att få det levererat före jul!

Kom ihåg dina kosttillskott även till julmaten så du håller dig pigg och glad! I mellandagarna kan du skanna dig. Välkommen!

Alla som har en ADR får varje månad (eller varannan månad) poäng som du absolut skall nyttja till att handla för! Gå in på "Hantera ADR" och lägg till dina produkter och betala med produktpoäng som då kommer med din vanliga sändning och frakt.

Ha en Härlig Juletid och Må Gott!
Tove Madsen

Hör gärna av dig om du har frågor!  tove.madsen@seglaut.se 070 769 5487
Du får detta nyhetsbrev för att Du är en viktig kund till mig av Nuskins produkter.
Vill du inte ha nyhetsbreven kan du göra unsubscribe längst ned i brevet.
4 Tips på "gamla godingar"
Epoch Products

Har du provat mina favoriter?

Epoch serien har två fotkrämer och en kroppslotion som alla luktar gott och gör gott. Jag som är en sådan torris använder även Firewalker på mina nariga händer. Sole Sulotion på riktigt torra fötter och Baobab för kropp och själ.

Perennial går in i huden lätt och tillför fukt, fungera bra på hela kroppen och även ansiktet! Vi slåss lite om flaskan här hemma; har du sett...?!

Jag som har psoriasis älskar det alla Nuskins krämer INTE har!

Ja, de saknar petroleum. En biprodukt från olja som inte kostar så mycket och inte luktar och är ren utfyllnad! Det är det som ofta känns som kladdigt i många andras produkter. Anledningen är att den lägger sig på ytan och täpper till hudcellerna.

Läs på förpackningarna i ditt badrumsskåp. Det kan också gå under namn som parafin och vasselin. Det som nämns först i listan finns det mest av och så i falllande grad. Är det nog lite behöver inte tillverkaren nämna det. Kasta bort och börja om, det gjorde jag.

Använd dina ADR-poäng och testa några "gamal godingar"!

Rusta för vintern
Pharmanex Biphotonic Scanner

Får du i dig det som din kropp behöver? Har du en ok stressnivå?

Att skanna sitt antioxidantvärde regelbundet ger dig en kunskap om hur du lever och äter. Snabbt och smärtfritt får du svaret.

Skannern mäter med en ljusstråle som lyser på hudceller i din handflata. Ljuset reflekteras av en antioxidant som heter karotenoid och sedan räknas dessa. (Ramanspektroskopi; för den teknikintresserade.)

Det går att göra detta test med urinprov eller blodprov, men det kräver många tester för att få ett rättmätigt medelvärde. Både blod och urin visar snabbt vad du just nu har ätit och druckit.

Det tar flera veckor innan Huden får del av det vi äter. Därför blir det direkt ett bra medelvärde från Phamanex Biphotonic Scanner på en knapp minut! ...och det känns inte ens!

Just nu erbjuder jag Mellandags-Skanning. Gå två betala för en!  Rusta er för vintern och se till att ni har fyllt på i alla förråden! Ett bra immunförsvar gör livet roligare! 

Normalt kostar det 100 kr per person, men nu blir det två för det priset!

Jag tycker det är viktigt att få med alla på tåget att bli medveten om att vi själva kan påverka hur vi mår!

Du som redan har skannat dig och äter LifePak, Marin Omega 3, och eller JVi-juicen varje månad på en ADR (automatic delivery reward) är välkommen att återskanna dig gratis!

Boka gärna när du vill komma. Vi ses på konvaljebacken 6, Trångsund!

28 december kl.10-12
29 december kl.10-12
30 december kl.10-12

Du får gärna tipsa och ta med en vän. Meddela gärna vilken dag du/ni kommer.
tove.madsen@seglaut.se
070 769 5487

Epoch Essential Oils
Spices
Lavender Oil

God och fridfull jul önskar jag Dig!

Jag skall testa de nya oljorna i december och se om de kan skänka en känsla av lugn och stillhet.

Må gott och ta hand om varandra!

/ Tove

LikeTwitterPinterestForward
konvaljebacken 6, SE-14264, Trångsund, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.